základní skupiny - skupina G, 3. kolo
23.10.2007 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Eindhoven jen remizoval s Fenerbahce

PSV Eindhoven doma pouze remizoval s Fenerbahce a značně si zkomplikoval cestu do osmifinále Ligy mistrů. Turecký klub sice přišel o vedoucí příčku ve skupině G, přesto má i nadále skvěle zaděláno na účast v elitní šestnáctce.

Domácí si vypracovali první šanci a po několika minutách srazil Lazovičovu dost možná gólovou střelu Baris. Fenerbahce poté odpovědělo dvěma šancemi Deivida. Ten nejprve těsně minul cíl a následně se nedokázal dostat k dorážce střely Alexe. V další šanci minul Semih Senturk, hlavičce Gokhana Gonula pak zase chyběla razance.

Postupem času na hřišti přibývala nervozita a rozhodčí Webb mohl a měl udělit několik červených karet. Za plivnutí na Semiha si jí určitě zasloužil Addo, na druhé straně pak trestu unikl ostře faulující Lugano a Deniz, který se prošel po Kromkampovi.

Fenerbahce v průběhu první půle sice přišlo o zraněného Alexe, přesto mělo i po změně stran mírně navrch. Mimo nejprve mířil Aurelio, po němž spálil obrovskou příležitost Semih. Ten se sice dostal k míči po střele Bilgina a nejistém zákroku Gomese a dokázal obejít domácího brankáře, jeho střelu ale včas zablokoval Addo.

O vzruch před hostující svatyní se až v 63. minutě postaral střídající Koevermans a nápor hostí poté zastavila 66. minuta, v níž byl po zákroku na Zonnevelda hodně přísně vyloučen Deivid. Ani početní převaha ovšem domácím příliš nepomohla a směrem dopředu se i nadále trápili. Důkazem toho byla slabá hlavička Koevermanse, na kterou na druhé straně odpověděl Roberto Carlos. Philips Stadion v úterý večer branku neviděl, nerozhodného výsledku mohou více litovat hosté.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*bary72

Výsledek nenahrává ani jednomu mužstvu. Budou si to muset uhrát v dalších zápasech. Osobně bych dával spíš na domácí výhru, než na remízu.

Reagovat
HOST*

TY SI DÁVEJ CO CHCEŠ. NA TVŮI PŘIBLBLEJ NÁZOR SE NIKDO NEPTAL.

Reagovat
HOST*Devil

Kdzby jsi tu nic nepsal o čuraka min !

Reagovat
HOST*Devil

Nemyslim tebe Bary72, myslim toho hnupa co se neumi radej ani podepsat !

Reagovat
HOST*bary72

Jasan Devil, však to ani jinak neuměj, holt zakomplexovaný hrdinové.

Reagovat
HOST*bary72

Doporučoval bych Ti v brzké době navštívit logopedickou poradnu, anonymní borče.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej černej kůň s Robertem

Reagovat
HOST*bulik

proč nehrál stephen?

Reagovat
HOST*Matrix2008

Vy piče hlupé, tu se řeší fotbal a ne Vaše vykurvene pomluvy kdo co tu napíše za větší PIČOVINU!!! je to jasný?!!! KURVA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele