základní skupiny - skupina G, 2. kolo
02.10.2007 20:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Ibrahimovič odstřelil PSV Eindhoven

Milánský Inter po nepřesvědčivém výkonu v úvodním zápase Ligy mistrů na hřišti Fenerbahce Istanbul, kde prohrál 1:0, potřeboval doma proti PSV Eindhoven hodně zabrat, aby si zbytečně nezkomplikoval postup do další fáze. Podařilo se, Inter díky dvěma trefám Zlatana Ibrahimoviče vyhrál 2:0.

Ve 12. minutě se ve slibné pozici ocitl dánský záložník Kenneth Perez, který však nechal vyniknout domácího brankáře Júlia Césara. Uběhly sotva dvě minuty, když hostující Jan Krompkamp fauloval ve vápně Zlatana Ibrahimoviće a rozhodčí odpískal pokutový kop. Ten z přehledem švédský kanonýr proměnil a mohl se těšit z úctyhodné bilance - šest vstřelených gólů v posledních čtyřech soutěžních utkáních. PSV hrálo i tak poměrně aktivně, ale ve 31. minutě mu zasadil smrtelnou ránu znova Ibrahimović, když hlavou přehodil chybujícího brankáře Gomese, který trestuhodně podběhl centrovaný míč.

Ve druhém poločase diváci příliš fotbalové krásy neviděli, Inter si držel dvoubrankové vedení, ale i přesto se jeho hráči dopouštěli zbytečně tvrdých zákroků. Po jednom takovém dostal v 65. minutě druhou žlutou kartu rumunský obránce Chivu, který fauloval hostujícího Culinu, navíc v nastaveném čase neudržel nervy na uzdě domácí Suazo, když udeřil do obličeje Salcida, a tak i on po červené kartě putoval pod sprchy.

Ani dva vyloučení hráči Interu ale na výsledku nic nezměnili, a tak se v tabulce skupiny Inter posunul na druhé místo, za překvapivě vedoucí Fenerbahce, PSV je jen o skóre třetí.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (18)

Přidat komentář
HOST*ph

Ja som síce fanúšik PSV, ale neverím,že z Milána si prinesú nejaký bod.

Reagovat
HOST*ph

Nič nemám proti tejto stránke, ale niekedy sú tu veľa chýb.

Reagovat
HOST*

alert jedeme inter jeedeme

Reagovat
HOST*

Ibra krásně

Reagovat
HOST*RMCF

To je neuveřitelný co Zlatan letos předvádí...

Reagovat
HOST*

Zlatan má skvělou formu.

Reagovat
Slejdy

gomez taky

Reagovat
HOST*

A koho zajímá.

Reagovat
HOST*

že Gomes má formu.

Reagovat
HOST*

a koho zajímá, že Zlatan má formu.

Reagovat
HOST*

Mě a všechny fanoušky Interu a Ibrahimoviče.

Reagovat
HOST*Slejdy

A komu to cpeš?

Reagovat
HOST*

A kdo se tě ptal na tvůj názor, ty pablbe.Radši zalez zpátky do své jeskyně a neotravuj.

Reagovat
Slejdy

jo vole pod te znicim

Reagovat
HOST*

Promiň, ale já děti nemlátím, ještě bych mohl jít za to do vězení a to kvůli takovému blbovi nemám zapotřebí.Takže jak jsem napsal, zalez a neotravuj.Děkuji.

Reagovat
HOST*Devil

To je dobry to je jen SLEJDY , nic si z neho nedelej , on takhle pres net dela ramena na vsechny ! Do oci by ti to nerekl ! Kdyby neotravoval o hnupa min !

Reagovat
HOST*Interista

Zlatan je nejlepší

Reagovat
HOST*bary72

Přeju Interu !!! Doufám, že prolomí prokletí a dostane se letos v LM vysoko, hlavně nad AC Milán !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele