předkola - 2. předkolo - 1. zápasy
01.08.2007 20:00 CET
0 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Slavia vydřela v Žilině remízu

Pražská Slavia za sebou má vstup do letošního ročníku Ligy mistrů. V úvodním utkání druhého předkola milionářské soutěže "Sešívaní" zavítali na půdu slovenského mistra ze Žiliny a i když rozhodně nebyli lepším týmem, odvážejí si domů cennou remízu 0:0...

Slavia vyrukovala se sestavou, jejíž převážnou část tvořily letní posily. Šanci dostali Vaniak, Dřížďal, Brabec, Šourek, Tavares a Šenkeřík. Pouze na lavičce zůstal Vladimír Šmicer, kvůli zranění kolena do utkání nemohl nastoupit Dušan Švento.

Domácí měli téměř po celý zápas herně navrch a v jejich první šanci mířil v šesté minutě z trestného kopu mimo Jež. Ve 21. minutě rozehrávala Žilina roh, Jež poslal míč Breškovi a po jeho centru hlavičkoval o zem těsně nad Poliaček.

Z rohového kopu rezultovala i další šance Žiliny. Ve 36. minutě nedokázali hosté odvrátit centr a míč se dostal k Ježovi, který vypálil po zemi těsně vedle. Slávisté se poprvé osmělili až ve 41. minutě, kdy unikl kapitán Vlček a svůj průnik zakončil ranou mimo. Domácí měli v prvním dějství trvalou převahu, branku ale vstřelit nedokázali.

Úvod druhého poločasu patřil Slavii. V 50. minutě šel sám na bránu Vlček, na poslední chvíli ho však o šanci připravil vracející se Pečálka. Tito dva si svůj souboj se stejným koncem zopakovali i o čtyři minuty později. To dostal Vlček přihrávku v pokutovém území a jeho ránu srazil právě Pečálka.

V 56. minutě se zaskvěl brankář Vaniak, když uhasil požár po nedůrazném sklepnutí od Aračiče. V 73. minutě znovu selhal Vlček. Kapitán Pražanů postupoval sám na bránu a nezastavil ho ani Pečálka, svou střelu však i tentokráte namířil nepřesně.

V 76. minutě slávističtí obránci nepokryli Devátého a měli štěstí, že pokus českého záložníka nesměřoval mezi tři tyče. V 80. minutě se slávistickým hrdinou stal Dřížďal. To si na centr naskočil Ančic a ke smůle žilinských trefil právě jednu z nových tváří v sešívaném dresu. Další šance domácích přišla v 82. minutě, v níž se dvakrát střetli tváří v tvář Vaniak s Lietavou. Napoprvé hostující brankář dobře zmenšil střelecký úhel a pokus domácího fotbalisty vyrazil, druhou střelu pak Vaniak lapil do své náruče.

Dvě minuty před koncem skončilo utkání pro Aračiče, který úmyslně zahrál rukou a uviděl druhou žlutou kartu. Ani početní výhoda nakonec domácím nepomohla k zúročení převahy a Slavia si tak do Prahy veze cennou remízu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (42)

Přidat komentář
HOST*Feek92

Slávie to vyhraje na 100% :D

Reagovat
HOST*

myslíš? já nevěřím, že dají byť jen jednoho góla po včerejším výkonu, ono opět se projevuje nemoc zvaná posr*nost z ligy mistrů, která ale postihuje jen slávisty. A potože slávii nemám rád a kdybych měl tak by to bylo stejně houby platné, tak věřím a fandím žilině...

Reagovat
HOST*

Zilina 3:0 a to nejsem slovak

Reagovat
HOST*

ale debil jo

Reagovat
HOST*

ty si vetsi

Reagovat
HOST*

3:3 a v Praze 1:1

Reagovat
HOST*Nooo

Nemám moooc rád Slavii ale tady de o ČESKOOOO !!!!!!! Takže slaaaaaavie!!!! fuj SVK

Reagovat
HOST*CeceFCB

Zakomplexovany tupec

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*mac

ty nenadavaj na slovakov bo dostanes po papuli

Reagovat
HOST*

Ja ti dam nadat chuj cesky!!!!!!!

Reagovat
HOST*

slavie určitě nevyhraje ale co mě sere ještě víc že to ty pražský kryplove nejsou schopný dávat v televizy,ono to asi do žiliny hrozně daleko tak by se to nevyplatilo,dementi zkurvený

Reagovat
HOST*

Asi máílo sleduješ sportovní zprávy. Tenhle fotbal se nevysílá ani na Slovenaku. V Žilině totiž nejsou schopný postavit stadion tak, aby se z něj dal vysílat jakejkoliv přenos.

Reagovat
HOST*

jj presne... Kosicaci sou hovada a nemaj ani na kameru za 10.000kč...

Reagovat
HOST*CeceFCB

Ten stadion je momentalne v rozvoji ty chytrak

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že pokud z takového stadionu nejde zajistit přenos, tak se tam předkolo Ligy mistrů vůbec nemá hrát.

Reagovat
HOST*v

podle me slavie rupne...da gol ale o jeden prohraje...2:1 nebo 3:2...protoze ta obrana je fakt kvalitni...

Reagovat
HOST*Feek92

Je někde online psaný???

Reagovat
HOST*Jaro

Mohla Zilina vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dopředu sme totálně propadli. Těžko hodnotit z několika minut onlinu na webu ( pak padl server... ) a poločasu v rádiu, ale moc šancí nebylo. I ta sestava byla podivná, když přišel Švec se Šmicerem, tak to šlo aspoň trochu nahoru. Teď je důležitý porazit Jablonec, v odvetě budeme silnější ( slabší už to asi být nemůže ).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně měl Vlček dotáhnout 2-3 slibné brejkové situace, které měl, to byly loženky.

http://www.ta3.com/sk/reportaze/

49878_futbal-msk-zilina-sk-slavia-praha (díky, spanheli)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klasika - Vlček a střely z hranice/za hranicí vápna - z toho nikdy nic nebylo, on to neumí. Rozhodně musíme přidat. Škoda že už liga nezačala před 14ti dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že jste venku silnější než doma, tak je Žilina asi favoritem, ale skoro všechno bude záležet na Vlčkovi - on musí proměnit šance, pak vás postup nemine...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si hlavně představoval víc od Šenkeříka. V přípravě vypadal dobře, včera propadl. Ale je to na prd, vůbec nejsou sehraný, většina přihrávek úplně někam do pr...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně do odvety je jasné, co musí přijít - 2 DM a hra na brejky, kombinace na začátku sezóny moc nefunguje. O to víc nás teď může mrzet absence Šventa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevim, jak to ten Sport myslel - v článku že prý podle jejich propočtů dostaneme statisíce a o pár řádku níže Doležal řekl, že byli pojištěni na částku, kterou chtělo dát DC. Ta slova ředitele ČP taky nezňela jako že by šlo o statisíce, to by pro ně nic nebylo...

I manažer tam říkal, že bez pojištění na každou blbost ze strany klubu by nikam na testy hráče nepustili. Navíc k pojišťovně to dalo DC, ne Slavia, takže tím přiznali, že se to stalo u nich. A nakonec Přibyl taky řekl, že by se v tomhle směru Sparta pojistila, kdyby nějaký její hráč jel na testy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak páni ja som na tom zápase bol a môžem povedať že slávia mala kopec šťastia. Aj keď 2 šance mala z brejkov ale to bolo všetko. On žiliny som nečakal nič ale slávia ma totálne sklamala. Takže uvidíme ako to dopadne v odvete. Ale myslím že ak dá Žilina gól tak Slávia sa na 2 nezmôže.

Reagovat
HOST*fan slavia

Odveta bude dost těžká, to pochopí snad i nemluvně. Zápas sem poslouchal v rádiu a musím říct, že Žiliny bylo asi do prdele. Sem zvědavý jestli budou dnes v tv nějaké šoty.Bohužel zatím musím souhlasit s předcházejícím příspěvkem, a to že pokud Žilina dá gól budem mít problém aspoň dvě branky dát.0:0 je výsledek na dvě věci. Nechci bejt skeptik, ale voni se na nás dobře připraví. Za tejden sem v hledišti. Bye, slavia fans!

Reagovat
HOST*

jebnutí češi pojebaní

Reagovat
HOST*

jaj sak slavia dostane vy sa nebojte buzny jedny!!!!!!

Reagovat
HOST*

to je neco, Zilina a nema stadion na to aby sa dal z neho vysilat fotbal...ajajaj kam to spejeme

Reagovat
HOST*Balu

tak ako som dnes cital tak to nieje vobec chyba Ziliny!!!Ale nasej neslavne slavnej STV

http://www.profutbal.sk/clanok51255.htm

takze skus si to najskor precitat a potom sudit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*CeceFCB

Najlepsia je ta tabulka, presli tri kola CL a Zilina v neja ma namiesto 9 bodov len tri

Reagovat
HOST*CeceFCB

AKtualizacie asi po pol roku

Reagovat
HOST*Jaro

Žilina!!!! Slavie

Reagovat
HOST*jarda

Slávie - Žilina 2:2, dej to za padesát litrú, je to tutovka.

Reagovat
HOST*

ale minimalne Zilina 3:0 Slavia velmi slabo hrala ZILINA ZILINA!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

viděli jste co psali v novinách-televize čt2 prí slavii chtěla dát 1200kč a oni prí by chtěli nejmíň 3 melouny za ten jejich výkon ani hovno bych jim nedal to už raděj SPARTĚ ,která vyhrála proti Slovanu Liberec 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele