základní skupiny - skupina E, 3. kolo
23.10.2007 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Stuttgart dál v krizi, prohrál s Lyonem

Oba celky byly před tímto utkáním bez bodu, a tak jim situace velela útočit. Úkol lépe zvládli hosté, díky trefém Fabia Santose a Benzemy si odvezli tři body a alespoň trochu oživili své šance na postup.

Stuttgart, který jen smutně vzpomíná na loňskou jízdu za titulem, toho svým fanouškům mnoho nepředvedl. Už od úvodního hvizdu byl mnohem aktivnější francouzký šampion. Po oťukávací čtvrthodince bylo poprvé rušno před Raphaelem Schäfferem. Po akci Govoua a Reveillera však Benzemu zpacifikovali domácí obránci. Stuttgart měl v prvním poločase prakticky jediný náznak příležitosti. Po centru Farneruda hlavičkoval Silvio Meissneer, ale skutečné nebezpečí pro branku Lyonu to neznamenalo. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu, domácí ale mohli mluvit o velikém štěstí. Ve 40. minutě se před Schäfferem ocitl osamocený Benzema, jenže jeho lob mřil vedle branky. O chvíli později se na německou branku řítil ze strany Govou, ale ani on na brankáře Stuttgartu nevyzrál.

Brzy po přestávce už se ale Lyon dočkal. V 56. minutě se po rohovém kopu Juninha dostal míč na hranici šestnáctky ke Grossovi, jehož ránu dokázala obrana srazit jen k Fabiu Santosovi a ten tečovanou střelou otevřel skóre. Ani inkasovaná branka neprobudila Stuttgart z letargie. Lyon dál ovládal hru a měl další šance nebezpeční byli hlavně Kader Keita a mladý ostrostřlec Benzema. Právě on, po spolupráci s Govouem, přidfal jedenáct minut před koncem pojistku.

Lyon se díky vítězství vrátil do boje o postup a pokud by dokázal Stuttgart porazit i v odvetě na domácím stadionu, mohou mít v Barceloně a především v Glasgowě ještě spoustu starostí.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*bary72

Domácí stále v krizi a Lyon se už zvedá, ale s postupem to má ještě moc nahnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ten Benzema nejak válí myslim ze uz v zime ho zase bude chtit koupit Real,ACM a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Olympiiiiiiiique, Olympiiiiiiique!!!!! Jen tak dále, chlapci! Natrhněte jim všem řiť a ukažte všem tu jejich "krizi" jak o ní všichni melou!

Reagovat
HOST*De1v

ne asii konečně nějakej normální člověk co ví že žádná krize lyonu neexistuje a že lyon je jeden z nejlepších týmů evropy

Reagovat
HOST*

Panove... moje slova ;) proste Lyon is the Best !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

plně souhlasím

Reagovat
HOST*BeRRy

hej chlapci mam rad Lyon ale nejsem vernej fanda ale tohle jmeno neznam chci se zeptat jestli je to nakej novej bo jenom celym jmenem napsanej Fred????diky

Reagovat
smazaný uživatel

You will be glad to know that we are going to share one of the best portal http://windowstuts.net/mobile fix bluetooth audio devices connections in windows 10 mobile as here you will be able to find out all beneficial which will help you to fix connection windows 10 mobile smoothly and systematically.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele