základní skupiny - skupina F, 3. kolo
23.10.2007 20:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

AS Řím v důležitém souboji zdolalo Sporting

AS Řím porazil v domácím prostředí Sporting Lisabon 2:1 a v tuto chvíli je blíže k postupu ze skupiny, než jeho soupeř, když jasně první je v tabulce Manchester Utd. V sestavě AS se objevili Cassetti s Guilym, na hrotu útoku opět sám Totti. Hru hostí ovlivňovala trojice útočných Romagnoli, Liedson a Yannick.

Přestože byl Řím papírovým favoritem, zejména v první půli mu byl Sporting velmi dobrým soupeřem. Také první možnost zápasu měl hostující Veloso, ale jeho střelu z 25 metrů Doni zlikvidoval. O minutu později si gólman Giallorossi dovolil kličkovat ve vlastním pokutovém území, ale Sporting toho nedokázal využít. Ve 12. minutě utekl po křídle domácí Mancini, ale Totti na jeho centr nedosáhl. O chvíli poté byl blízko gólu i domácí Mexes, ale po rohu jeho pokus jen olízl břevno. Další rohový kop AS byl už přeměněn v gól. Rozehrál ho Pizzaro a zcela volný Juan na malém vápně se hlavičkou nemýlil. O tři minuty později ale už bylo vyrovnáno. To zprava nacentroval Romagnoli a Liedson se hlavou prosadil mezi dvěma beky.

Domácí měli více šancí, Totti ale zamířil vedle, stejně jako Juan nad po rohu Pizzara. Zbytek první půle se odehrával ve středu hřiště, při jednom pokusu o střelu se zranil Totti o nohu blokujícího obránce a nakonec ho v 35. minutě nahradil Vučinič, pozdější hrdina zápasu. Hráči AS měli i lepší vstup do druhé půle, kdy měli možnost kopat spornou penaltu. To se Vučinič prosmýkával do vápna mezi dvěma obránci, ale ti se ho zřejmě nefaulovali. Gólman Tiago ale střelu se štěstím kryl. V 60. minutě střílel nebezpečně hostující Izmajlov, ale Doni jeho ránu vyrazil na roh. Rozhodnutí přišlo v 69. minutě. Vučinič se skvěle probil přes Abela a technickou střelou na vzdálenější tyč zblízka prostřelil bezmocného Tiaga.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Devil

Doufam ze AS prohraje , ale moc tomu nedavam !

Reagovat
HOST*Anglan

AS jsou sraci a projedou to jak svina . 0:3

Reagovat
HOST*

TY JSI SEŽRAL ŠALOMOUNOVO HOVNE NE.

Reagovat
HOST*Knejflis

Ty si sráč,umej si prdel smrdíš

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 (bude to kočka s myší)

Reagovat
HOST*Devil

Jenze vetsinou mys utece a kdo utece vyhraje ! Neznas Tom a Jerry ?

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju spíš fotbal než pohádky.

Reagovat
HOST*Devil

To ja taky , ale i presto to znam !

Reagovat
HOST*

tak todle sázet teda nebudu

Reagovat
HOST*vlk

tak vyhralo se coz je prima ale prima neni ze jsem nam zase zranil IlCapitano.

Reagovat
HOST*bary72

AS s odřenýma ušima, ale postup se přibližuje. Podle předzápasových kurzů se Spoting zbytečně podcenil.

Reagovat
HOST*vlk

upad tam Mancini a ne Vucinic..no hodne ochotne...forza roma

Reagovat
Slejdy

vucinic

Reagovat
HOST*

roma jsou chudáci

Reagovat
smazaný uživatel

(____I____)

Reagovat
Slejdy

cosi ty ?? ty curacku bych te zkopal ty vole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele