základní skupiny - skupina H, 3. kolo
23.10.2007 20:45 CET
7 : 0
(3:0)

Reportáž

Slavia rozebrána na sedm dílů

Neuvěřitelné! Obrovskou potupou skončilo utkání mezi Arsenalem a Slavií pro hostující tým. Rekordních sedm branek ještě žádný český tým v Lize mistrů nedostal, dnes se však tento nezáviděníhodný rekord podařil svěřencům Karla Jarolíma.

Slavia do utkání nevstoupila správnou nohou, již v páté minutě se podařilo z levé strany Hlebovi předat míč na hranici pokutového území Fabregasovi, který měl díky podklouznutí Tavarése hodně času a krásnou střelu nedal Vaniakovi v brance hostů žádnou šanci. Ve 12. minutě zahrozili poprvé Slávisté, avšak pohlednou kombinační akci po ose Ivana – Šenkeřík nedotáhli k zakončení. O něco málo později se vydali Jarolímovi svěřenci na další útočný výlet, po přihrávce Ivany střílel z dobrých dvaceti metrů Kalivoda, jeho nebezpečné dalekonosné střele nechyběla razance, avšak mezi tři tyče se nakonec nevlezla. Ve 23. minutě se po akci ve středu hřiště uvolnil Ivana, mířil však hodně vysoko. O dvě minuty později udeřil opět Arsenal, Alexander Hleb se dostal po závaru z rohového kopu ke střele, kterou tečoval Hubáček tak nešťastně, že Martin Vaniak neměl ani tentokrát žádnou šanci k úspěšnému zákroku. Arsenal zvýšil na 2:0 a dostal se do pohodlného náskoku.

Ve 29. minutě se po krásné brejkové akci prodral k hlavičce Adebayor, nicméně brankář Vaniak byl tentokrát proti útočníkovi Toga úspěšný a z rukávu vytáhl fantastický zákrok. Ve 41. minutě přidal po chybě Vaniaka třetí branku domácích Theo Walcott. Pudil vyslal těžkou malou domů na slavistického brankáře, který nezvládl odkop z první a trefil místa, kde číhal talentovaný Angličan, s následným zakončením Walcott problém neměl. Arsenal byl na koni, nebezpečná hlavička Adebayora letěla mimo, následná krásná individuální akce Ebouého skončila nepovedeným centrem, který však málem nebezpečně doputoval mezi tři tyče.

Poločasový hvizd rozhodčího byl pro Slavii určitě vysvobozením, v závěru prvního poločasu se Jarolímův tým dostával pod velký tlak. Nicméně Slávisté nepředvedli v prvním dějství vyloženě špatný výkon, snažili se o rychlý přechod do útoku a několikrát předvedli směrem k brance Arsenalu nebezpečné a zároveň pohledné akce. Doplatili však na nedůraz a individuální chyby, které Kanonýři potrestali a v podstatě s přehledem kontrolovali hru.

Do druhého poločasu vstoupil Arsenal s příjemným třígólovým náskokem, který se v 51. minutě změnil už na čtyřbrankový. Fabragas nádherně vyslal dnes výborného Hleba, který si uvnitř pokutového území přehodil míč z levačky na pravačku, tím si vyškolil hostujícího brankáře a přízemní střelou k radosti domácích na Emirates Stadium rozvlnil síť. Na potupných 5:0 zvýšil Walcott, po další z řady nádherných kombinačních akcí kanonýrů i tentokrát mířil přesně.

A to nebylo vše. 58. minuta, fantastický Hleb po levé straně zatáhl míč, předal Adebayorovi, ten poslal balon nabíhajícímu Walcottovi, který narazil z druhé vlny nabíhajícímu Fabregasovi a ten přidal další hřebíček do rakve bezmocných Slávistů. V 63. minutě připravil Arsené Wenger trojí střídání. Na hřiště se dostal Gilberto Silva, Bentner a také český reprezentant Tomáš Rosický, jenž měl v tomto utkání velkou motivaci, v minulosti totiž hájil barvy Sparty Praha.

I Slavia zahrozila, z ojedinělého útoku v druhém poločase zahrozil nebezpečnou střelu z prava Krajčík, Almunia ale potvrdil, že si momentálně post jedničky zaslouží. V 72. minutě se opět vyznamenal španělský brankář, když zlikvidoval křiznou střelu Vlčka. Mezitím se dostal dnes ohromně produktivní Arsenal k další nadějným akcím, prim hrál Tomáš Rosický, jeho dvě dobré přihrávky do dobrých příležitostí ale gólem nevedly. V 82. minutě již mohl Arsenal zvýšit na rozdíl sedmi branek, za hattrickem se dral Walcott, v tváří v tvář ale nepřekonal Vaniaka, který vytáhl další fantastický zákrok. Obraně Slavie se ale nepodařilo odkopnout do bezpečí, k míči se dostal Tomáš Rosický a krásnou střelou orazítkoval břevno. A když jich bylo šest, proč nepřidat sedmý?, řekli si hráči Arsenalu, a tak se po pohledné narážečce prodral přes opakovaně nedůraznou obranu hostů střídající Bendtner a dílo zkázy dokonal...

Autor: David Kubáň

Komentáře (230)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*bfgvd

kryple

Reagovat
HOST*lg88

ARSENAL rozobral v predkole v Prahe Spartu a rozoberie aj Slaviu

Jednoducho momentalne hraje najlepsi futbal

Reagovat
Messiáš

1:1

Reagovat
HOST*

BLBE.

Reagovat
HOST*

jóchocho

Reagovat
HOST*Devil

Jasna vyhra Arsenalu ! Slavie bude bojovat se Steuaou o UEFU !

Reagovat
HOST*šourek to jistí

sešívky dostanou dardu-tipuju 4-0.Arsenal není Zlín

Reagovat
HOST*marthas

A teď mi tak úplně není jasný jestli jsem víc Čech nebo Gunner...ale úplně objektivně tipuju výhru 4:0 pro Arsenal, ne-li víc.

Reagovat
HOST*floppy

tak to já mám jasno .. ARSENAL!!

Reagovat
HOST*alias

tři tisíce slavistů se chystá do Londýna (asi chtějí vidět na vlastní oči vlastní pohřeb).

Reagovat
smazaný uživatel

proc je tak odsuzujete? uvidite,mohlo by byt prekvapko

Reagovat
HOST*

TY SEŠ PŘEKVÁPKO ŽE SES VLBEC NARODIL.

Reagovat
HOST*more séma

ty debile,dyt mnoho nechybělo,a slave vyhrála

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Epsson

budete ještě koukat jaký bude mít Arsenál problém dát gool!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

DALŠÍ BLB NESCHOPNEJ SAMOSTANÝHO ŽIVOTA.

Reagovat
HOST*

myslím že zas takovej výprask nedostanou !!!!

Reagovat
HOST*

ale dostali, proste arsenal je v tejto dobe najlepsim muzstvom v Europe

Reagovat
smazaný uživatel

"Na Emirates Stadium se střetnou mužstva, která v letošní sezóně v domácí soutěži ještě neprohrála."

Bohužel to neplatí - Bohemka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta trapná Bohemka je mimo soutěž .

Reagovat
HOST*FCHK

jn to jim Slavka darovala ze soucitu

Reagovat
smazaný uživatel

Zavři hubu, bobíku závistivej...

Reagovat
HOST*

TY ZACHRÁNĚNEJ POTRATE OPIČÍ KURVY. TY BUDEŠ ASI ZAJEBANEJ SPARTAN. ON VÁM TO CURYCH VYSVĚTLÍ.

Reagovat
HOST*pepik

hej,ty dilino,dyt dostanete od curychu takovou melu,že se z toho řepka s abrahámem psychicky poserou,a horváth jim na památku zahajluje

Reagovat
HOST*Oxbow

Jako to bylo hodne dobry. Jsi trochu ubohej ne ty hovado debilni ta tvoje slavka dostala vic fiku nez sparta za 2 zapasy :-D

Reagovat
HOST*

TY SEŠ MIMO SOUTĚŽ. TO BUDE RUDOCH NEBO JUDE.1.CURYCH VÁM TO VYSVĚTLÍ.2.JUDE ANI UEFA NEBUDE.

Reagovat
HOST*

JEDINEJ ROZUMNEJ NÁZOR. 1905

Reagovat
HOST*niki

6:0...jestli to bude mene,tak je to pro Arsenal ostuda..takovej tym jako je slavia musi rozdupat..

Reagovat
HOST*

jestli bude arsenal hrat jako proti sparte tak by z toho nejakej bod moh bejt ale bojim se ze nebudou hrat na pul plynu

Reagovat
HOST*pedro

Sparta na ne hrala dobre...tak slavia hrat neumi a nebude.Tech chyb kolik delaji,kdyz se jim roztresou kolena,to je neuveritelny. s 6:0 souhlasim..minimalne!!!jestli to nebude vic

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že se jim neroztřásli ze sparty

Reagovat
HOST*host

Pedro a Niki jsou úplně mimo. Asi Sparťané že?

Reagovat
HOST*

hňupe

Reagovat
HOST*Reno

kokote!!!! dneska jsem cetl na oficialnich strankach arsenalu ze je podle nich slavia tak 2x lepsi nez sparta a sparta tam dostala jen 3 kousky (sice je pravda ze to arsenal odchodil)ale ja bych to videl dneska na prohru tak 2:0 nebo 3:1 vic ne!

Reagovat
HOST*Oxbow

Je videt ze znalec a snilek zaroven

Reagovat
HOST*Host

Hodinu před zápasem chladím pivo a jsem slavnostně naladěn. Určitě to bude dobrý fotbal. Vím, pro Sparťany je to hořké a přejí Slavii debakl. Já fandím v pohárech všem českým klubům a sešívaní hrají na podzim nejlepší fotbal. V Mnichově se taky předpokládala ostuda naší reprezentace...

Reagovat
Kapřík

Já sem sice Sparťan, ale Slávii v LM fandim, je to taková vizitka českýho fotbalu. Ovšem po poločase 3:0...no, jediný plus je to, že teď sešívky na chvilku přestanou prudit, poslední dobou to s tím léčením nedávných dlouhodobých mindráků už fakt přeháněli. Ovšem nadšenej z toho zrovna nejsem.

Reagovat
HOST*

a nebylo to třeba taky tím že se sparťani už dlouho naparovali jací sou mistři?

Reagovat
HOST*Host

Když Sparta dostala jen tři, Slavie nebude horší. A když nezadupou? Zítra si přečtu tvůj komentář ty "odborníku!" Já fandím českému fotbalu. A přeji dnes Slavii úspěch! Slavie do toho!

Reagovat
HOST*bubbi

poločas 0:0,pak 2:0,Bolton nehraje o moc líp než Slavia

Reagovat
HOST*Pawel

ne ne nehrahe...to jen zalezi na tom,co si pod tim predstavujes.Bolton je o hodne vis...a Slavia nema sanci!!5:0

Reagovat
HOST*Arsenal04

Bolton ze nehraje omoc lip nez slavie?!az bude mit slavie takovou fyzicku aspon jako jakejkoliv tyn ze druhy anglicky ligy tak pak muze planovat nakej bodovej pridel od arsenalu..jinak asi ne hele

Reagovat
HOST*SLAVIA PRAHA FOREVER

Koukám Sparta závidí!!Takže dem rekapitulovat. 1.Slavia hraje Ligu mistrů-Sparta ne a může bejt ráda že se se štěstím udržela v poháru UEFA. 2. Slavia vede s přehledem ligu a bez problémů porazila Sparu na jejím hřišti v derby,potupa Spartani co? 3. Slavia už dala v LM 4 goly to nedá Sparta v LM ani za 12 zápasů. 4. Slavia má mladej prespektivní tým,který může v budoucnu hodně dokázat a až se uzdraví šmicr švento,janda,latka,taverez tak bude dávat Spartě s přehledem bůra.Už ted je minimálně o 2 výkonostní stupně výš než Sparta. 5. Příšernej skauting Sparty,kupuje stárý,pomalý,průměrný a přeplacený hráče(Kulič 6 milionů,Došek 4 miliony,Horváth 8 milionů,pospěch 5 milionů,abrahám 4 miliony,kisel 4 miliony),který nestačí ani na českou slabou ligu.Je to banda výborně placenejch důchodců nic víc.Už dlouho takhle špatnej tým sparta neměla.Z toho vyplívá,že za rok bude hrát SLAVIA zase Ligu misrů a SPARTA bude ráda když se zachrání v lize.

Reagovat
HOST*Slávista

Jo jo máš ve všem naprostou pravdu,SPARTA nesahá SLAVII ani po kotníky.Tak si to konečně přiznejte "železní" Spartani.Ste prostě v P.R.D.E.L.I. SMRT Spartě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tady budou k vidění příspěvky Slávie Intelektuals přesně jako ten tvůj, tak je jasný, že tak v prdeli ještě nejsme, když se tak moc bojíš a potřebuješ tady tak mocně ventilovat mindráčky ...

PS: až se zvedneme a začneme vyhrávat, tak otočíš desku a začneš tu pohádku o rozhodčích a jejich pomoci Spartě, že? To je (slovy exslávistickýho Tréni) evrgrýýýýýýýn

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta prochází krizí už 3rokem a stejně vloni dokázala vyhrát ligu aji pohár..Herně se ji nedařilo,ale ukopali to!Slavia takovym tymem ještě není a nepřeceňujte ju všici.Je to jenom momentální forma.Ikdyž uznávám kvalitní Ale Spartu bych v žádnym připadě neodepisoval,však ještě uvidite no..

Reagovat
HOST*

co uvidime,čeličko do kamery tak maximalně

Reagovat
HOST*

Sparta má 80% základního kádru za zenitem.

Reagovat
HOST*

PETROHRAD.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden rok jste na tom líp a už rekapituluješ? Hm, nechceš počkat na nějaký dlouhodobý srovnání? Abys nesplakal nad vejdělkem, kemo

Reagovat
HOST*

cupinho

Reagovat
iamek

Reagovat
Kapřík

Jak říkám, některý sešívky to už fakt přehánějí. Jsem zvědavej jak budeš machrovat po tom Vašem dnešním debaklu...tipuju že asi zalezeš a budeš držet hubu, co? To i Sparta hrála v Londýně líp(zatím tečete 5:0), tak se zamysli než zase něco vybliješ na net.

Reagovat
HOST*maik

0:0

Reagovat
M11

2-1

Reagovat
HOST*Tomik

http://www.tipandwin.cz/ Velká tipovací soutěž o 15.000Kč

Reagovat
HOST*

5:0 pro Slávku

Reagovat
HOST*Maca

Vy hovada Arsenal je válec jako prase roseká Slavii na sračky.

Reagovat
-Kopy-

4:0

Reagovat
HOST*

Nevim, proc tu pisete jak je slavia skvela a o dva stupne nad spartou, kdyz v derby byli jasne lepsi spartani, i kdyz prohrali. Ja nerikam, ze je sparta soucasne lepsi nez slavia, ale mlet tohle je debilita, slavia uz dlouho hrala hovno a letos se ji zatim dari, takze by to chtelo i trochu pokory, pokud se kouknete na koeficienty z poharu v poslednich letech tak je jasne videt, ze slavia byla v evrope horsi nez sparta, ale to Vas asi nezajima, protoze Slavia je prece ve vsem lepsi a titul by ji meli dat rovnou ne-li pohar za ligu mistru a blahove doufat, ze na emirate stadium neco ukopou je akorat naivita, protoze jestli zahraji tak kvalitne jako se Sevillou tak bych se tej sestce nedivil. Jinak tady mate koeficienty Sparty a Slavie a pak tady mluvte o tom jak je Sparta horsi nez Slavka. Jinak pro natvrdly je to za poslednich pet let plus celkove.

Sparta Praha 8,0460 10,4335 4,9485 6,5260 7,8975 37,851

Slavia Praha 11,0460 8,4335 0,9485 10,5260 1,8975 32,851

Reagovat
HOST*

to sou argumenty to se musim smat

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tohle jsou argumenty, tzn. to, co ty nikdy neuvedeš. Kde nic není, ani smrt nebere

Reagovat
HOST*host

No a? Jsou to snad koeficienty pro český fotbal ne? Proč pořád srovnáváte Spartu a Slavii v pohárech? Ve 2.polovině 90.let měla lepší koeficient Slavie, teď zase Sparta.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlasim s tebou a to budou jeste radi!!!

Reagovat
M11

hraje arsenal - slavia... a tu se porad resi sparta

Reagovat
HOST*host

Nechte toho a pojďte si to vychutnat. Určitě to bude fajn fotbal. Já fandím českému fotbalu a Slavii. Sparťani co předpovídají debakl Slavie jsou mimo. Slavie do toho! Spartě přeji to samé ve čtvrtek!

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba fandit Slavii (taky ji moc nemusím), protože Slavie je český klub? To, co tu někteří jedinci předvádějí, je fakt na . Anonymové a polointeligenti, neobtěžujte se odpovídat, energii můžete místo toho využít na utření sliny z koutku úst.

Reagovat
Xavi

1:2 Slávie do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím slíbil aktivní hru, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se těžko hrát s třígolovým nádělkem po půli. Buď se Slavia v druhém dějství definitivně sesype nebo se ctí utkání dohraje. Protože ten tlak na konci prvního poločasu byl veliký.

Reagovat
HOST*Radys

Jarolím by měl udělat něco s obranou, hlavně Suchý, Hubáček není to už poprvé, co se jim to moc nepovedlo

Reagovat
HOST*s.a.f.c

tak nevim no ..poločas 3:0..voe ...slavie jedem.. aspon gola ..

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl

Reagovat
HOST*

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

OMG co se to deje,hlavne at to neni dvojcifernej vysledek

Reagovat
HOST*Ivos

Tak co vy sesivany kreteni?vsichni melete jak je slavia nejlepsi a rozhodne lepsi nez sparta pritom si ani nepamatujete kdy jste naposledy drzeli pohar pro viteze ligy a momentalne- Sparta prohrala na Arsenalu 3:0 a slavna slavie uz tece 6:0 a to jeste neni vubec konec tak na co se vymluvite tentokrat?zatim se jasne ukazuje ze to byla velika nahoda ze se do LM dostala a ze tam rozhodne nepatri...a neohanejte se vitezstvim na slabouckym Ajaxem kterej uz davno neni tim cim byl

Reagovat
Kapřík

Tak zase klídek. Těmahle kecama obrazu Sparty moc nepomůžeš, vypadá to jak kdybys od některejch Slávistů okoukal to léčení mindráků.

Reagovat
HOST*El_Cid

pokud ma nekdo aspon pulku mozku v hlave, tak si proste musi vsimnout, ze sparta hrala na arsenalu stylem 10 hracu na vlastni pulce. slavie je proste jina mozna bude hodne prohravat, ale na jejich zapasy se da aspon divat

Reagovat
hawk

tj divat se dalo, ale na arsenal, to co jste predvedli vy bylo na bliti

Reagovat
HOST*host

Další zakomplexovaný. Raduje se z neúspěchu českého fotbalu.

Reagovat
Kapřík

Bohužel to je propadák jako prase. Až moc drsný pro Slávisty a je to velká škoda pro obraz českýho fotbalu ve světě. Arsenal je rozjetej jako kráva - klobouk dolů. A já přitom AFC tak nemám rád...

Reagovat
HOST*vlk

a ja nemam rad Man.U a ten je taky rozjetej :-( ale verim ze AS doma zabere a porazi je.

Reagovat
smazaný uživatel

Slova: snad nenapodobíme Spartu mi teď příjdou více než úsměvná.

Reagovat
M11

to je ostuda pro cesky fotbal...

Reagovat
HOST*Koláč

Sice je pěkný, že Slavia chtěla hrát s Arsenalem fotbal, ale na to bohužel nemá - je fakt,že ,,zatím,, výsledek 6:0 je ostuda. Taky by si měli ti fanoušci Sparty uvědomit, že Arsenal začínal zápas se Spartou z výsledkem 2:0 z venku, takže doma nemusel hrát tak naplno - každej viděl, že když zapli, tak Sparta hned dostala 2 fiky

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tohle je úplně jiná situace. Ještě k tomu rozehranější a mnohem sebevědomější Arsenal...

Reagovat
HOST*Radys

masakr

Reagovat
HOST*Ivos

takze je normalni prohrat v LM 7:0 ...Uzna nekdo ze je to ostuda?Ani Levski sofia tolik neprohravala ve skupine smrti,loni

Reagovat
M11

je to ostuda....

Reagovat
smazaný uživatel

obrovska ostuda pro cesky fotbal!!!

Reagovat
HOST*

ale hovno nas fotbal je na tom dobre vem si repre tu mame min stejne dobrou jako Albion...

Reagovat
HOST*

po jednom zapase nemuzes odsoudit nas fotbal...

Reagovat
HOST*

njn stalo se, ted musime jit dal hlavne se v tom nestourat

Reagovat
HOST*host

No a? Stane se. Ostuda to je. Spokojený?

Ostuda jsi ale i ty! Raduješ se z neúspěchu českého fotbalu. V Mnichově to nevyšlo co? Tak si chladíš žáhu teď!

Reagovat
-Kopy-

Paradní výkon Arsenalu, dneska na co šáhli to jim vyšlo. Co se dá dělat... Jinak tam bylo snad víc Slavistických fanoušků než normálně chodí na strahov

Reagovat
HOST*

to malo co tam chodilo uz tam po tomhle asi chodit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

proc?dyt videli peknej fotbalek:-D

Reagovat
HOST*

ti odvazni co tam cestovali si pristi cestu ven asi rozmyslej

Reagovat
HOST*Já

no i kdyz Slavie dostala 7:0 v a Sparta 3:0 tak v derby Slavie vyhrala na letné 0:2....tak nevim kdo je tu lepší....Slavie ted vede ligu o 5bodů s Sparta někde pozadu ne?

Reagovat
-Kopy-

třináct let maximálně tipuju tobě chlapče

Reagovat
HOST*Ivos

Koukni se do kolonky ziskanych titulu a pak se muzes zeptat kdo je tu pozadu...Nevim na co si slavisti porad hrajete,proc si myslite ze jste lepsi nez Sparta kdyz uz ani nevite kdy jste naposledy vyhrali ligu a poprve v historii hrajete LM a muzete se z toho posrat,ale kolikrat uz ji hrala Sparta a koho vse porazila a poradne potrapila to si samozrejme nepamatujete kdyz mate sesivany mozky

Reagovat
HOST*host

Já si to pamatuju, ale v pohárech jsem vždy fandil Spartě a radoval se z jejích úspěchů!

Reagovat
HOST*

pro Slavii slušnej výsledek!!!Tipoval jsem pouze 4-0,Karle je to dobrý ::

Reagovat
HOST*

zalez do diry to hovne

Reagovat
HOST*Radys

ze Šourkem by to bylo 10

Reagovat
HOST*Michal J.

Bože lidi vždyť to není největší katastrofa dostat sedmičku je sice nepěkné ale když ji může dostat AS Řím který je o dobré dvě třídy víš tak o co jde prostě se nezadařilo ale hlavy vzhůru , sezona ještě nekončí

Reagovat
HOST*

co vsichni mate s tema dvouma tridama , As je tak o tridu lepsi nez Slavia

Reagovat
HOST*vlk

AS sice prohral 7:1, ale se zapasem ARS.Slavie se to neda porovnavat..Slavie prohrala na cele care ve vsech her. cinnostech, je mi ji lito

Reagovat
smazaný uživatel

sedmičku Říma tu nepřipomínej

Reagovat
HOST*

Proste ted se ukazalo v cem je sparta lepsi a to je ze dokazou se neposrat z nakyho arsenalu sice prohrali oba dav zapasy ale doma min.mela na remizu a mela i vyhrat byla lepsi a na arsenalu uz o nic moc neslo ale neudelala ostudu jenze slavka vyjde na stadion a uz jsou v prdeli..Na to ¨si hold musite slavisti pockat az trochu vyspejete ale to chce cas..tipuju tomu tak par roku..

Reagovat
HOST*host

Tímto komentářem jsi ukázal, že ty si ještě počkáš než vyspěješ!

Reagovat
smazaný uživatel

Horší výkon jsem nikdy v LM neviděl, vždyť oni se jich dokonce báli dotknout!

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL - UNTOUCHABLES

Reagovat
rufus

když se někdo někoho bojí dotknout a někdo je nedotknutelný, tak v tom je trochu rozdíl...

Reagovat
HOST*

No jedem slavisti...nechcete neco napsat..rekordmani??? No podte volove? mladej pespektivni tym ne? nejlepsi ceskej tym tak co je? jedem...chci neco slyset. Kdyby ste nemeli haluz tak mate desitku :D

Reagovat
HOST*Sématos

Jéžiš, další pubertální baníkovec, co si ho umí tak maximálně vymrskat zubní protézou a přitom prudit do ostatních týmů za zápasy, do kterých se ta jeho Ostrava nikdy ani nedostane. A na to jsem přišel, ačkoli nejsem Slávista, ale Opavák. Zalez do nory a buď k sobě trochu sebekritickej, protože takhle tu vypadáš jak debil.

Reagovat
Shevchenko

Proč tu sakra sereš Baník vole? Napsal snad, že je fanda Baníku? Nenapsal!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Co meles o baniku a o proteze ty demente?...proc mam k sobe bejt sebekritickej sem taky nejak nechytil. Jo a kdyz sme u toho komu fandim, tak sem spartan debile, ale ty drz raci hubu s opavou ptz nevim jak se tam chcete dostat z druhy ligy vole.

Ale jeste jednou pls, proc mam k sobe bejt sebekrticikej???

Reagovat
HOST*host

No a? Proč urážíš a jsi sprostý? Měl by jsi dospět!

Reagovat
HOST*

twe opava:D...ti trochu jebe ne?

Reagovat
HOST*

Dyt je to ostuda pro celej ceskej fotbal...gratuluju slavie, gratuluju

Reagovat
HOST*jisek

No, řekl bych, že to byla až moc krutá nováčkovská daň. Nic se neděje, sport jde, tak jako život dál. Příští rok budeme o tohle zkušenější....

Reagovat
HOST*bary72

Bohužel, stalo se. Zapsali se do análů s největším´debaklem, ale je nutný se v tom už nebabrat a koukat dopředu. Čeká se boj o 3. místo ve skupině a postup dp UEFA Cupu, což bude nesmírně důležitý pro národní koeficient. A taky samozřejmě liga. Teď se hloupí smějou, ale za čas ....Nakonec je to jenom sport a když nejde o život tak ...

Reagovat
HOST*Wockey

Raději 0:7, než 0:2 a zápas ve stylu defenziva Slavie a ofenziva Arsenal, ten zápas byl krásný... prostě bych to neviděl jako debakl, ale výsledek toho když se snaží momentálně nejlepší tým české ligy hrát otevřenou partii s momentálně nejlepším týmem Anglie... bravo!!! Poklona Slavii kdo si může dovolit hrát takto otevřeně na Emirates stadium:) Stejně se bude rozhodovat v Bukurešti o UEFA cup.Takže žádná ostuda, ale odvaha... Nakonec každý hráč Arsenalu má větší finanční hodnotu, než celý kádr Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom nevím, co by si lidi mysleli, kdyby tohle řekl Jarolím .

Reagovat
Xavi

Připomnělo by nám to Scaplára.

Reagovat
HOST*

Almunia ne

Reagovat
HOST*Wockey

Jo a s tou historií, každý sere na to, že je to největší debakl v historii, koho to zajímá???? Trochu trapné žít v minulosti né??? Moderního člověka zajímá budoucnost, ti co furt brečí, vzpomínají na minulost... takže teď je Slavia první v lize a třetí ve skupině ligy mistrů... to je všechno... nějáké připomínky????

Reagovat
HOST*

ty demente díval jsi se vůbec na ten fotbal vždyt slavia mohla dostat 10 úplně v pohodě

Reagovat
HOST*

Komu říkáš femente, ty nulo... tak by dostala 10:0 a co? Má za ten zápas stejně bobů, jako kdyby prohrála 0:1, ale to ty asi nevíš co?

Reagovat
HOST*

běž do prdele ty demente

Reagovat
HOST*

kdo neskáče není pražák sparta buzerantu parta a slávije buzerantu partije hříšní gladiátoři města tepleho hele támdle je vokno a v něm pražští pepíci nebo vocasy čauky bukvice

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

svatá pravda

Reagovat
HOST*

statečný výkon jak v tom filmečku sedm statečných ještě že nešlo o život

Reagovat
HOST*

pozvěte si do diskuze někdy Luhového ten by vám to vy fandové vysvětlil jak je to s tim anti fotbalem

Reagovat
HOST*

že oni jím to vrátí doma tvrdí odborníci na čt 2 hm cha chajedině že by zdražili colu a jiné zboží že by je lépe zasponzorovali nebo vyměnit gladiátory

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po jednom negativním rekordu, tzn. 5 neúspěšných kvalifikací za sebou si Slávia připsala hned další - nejtěžší debakl v historii. A to hned v první sezoně. No, nezbejvá než říct: "Klobouk dolů" ...

PS: nenapsal bych to tady, ale po těch namachrovanejch každodenních řečech si, Slávisti, nic jinýho nezasloužíte, sorry ...

PS2: doufám, že taky přijde ten rekapitulátor ze včerejška, takovejhle zápis do análů si nemůže nechat ujít

Reagovat
HOST*FCHK

No jo tak jsme v historii LM, ale u vas se zadna jiz nepise byla dopsana ubohou remizou s ubohym Thunem 0:0. A od ty doby tak velky nic a pochybuju ze za rok se tam dostanete, pze hrajete letos totalni kulovy a z platonicky prevahy bohuzel goly nedavate i kdyz podle vas jste tam meli "100% sance" Tesim se na to galapredstaveni ve ctvrtek to zas bude bida , Ale beru ze sis do nas rejp nejsme jiny

Reagovat
smazaný uživatel

jj, popsals letos tu hru Sparty přesně - platonická převaha bez gólů . Ale samo nesouhlasím, že už jsme uzavřeli naši kapitolu jménem "Liga Mistrů".

Ale beru, jak perfektn bereš můj rejp. Takhle by to mělo vypadat, super

Reagovat
HOST*R15

Za ty kecy co meli pred zapasem jim to patri!Aspon se vratej na zem..byla to parodie na fotbal v podani slavie..a kdo to dokaze obhajovat nema soudnost!napr. ze hrala otevrenou partii a podobny kecy

Reagovat
Xavi

Ty tomu nerozumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby od příchodu Rosy a spol. nehráli už jen pro oko fanouška,tak Slavia odjela minimálně s desítkou

Reagovat
Xavi

Viděl jsem první poločas, druhej sem se díval na Barcu. Neviděl jsem, že by Arsenál Slávii nějak vyloženě přehrál v prvním poločase, těch 3:0 bylo apsolutní maximum, co z toho mohli vytěžit. Navíc si ty branky dala Slávie sama. Všichi opěvujete Arsenál jací to nejsou borci, ale v první půli Slávku nijak nerozebrali, Slávie hrála sympatický fotbal, kdyby to trapně zabetonovali jako třeba Rangers, tak to mohlo být třeba 2:0, takže mindráčci sparťani, uklidněte se.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeho se člověk nedočká ...? Slávista říká Sparťanům mindráčci ...

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi buď rád, že jsi druhej poločas neviděl. Kdyby ses díval, pochopil by si, proč všichni opěvujou Arsenal. Naše kluby na ligu mistrů prostě nemaj.

Reagovat
HOST*host

Taky jsem si všiml, že letos jsou Sparťani nějak víc vzteklouni. Na hřišti i na netu!

Reagovat
HOST*

co to meleš viděl jsi ten druhej poločas,sice je pravda ,že stavu 3:0 si hráči dovolí skoro všechno,4.,5.,6.a 7. gol jednoduše fotbalová básen

Reagovat
HOST*

doslova tak

Reagovat
HOST*

JUDE KONEČNĚ NÁVRAT NA ZEM. JAKÝ BYLO PŘISTÁNÍ. ASI NIC MOC.VÝSLEDEK JAK V HOKEJI. TED SE TO SVÁMA POTÁHNE DÁL.ASI NA VÁS NEZBYDE ANI UEFA CIKÁNI VÁS DOMA SMETOU.DOMA NEUHRAJETE ANI BOD. SEVILLA A ARSENÁL TOJE PRO VÁS VELKÝ SOUSTO.MOŽNÁ LÍŠEN BY DOSTALA JENOM ŠESTKU, ALE TOJE MOŽNÁ. KOHO ŽE TO MÁTE TED V LIZE LESNÍCH SAMOT. JEDETE POD JEŠTĚD. TAK LIBEREC 2-0 JUDE.JINAK STADION BUDE PĚKNEJ JENOM ABY TOMU ODPOVÍDAL MANČAFT A VÝSLEDKY. O 2 ZASTÁVKY DÁL BYDLÍM. VÝSLEDEK SNAD NENÍ TŘEBA PŘIPOMÍNAT. TAK ČAU JUDE.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

to je moc takovyhle magory by meli pozavirat

Reagovat
hawk

tj jsem sice spartan, ale tohle dokaze napsat jen totalni dement

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že přesně splňuješ to rčení, že CAPS LOCKEM píšou většinou debilové

Reagovat
HOST*host

Fandím Slavii. Spartu uznávám. Ale někteří její fandové si nezaslouží hlásit se k jejím barvám!

Reagovat
smazaný uživatel

Steaua taky klidne mohla dostat 6-7 golu jako nic. Prakticky se k nicemu nedostali. Holt Arsenalu vyslo vsechno na co sahli. Hracum slavie chybi zkusenost. Az dostanou jeste par sprch tak muzou s arsenalem hrat treba i o remizu a doma klidne na 1:0. Nedelal bych z toho nic velkyho, ted jen porazit Steau a byt alespon treti.

Reagovat
smazaný uživatel

No, neřekl bych, že tam Arsenalu napadalo všechno, páč bylo ještě tak dalších 5 šancí a břevno ...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

např. tak panebože stáhnu Hleba když se přede mě dostává a dostanu žlutou, no a co.. zastavím protiútok.. Slávisti jsou na LM až moc velké měkkoty. Faulovat se v takových zápasech prostě musí!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jen doplním, faulovat umí snad každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si viděl šestý gól, tak slávisti ani faulovat nestíhali. Hleb tam kolem nich prolít jak vítr. JE to úplně jiná třída. V rychlosti, technice, nasazení, přístupu, prostě ve všem.

Reagovat
HOST*

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

měli faulovat už v zárodcích útoků Arsenalu.. chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

abys chápal.. měli být nepříjemní, hrát kontaktní fotbal, protihráče pořád pošťuchovat, strkat, držet.. prostě hrát jak klíšťata. Jenomže oni se snažili hrát fotbal.. spojil bych sparťanskou arogantnost, drzost, tvrdost a slávistickou hravost, tvořivost a myslím, že by vznikl zajímavý mutant, který by mohl hrát důstojnou roli

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ale slavia nemá hráče.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no a proto nemůžou myslet na "příjemný" výsledek

Reagovat
HOST*

Jak můžou Slavii zatracovat spartani, kteří v LM nevyhráli asi 5 roků??? Sparta dostala bůra od "céčka" Lyonu, to byla mnohem větší ostuda. Prohra Slavie je ostuda, ale mnohem větší ostuda je celá Sparta a její vystupování ať už v LM nebo UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak konečně rozprašme i ten poslední mýtus, co se kolem Sparty točí a to je ta údajná prohra z "céčkem" Lyonu. Tenkrát proti Spartě nastoupili za Lyon mimo jiné Michael Essien, Momo Diarra, Florent Malouda, Anthony Réveillére, Pierre-Alain Frau, Jeremy Berthod ... Stačil jeden pohled do statistik

Je mi naprosto jasný, žes podlehl jenom masáži a nemůžeš za to, ale doporučím ti, aby ses předtím, než začneš něco papouškovat prvně ujistil, že je to pravdu, šmudlo

Reagovat
HOST*

Ty zmetku jeden, dostat pětku od Lyonu, který hraje na půl plynu není ostuda? Slavia alespoň dokázala porazit Steau, vy jste nedokázali porazit ani Thun!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda to bezesporu byla a já proti tomu nic nemám. Jen vyvracím tu fámu, že hrálo za Lyon "béčku" či dokonce (jak píše předřečník) "céčko". Zmetku

Reagovat
HOST*alias

Jeden z nejkrásnějších večerů při fotbale. Škoda, že nehrál VanPersie a Arsenal celý zápas na plný plyn, určitě by dostali tak o pět kousků víc. Doufám, že už Slavie do LM nikdy nepostoupí a nebude dělat ostudu českému fotbalu po celém světě. V tomto případě bych použil rčení: jednou a dost!

Reagovat
HOST*LUIS

Takže...Sparta na Barceloně 5:0 v Lyonu 5:0 atd atd...ale to nikoho nezajímá..mají tam být radši oni....jo?

Neříkám, byla to ostuda,ale jak se s nima můžem měřit ?

Potřebujeme účasti v LM, potřebujeme něco vydělat abysme si mohli dovolit lepší hráče.Oni mají sponzory, prachy prachy prachy...a stejně jak se jim nemůžem rovnat v prachách,tak se nemůžeme rovnat ve fotbale.Proto potřebujeme třeba 4 účasti v LM jen kvůli prachům.

To začíná už od malých kluků- lepší podmínky pro trénování - lepší odchovanci.Prostě i přes to, že se stal tento výsledek, pořád slávia vydělala už přes 200 milionů určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

A nevydělala náhodou už miliardu?

Reagovat
HOST*Luis

Kolik myslíš ??

Víš vůbec kolik dostali za postup do LM??

Reagovat
smazaný uživatel

90 mega

Reagovat
HOST*Luis

A Tobě se zdá 200 milionů kč přehnaných??

Porazili Bukurest-to jsou další peníze, potom vstupenky, vysílací práva... nevím no, ale myslím že kolem 200 milionů už to bude..

Reagovat
smazaný uživatel

No, když se na to díváš takhle komplexně, tak: za postup se dává cca 90 mega + vstupný 17 000 * 800 * 3 = 40 mega + vysílací práva, který nejsou extra mastný, takže kolik? 140?

Reagovat
hawk

for LUIS, ja vim, ze potrebujete ziskat prachy z CHL a zlepsit koeficient, ale proc se divite, ze po Vas vsichni spartani jdou??? Ja jsem Spartan a vzdy jsem slavii v evropskejch ligach fandil, ale dost me nastvali ty Vase hlody, kdyz jste postoupili a Sparta vypadla, jak hrala prej priserne, ze je neschopna, a ze arsenal byl k porazeni. To musi nastvat kazdyho fandu. A chci dodat, ze tohle jsem Vam opravdu pral, protoze jste si to za tu arogantnost zaslouzili. PS: S touhle hrou byste v anglickej lize mohli hrat tak maximalne proti Derby.

Reagovat
HOST*Luis

Jasný, to já neříkam, byla to ostuda a nglická liga je někde jinde...každopádně já taky fandím v evropských pohárech spartě.

A chápu ten výsměch,ale nechápu ho z pohledu českého fandy

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tohle jsem psal po losu a po kvaldě a bylo mi řečeno, že se přetvařuju a další nadávky. No, nediv se, že mě to trochu nakrklo

Reagovat
HOST*

Tak vam treba Slavia Slaba. 7:0. Na Arsenal si už netrufnu. to len so steau bukurest mozete machrovat ale s Arsenalom nie. Chudaci.

Reagovat
HOST*Luis

Hm a Vám čobolákům vypadla Žilina se Slávií...

Reagovat
hawk

Ja vim, je to hovadina, ale v tu chvili proste, kdyz jste na arsenal narazili, tak jsem si pral, abyste zjistili, ze ty vysledky, ktery uhrala sparta nebyly tak strasny. Jako treba, kdyz vetsina slavistu psala jakej sparta utrpela debakl, a ze nema v poharech co delat.

Reagovat
HOST*Luis

Víš co...každý tým má fanoušky kteří fotbalu rozumí a kteří nerozumí...takže to tak člověk musí brát

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, v každým táboře narazíš na debily

Reagovat
HOST*Luis

Každopádně budu zítra fandit Spartě :-)

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Sparta vyhraje.. nejpravděpodobněji 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak to budeme dva

Reagovat
HOST*Arsenal04

Taky de oto ze kazdej to vidi trochu jinak,kazdej vidi jiny duvody prohry......Ja to vidim tak ze slavie na ne nemela v nicem...fyzicka jim zmizela tak ve 20minute,to ukazuje na nasi unudenou,pomalou ligu,malo ceskych tymu je na urovni jakeho koliv tymu z druhe anglicke ligy....naky plus sem videl na hre smicem,natom ceska liga asi neni tak spatne,ale kdyz neni fyzicka a fotbalovost tak to nikdy nepude.Nemuzu pochopit jak muze byt takovej rozdil mezi dvema tymy v lize mistru...pro ceskej fotbal je to hodne smutny...tak jeste jednou....nejetsi chyba je fyzicka...proste nestihali

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale hovno fyzička.. ten tvůj názor je celý takový "zdegenerovaný". No a s tou ligou Championship to nemyslíš vážně?! Kondice je důležitý faktor, no ale zas tak to nepřeháněj.

Reagovat
HOST*Arsenal04

Ja si myslim ze je na miste aby se prehanelo...protoze tohle je prehnanej vysledek....

Reagovat
HOST*Luis

Já si myslím, že je to ve všech směrech a není se bohužel čemu divit...a myslím, že dokud budou u koryt lidi co tam jsou, tak je to špatný.

Chyba, velká chyba, byla to, že se tam místo Mokrýho nedostal Ivan Hašek :-(

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, je to šílený výsledek.. myslím, že Slavie je na úrovni Steauy a jim podobným outsiderům v LM. No ale to se dalo čekat, že? I když včerejší výsledek jsem viděl spíše tak na 3:0, konečný stav překonal moje očekávání. Přesto je mi nadále Slavia sympatická. Avšak tento zápas ukázal jak chybí týmu ze dva, tři "zlí" muži, kteří by přátelskou atmosféru zápasu vyhrotili. Protože mně to fakt přišlo, že Slávisté si přišli zahrát fotbálek s přáteli..

Reagovat
HOST*Arsenal04

presne chyba je vedeni..mel tam byt hasek,cela ceska fotbalova verejnost to videla...ale stejne si do domluvi velky pani jen mezi sebou....ale zpet ke slavii,mas pravdu,kdyz se neztiha fotbalove tak by tam meli byt ty takzvany zli muzi....oni by si pak hraci arsenalu nedelali takovy prdelky a bylo by to mozna i o necem jinym

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no právě! tenhle zápas a vlastně už i částečně prohra v Seville ukazal, že je sice od Slavie sympatické, že hraje svoji kombinační hru,ale ze dva tvrďáci a Arsenal by si takovou prdel ze Slavie nedělal..

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim. Někdo by trochu zajel do Fabregase, a on by to místo prdelek dával rychle od nohy a dopadlo by to ještě hůř. Kdyby Arsenal hrál pořád na plnej plyn, tak by ta desítka asi padla.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pak by arsenal znejistel..a oto de....aby vklidu neodehravali mice

Reagovat
smazaný uživatel

Můžem tady diskuvat, co by bylo, kdyby... .Slavia holt měla smůlu, že narazila na Arsenal v době kdy je nahoře. Třeba bude mít v prosinci krizi, ale to už bude mít Slávka svý příděly za sebou. V současný době na ně prostě nemá.

Reagovat
HOST*1860

presne, kdyz hrala sparta s arsenalem, mel odehrano min a byl v mensi krizi, momentalne ma arsenal nejlepsi formu v evrope..

Reagovat
HOST*skaj

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
HOST*

Tak to byla síla!!! Akorát brácha do mě pořád hučel že nejsem vlastenec a ať táhnu do Anglie...Ale jsou skvélý!!!

Reagovat
exmafie

já věděl proč se mám radši dívat na box

Reagovat
HOST*Host

Tak sešitci v něčem překonali Spartu - dostali větší příděl než Sparta kdy v pohárech. A teď to s nima půjde zase z kopce. A nebo jaká bude výmluva tentokrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ukazal aky je futbal jednoduchy..... si urobili zo Slavie trhaci kalendar... len tak dalej gunners!!! GO ARSENAL!!!

Reagovat
TomikK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

199 pro Slávii s přáním upřímné soustrasti

Reagovat
smazaný uživatel

200 za zesnulé slávistické fandy (i zde někteří chybí)

Reagovat
smazaný uživatel

"Arsenal už porazil české mistry Spartu a jeho hráči se určitě nemuseli nervovat tím, že se jim postaví jejich pražský a horší soused," napsal deník The Sun Asi nesledují českou fotbalovou scénu podrobně, protože potom by museli vidět, kde je Sparta a kde Slavia - oba dva v řiti, co se týče LM a v lize diametrální rozdíl mezi oběma celky, ale co po Angličanech chtít, když ani nevědí, kde vlastně to Czesko leží

Reagovat
HOST*

jen jedna vec, sparta mozna nepodava nyni vykony, ktere se od ni ocekavaji, na druhou stranu v zapase se slavii ukazala, ze kdyz chce tak hraje skvelej fotbal a to i pres vyhru slavie musite uznat, ze sparta byla lepsi v debry, ale na to se nehraje.

Reagovat
HOST*

to je jako kdybys po minulem euru rekl, ze rekova jsou nejlepsi v evrope, pritom to nebyla pravda. Postaveni v tabulce neznamena, ze je tym lepsi. Ted bude hrat arsenal na liverpoolu a ja si myslim, ze liverpool vyhraje a presto tady ctu, ze arsenal je nyni nejlepsi na svete apod. Blbost

Reagovat
HOST*1860

anglicka kratkozrakost, z jednoho zapasu soudi, ze je slavie horsi..

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si myslím, že sledují českou ligu dlouhodoběji a nedělají si obrázek z devíti odehraných kol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Českou ligu nesledují vůbec, zkomolili jména hráčů, místo našeho znaku dali znak Sparty atd. Ale hlavní je, že na arsenal.com napsali, že jsme lepší než Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

člověk se tady u některejch příspěvků vyloženě pobaví...třeba to že máme repre minimálně stejně silnou jako albion, to mě pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

no, naše repre je sice v krizi, ale na EURO se kvalifikovala 2 zápasy před koncem. Anglie se mooooc klepe, aby jí pomohl Izrael a ona na šampionát proklouzla s odřenýma ušima, břichem, patama ....

Reagovat
exmafie

...ohambím

Reagovat
smazaný uživatel

"ohanbím" se říká...

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak sleduju výše umístěnou diskusi, nedalo by se něco dělat s tou horou dementních příspěvků od neméně dementních anonymů? Třeba autorizovat jen registrované? Protože četba takovéhle diskuse se rovná hrabání se v hromadě hoven, kam spadnul zlatý prsten. Ne každý na to má náladu.Děkuji.Konec příspěvku.

Reagovat
HOST*

za prvy vole...kdyby sem si vymyslel nejakej nick a pak neco napsal...myslis ze by ses pak cejtil lip ze sem registrovanej. Za druhy, tohle je diskuse o zapase a ne tvoje dementni pripominky kery sou kazdymu u prdele. Za treti, bezte slavisti do prdele. Ja nerikam, stane se, tak si ale kurva reknete ze ste to pekne posrali a udelali nehoraznou ostudu...

Reagovat
TomikK

Ja si myslim ze by se pak cejtil lip uplne kazdej! Mohli by si na tebe totiz udelat ucelenej obrazek a rict si, jo to ani nebudu cist, to je od toho mamlase, kterej neumi napsat ani vetu bez sprostyho slova!!! Jinak aby te treba nenapadlo mi nadavat do zkurvenejch slavistu, sem spartan telem i dusi a v utery vecer sem si uzil nejlepsi zapas za posledni mesic!

Reagovat
HOST*

Arsenal ví jak potupit Slavii!!!

7:0 stydte se

Reagovat
HOST*Cecs Fabregas

www.fabregas.wbs.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele