základní skupiny - skupina C, 3. kolo
24.10.2007 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Brémy zabraly, zdolaly Lazio

Werder Brémy začal svou pouť Ligou mistrů nejhůře jak mohl, dvěma porážkami. Proti Laziu tak už nutně potřeboval vyhrát, což se mu nakonec po vyrovnaném utkání podařilo.

V úvodu si obě mužstva oťukávaly skutečnou sílu soupeřovy obrany a šance se dostavila až v 25. minutě, kdy se do koncovky prodral domácí špílmachr Diego, ale na nejstaršího brankáře Ligy Mistrů Ballottu si nepřišel. Recept na gólmana Lazia už ale našel hned o dvě minuty později Boubacar Sanogo. Byl u toho i Diego, který excelentní přihrávkou Sanoga vyzval ke skórování a také k předvedení jeho akrobatického umu při oslavě vstřelené branky. V první půli se udála už jen jedna akce, co stojí za zmínku. A to minutu před koncem, kdy vznikl chaos před brankou Lazia a míč, který se vykutálel ze skrumáže, dobře trefil Diego, ale proti jeho pokusu se vyznamenal veterán Ballotta.

V druhém dějství si Brémy hned na úvod pojistily vedení druhou brankou, kterou vsítil i druhý forvard Werderu Hugo Almeida. Vděčit za ní může svému skvěle vyvinutému čichu na góly, jelikož byl v tomto případě především ve správný čas na správném místě a vstřelit gól bylo pak už snadnou záležitostí. Tím odstartoval nesouvislý tlak Lazia. Nejprve pěkně do šance vyslaný Panděv ztroskotal na Wiesem, poté míč proletěl pokutovým územím až k nohám Mutarelliho, který ho nasměroval těsně mimo branku Brém. Wiese s touto střelou nemohl nic dělat, jen přihlížet, jak naštěstí pro něj balón plachtí mimo. Do třetice všeho dobrého platilo i v tomto zápase. Lazio snížilo po nepříliš povedeném vyboxování balónu do "bezpečí" Wiesem. Míč si totiž na hranici pokutového území zpracoval Manfredini a výstavní střelou nedal rozrušenému brankáři německého klubu pražádnou šanci.

Laziu zbývalo zhruba deset minut na to, aby ještě zabojovalo o bod, ale domácí už drama nepřipustili. V nastaveném čase mohl pečetit vítězství Werderu Almeida, radost mu však zkazil zdvižený praporek pomezního. Utkání tedy skončilo spravedlivým vítězstvím domácího Werderu nad hosty z Říma 2:1.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

0-0

Reagovat
HOST*bary72

Werder má co napravovat a pokud chce ještě pomýšlet na postup, musí zabrat. Lazio je ale zkušené pohárové mužstvo, bude remíza, tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

You will be glad to know that here we are having one of the best solution https://fixforwindows.com/charging which will let you know about how to fix error laptop plugged in but not charging try out this website for once surely will be able to seize useful information.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele