základní skupiny - skupina B, 3. kolo
24.10.2007 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Rosenborg si vyšlápl na Valencii

Valencia velice překvapivě odjíždí z Trondheimu s prázdnou, Rosenborg po dobrém výkonu zaslouženě získal proti odevzdanému favoritovi ze Španělska tři body. V tabulce skupiny B se dostal jak před svého dnešního soupeře, tak před Schalke 04 na druhou pozici.

Hostující trenér Flores se v utkání musel obejít bez Davida Villy, který po zranění kotníku nebyl ještě připravený nastoupit, v útoku se tak rval sám Fernando Morientes, jehož doplňoval David Silva. Po dobrém výkonu proti Deportivu nastoupil v Norsku od začátku i Jaime Gavilán. Jako špatný tah se jevilo nasazení dvou defenzivních štítů Albeldy a Marcheny.

Domáci hráči dali byli po celý zápas pohyblivější a důraznější, naopak hráči Valencie vypadali značně unaveně. V prvním poločase si nedokázal Rosenborg i přesto, že měl územní převahu vytvořit žádnou brankovou příležitost, hostující celek vystrašil Hirschfelda v brance domácích jedinkrát, a to když mířil těsně vedle tyče Gavilán.

Do druhé dějství vstoupili Los Che daleko aktivněji, paradoxně však inkasovali. V 53. minutě se prosadil Yssouf Kone, domácí útočník se radoval z gólu po ideální přihrávce od Dorsina a zakončení z malé vzdálenosti. Hosté se nestačili divit, po hodině hry to bylo už 2:0. Po rohovém kopu se dostal do dobré příležitosti Vidar Riseth, jenž umístěnou hlavičkou překonal Canizarese.

Očekávaný tlak Valencie poté nepřišel, domácí v čele s kapitánem Iversenem skvěle bránili a netopýry k ničemu nepustili.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

0-1 fakt

Reagovat
HOST*bary72

Pokud v Norsku neumrznou, přivezou si do Valencie určitě bod. Tip 1:2.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Villa 1 Morientes 1 Joaquín 1

Jinak, neskončilo Schalke loni náhodou druhý?

Reagovat
HOST*bary72

Největší překvapení !!! Nevím jestli to tak podcenili, nebo že by odcházela forma ?

Reagovat
HOST*Devil

Me vic prekvapil Liverpool ! Jen bod ze tří spiu !!

Reagovat
HOST*tutovka dne!

Reagovat
smazaný uživatel

Netopiere riadne pohoreli . ale nevadí , aj tak postúpite spolu s nami

Reagovat
HOST*

Co sa to s nami preboha deje to uz do nas vypraska zachvilu Fc Senec ktory je posledny v slovenskej lige HROZNE!!!HROZNE!!HANBITE SA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia túto sezonu nič moc..... ja osobne by som bol za výmenu trénera, lebo ten Flores to tam riadi tak nejako divne

Reagovat
HOST*

Super rosenborg!Porazit Valencii to je úspěch.

Chelsea má ve skupině aspon 3bodový náskok!

CHELSEA

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja osobne sa ako fanúšik chelsea moc z prehry valencie neradujem. Radšej by som videl vo vyraďovačke VAlenciu ako Rosenborg alebo Schalke

Reagovat
HOST*

zapráskanej Trondheim....pet set v prdeli

Reagovat
HOST*lenny

peknej vysledek....

Reagovat
smazaný uživatel

no jo v Trondheimu se nevyhrává... až přijede Chelsea, tak bude na Lerkendalu se nebudu vyhrávat, kéž by se opakoval stejný ročník jako před 8 lety, kdy Rosenborg skončil ve skupině první..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele