základní skupiny - skupina G, 3. kolo
23.10.2007 18:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Inter veze všechny body z Moskvy

Walter Samuel dal svůj první gól v Lize mistrů a zajistil Interu Milán výhru. Inter sice na hřišti CSKA Moskva prohrával, ale zápas dokázal otočit a potvrdit roli favorita.

Pro Inter ale zápas nezačal příliš dobře. Už v 17. minutě totiž ze hřiště odkulhal Patrick Vieira, kterého nahradil Dejan Stankovič. I přes několik chybějících hráčů, v čele s Vágnerem Lovem, začalo CSKA dobře a na trávníku bylo lepším týmem. První varování pro Inter přišlo když Figo ztratil míč a následná střela Dudua mířila těsně vedle branky. O dvě minuty později, ve 32. minutě, se už měnilo skóre. Krasić našel Daniela Carvalha, který se vrátil po dlouhodobém zraněné kolene. Portugalský playmaker vyslal Jôa, ten si hravě poradil s Ivánem Córdobou a brilantně zakončil. Přestože domácí vedli, poločas pro ně neskončil příliš dobře. Zranění nedovolilo v zápase pokračovat střelci úvodní branky Duduovi a chvilku poté musel ze hřiště i Aleksei Berezuckij. Nahradili je Eduardo a Grigoriev. Hosté se ještě do poločasu snažili vyrovnat, ale Ibrahimovičova hlavička se mezi tři tyče nevešla. Po prvním poločase tedy do šaten odcházeli domácí s jednogólovým náskokem a mohli být spokojeni.

Do druhého poločasu ale lépe vstoupili hosté. Mohli se radovat hned v 52. minutě, kdy Figo, který slavil svůj stý start v Lize mistrů, krásně odcentroval a míč se v pokutovém území dokutálel až ke Crespovi. Ten už neměl se zakončením velké problémy. Po vyrovnávací brance už měl mnohem více ze hry Inter, ačkoli na druhé straně zahrozil s trestného kopu Carvalho. Jeho centr našel Rahimiče, jeho hlavičku ale zlikvidoval Júlio César.

Po hodině hry vystřídal Crespa Cruz. Toto střídání se trenérovi Mancinimu poměrně vydařilo. Cruz se totiž dostal do dvou dobrých příležitostí. Ani jednu ale nevyužil a stav byl tak stále 1:1. Domácí se ještě snažili strhnout vedení zpět na svojí stranu, ale střely Jôa ani Rahimiče neskončili gólem. Inter toto zaváhání potrestal a v 80. minutě udělal rozhodující krok za vítězstvím. Samuel, který čekal na svůj první gól v Lize mistrů už 43 zápasů, si výborně naběhl na centr Luise Figa a hlavičkou rozhodl.

V Moskvě závládl smutek. Domácí ztratili dobře rozehranou partii, a tak jsou stále ve skupině G s jedním bodem na posledním místě.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*bary72

Nestihl jsem to natipvat a tak jsem držel aspoň palce. No a povedlo se! S 6-ti body se už dýchá líp.

Reagovat
HOST*

jets ze tak.Inter ej nej

Reagovat
HOST*LM

www.eredivisie.estranky.cz

Reagovat
HOST*WWW.FCINTERMILANO.COM

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

Už neser,ti taky nenadávam do AS a mimochodem,vaše český(i italský) stránky stojí za ho...

Reagovat
HOST*

AS má hrozný stránky.

Reagovat
HOST*Anglan

AS je celi hrozny !

Reagovat
HOST*BeRRy

tak tak AS jsou nejvetsi lemry hned si mysli ze kdyz koupi Giulyho,Cicinha a jeste mit v tymu nevrního machírka TOtiho ze uspejí na United

Reagovat
HOST*Devil

Presne tak !!!!Moje slova !!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele