základní skupiny - skupina A, 4. kolo
31.10.2006 20:45 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

CHELSEA VYDŘELA BOD NA NOU CAMPU

Další z řady prestižních soubojů se odehrál na Nou Campu mezi Barcou a Chelsea. Situace v tabulce mluvila jasně: Barca potřebovala vyhrát, hostům stačil bod. Šťastnější nakonec byla Chelsea, která si vytouženou remízu zajistila Drogbovým gólem v samotném závěru vyhecovaného utkání.

Návrat formy potvrdila Barca už ve víkendovém zápase s Huelvou a tento vzestup byli Katalánci odhodlání potvrdit i v Lize Mistrů. A začali ve velkém stylu. Již ve třetí minutě vystihl Boulahrouzovu špatnou přihrávku Deco, bránící hráče odlákal nabíhající si Ronaldinho a Deco perfektní ranou rozjásal zaplněný Nou Camp. 1:0!

Zápas byl skvěle rozjetý, hrál se otevřený a útočný fotbal, do další obrovské šance se dostal v deváté minutě Ronaldinho. Ten si naběhl na chytrou přihrávku Messiho, která následovala po vynikajícím individuálním průniku po pravé straně. Ronaldinho však střelou z první jen pozdravil diváky v horních řadách tribuny.

Chelsea z počátku hrozila hlavně z centrovaných míčů, avšak první větší náznak šance přišel po Mottově špatné rozehrávce, kdy se k míči dostal Robben a Essienovi chybělo k jeho nahrávce jen pár centimetrů.

Krátce na to byl blízko vyrovnání Ballack, jehož střela z hranice pokutového území mířila jen těsně nad bránu Victora Valdése. Blaugranas kontrovali vzápětí krásnou narážečkou Xaviho s Ronaldinhem, po které se prvně jmenovaný objevil prakticky sám před Hilariem, dokázal vystřelit, ale portugalský brankář skvěle zasáhl.

Tou dobou běžela dvacátá minuta zápasu a dílčí výsledek spolu s průběhem zápasu slibovaly skvělou podívanou. Bohužel pro všechny fotbalové fanoušky se ale tyto naděje až tak zcela nevyplnily. Vinu na tom nesou částečně hráči obou týmů, z velké části také rozhodčí Farina. Italský rozhodčí totiž zápas očividně nezvládal a z fotbalového utkání se postupem času stala spíše okopávaná doprovázená několikaminutovými dohady. Farina nebyl schopen nastavit pevný metr, nezískal si u hráčů autoritu a zápas byl očividně nad jeho síly.

Diváci na celém světě si tak chvílemi mohli připadat jako na partičce mariáše. První potrestanými se stali Ashely Cole s Arjenem Robbenem, oba byli krátce na to následování Frankem Lampardem a Lionelem Messim. Tyto tresty taky byly prakticky jediné zajímavé situace ve zbytku poločasu. Za zmínku snad jen stojí Makeleleho nepovedený pokus o získání penalty či Ronaldinhův nevydařený přímý kop. Poločas tedy skončil za stavu 1:0 pro domácí.

O přestávce se oba týmy viditelně uklidnily a Chelsea převzala taktovku hry. Barca zbytečně ztrácela míče v záloze, nehrála kompaktně v obraně a vytrestat ji mohl již po šesti minutách Robben, jenž se objevil ve stoprocentní šanci po geniální přihrávce Lamparda, jenže Nizozemec neuvěřitelně přestřelil. Jestli někdo čekal, že se Katalánci poučí, více se plést nemohl. O pouhou minutu později se do obrovské šance dostal Lampard, míč sice nezpracoval ideálně, nicméně se k němu dostal a z takřka nulového úhlu neskutečným obloučkem překonal bezmocného Valdése. Těžko spekulovat, zda se jednalo o úmysl, faktem zůstává, že se jednalo o krásný fotbalový moment a že bylo srovnáno. 1:1.

Až tahle situace tedy domácí probrala a ti tak opět po čase převzali taktovku hry. A to přineslo ovoce. Za Mottu přišel Edmilson, ten skvělým centrem našel Ronaldinha, jenž se dokázal prosadit přes Boulahrouze a vynikající přihrávkou před bránu našel volného Gudjohnsena, který splnil příjemnou povinnost. 2:1.

Stejná spolupráce zaúřadovala o několik minut později, tentokráte ale Islanďanova střela mířila vysoko nad bránu. Jak se později ukázalo, byla to jeho poslední akce v zápase, jelikož se o pár minut zranil a musel být vystřídán Guilym.

Zhruba kolem osmdesáté minuty rozjel rozhodčí Farina druhé kolo mariáše, když se zažlutilo před zraky Edmilsona, Joea Colea, Terryho (za nesportovní nastřelení Deca po odpískání), Essiena a konečně Carvalha. Po tom všem se snad ani nedalo divit šesti nastaveným minutám, které ještě dávaly Chelsea dostatek času na zvrat.

Nicméně se zdálo, že Barca drží otěže zápasu ve svých rukou, zklidnila hru, držela míč a hrozila nepříjemnými protiútoky. Nakonec však bylo všechno jinak. Již v nastaveném čase ztratil Guily na pravé straně zbytečně míč, Essien rozjel rychlý brejk, centrem našel Terryho na zadní tyči, ten sklepl na Drogbu, který se dostal před Marquéze a propálil Valdése. 2:2!!!

Bujaré oslavy hostujícího kouče Mourinha symbolizovaly odhodlání a radost hostů a jen zesílily bolest všech fanoušků Barcelony. A když zbytky nadějí utnul Farina, který se prostě rozhodl, že zápas ukončí o 40 sekund dříve, bylo jasné, že tato skupina bude postupově napínavější, než se všeobecně očekávalo.

Nepříjemnou dohru ještě obstaral menší incident ve středu hřiště, kde se objevil jindy klidný trenér Rijkaard a pustil se do vášnivé debaty s rozhodčími. Zbytečná, ale vzhledem k průběhu zápasu možná i pochopitelná reakce se nejspíše odejde bez dohry, jelikož byl nizozemský trenér brzo odtáhnut kapitánem Puyolem.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (453)

Přidat komentář
Xavi

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Hilário sice neni špatnej, ale doma Barcelona umí a proti Chelsea to potvrdí... Ale očekávám (narozdíl od utkání na Stamford Bridge) krááááásnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo... Tak 2:1 klidně mohlo bejt... A zaslouženě... To že Barcelona dá goal z krásný střely a z Ronaldinhova úniku a Chelsea odpoví Lamparovym šťastnym gólem z brankový čáry přes golmana a odrazem k Drogbovi v pokutovym území v 93.minutě je věc jedna, ale ten rozhodčí

Jak může někdo takovej pískat Ligu Mistrů??? To bylo jak Ivanov na MS Akorát že tenhle vůbec nevěděl vo co gou, pže Drogba několikrát sundal Tiaga v 1.poločase, simuloval co to šlo... ten neměl zápas vůbec dohrát prase jedno

Robben až na tu střelu z voleje tam byl upe zbytečnej ortoped jeden...

Líbili se mi Makelele, kterej měl přehled skoro pořád, rozděloval balony na výbornou a Ashley Cole, kterej má místo plic snad kompresor... Nejlepší obránce jakýho znám

A na druhý straně Messi, kterej si občas musel připadat jak na tréninku když kličkoval mezi obráncema Chelsea, pak Deco, kterej hrál taky hooodně dobře, dále Ronaldinho, kterej sice měl dost tmavejch chvilek, ale opět ukázal přehled při 2. golu Barci a muj oblíbenec Iniesta - jeho centr na Giulyho byl tééééměř dokonalý

Jinak až na to zdržování, ošetřování a na tu (krom začátku 2.poločasu) nezaslouženou plichtu to byl faaajn zápas a já sem téměř maximálně spokojenej Děkuju oboum týmům

Reagovat
smazaný uživatel

Barca by mela vyhrat 2:1 ( Ronaldinho, Deco - Drogba ) **FORZA ROMA**

Reagovat
antimadrista

2:0

Reagovat
Messiáš

2:0 nebo 3:1.Každopádně "snad" vyhrajem..

Reagovat
Shevchenko

Každopádně snad ?

Reagovat
HOST*

Reagovat
Shevchenko

0:1 (Drogba)

Reagovat
Messiáš

Tak to se zase určitě nestane..

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě???A ty jsi telepat či co???

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
HOST*Košma

byl jsem v barceloně a sehnal si lupeny a byl jsem tam ... byl to nejlepší zápas co jsem zatím naživo viděl, super hra a parádní emoce a protože navíc fandím CFC, tak jsem si to užil i s tím nádherným koncem ... viděl jsem předtím i huelvu a myslím, že barca není tak dobrá jako loni, zejména ronaldinho strašně zdržuje hru na úkor svých fines, které mu zrovna nejdou ... je to hezký se na něj dívat, občas se mu to i povede, občas dá i gól či super přihrávku, ale v celkovém kontextu to plynulosti hry barci strašně škodí ... ale cfc-barca super zážitek, chi chi škodolibě mne nejvíc zaujala ta zloba celého camp nou po brance na dva dva

Reagovat
smazaný uživatel

6:1.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, ten jeden gól dá ten "tvůj"

Reagovat
smazaný uživatel

A to teď myslíš budoucího vítěze Zlatého míče, nebo toho bývalého?

Reagovat
smazaný uživatel

toho bývalého.

Reagovat
Shevchenko

tak před tím si napsal: jen srdce mi bráni napsat tento výsledek: 2:4, dopadlo to 1:0. A co jsi napsal teď? 6:1, a jak to asi dopadne ??

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to něškdo očividně nepochopil...

Reagovat
Shevchenko

Ty vole proč bych to jako nepochopil ? Ty zas ze sebe dělaš důležitého

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše ty blbého...A jde ti to.

Reagovat
Shevchenko

to bylo trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Barca do toho 3:1 Messi, Ronaldinho, Marquez - Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne aby hral v strede vašej obrany Puyol, to by bolo dobré, pretože čo ten vyvádzal v Londýne

Reagovat
smazaný uživatel

Z drugiej strony za ”głupstwa” uznał Mourinho zarzuty, ze w razie zwycięstwa z Barceloną, Chelsea odpuści mecz z Werderem, aby z premedytacją wyeliminować Katalończyków z rozgrywek Ligi Mistrzów.

Njn, dufam, ze Chelsea neda nejaky haluzny gol a potom beton. Werder s nami remizuje a Chelsea im to nasledne pusti a sme v riti. To by bola ta najhorsia varianta, ktora sa snad nestane a zajtra vyhrame.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Mourinho za tym ”głupstwa” stoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Síce Chelsea nikdy nič nikomu nepustí, aj tak sa mi táto varianta páči

Reagovat
HOST*aless

to bude remíza jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

...áááááá, to bude dnes parádny večer. Už sa teším jak Didier a spol. znovu natrhnú to vaše prehnané sebazveličovanie

Tipujem 0:1 a gól môjho najobľúbenejšieho útočníka Drogbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Chelsea nebude tak dobrá jako doma ale trošku se o ten postup Barci bojím ale jenom maliňko

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquez uz z nenavisti voci nam prestava fandim futbalu a poctivej praci.

Reagovat
Xavi

Tak přece jen je to fanoušek Realu, takže s tím fotbalem a poctivou prací to už musel vzdát dávno!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mas pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla trefa aneb vayquez na lopatkách

Reagovat
smazaný uživatel

Takú ešte nehrali, chlapci. A neni to nenávisť, dajme tomu že škodoradosť A mimochodom o tom futbale, kto hral v Londýne lepšie, vy alebo domáci? A to už ani nespomínam , jak ste sa " predviedli" u nás

Ja ostávam pri svojom : dobre vychladený Pilsner + víťazstvo Chelsey a bude sa mi dobre spať

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sme sa predviedli u vas ? Vazquezi : Videl som ten zapas asi trikrat a s chladnou hlavou mozem povedat, ze sme boli po vacsinu zapasu lepsi. Mali ste sice o 2 + pol tutovky viac, ale hlavne usek medzi 20. az 45. minutou bol u vas viac ako beton. Pri predstave, ze mame celkom casto problemy v uvode 20.minut, v ktorej ste strelili gol a potom po brejku, rozhodne by som bol na tvojom mieste radsej ticho. Nechcem ti brat radost, ale mrkni si ten zapas este raz.

Reagovat
smazaný uživatel

To len pre buducnost.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol snad prvy zapas Chelsea, co boli lepsi ako my... a o poctivej, lepsie povedane systematickej praci ani nehovorim.

Reagovat
HOST*vazquez

Pozri, my sme vyhrali, mali sme i viac tutoviek, vy ste možno chvíľami prevahu mali, ale jalovú.

No a k Chelsee : chceš povedať, že oni nepracujú systematicky? A ako potom dopĺňajú káder - chaoticky?

A k vám : vždycky som vám hovoril, že od ostatných veľkých klubov vás delí len Ronaldinho. Ten je teraz slabý a vy ste na úrovni ostatných veľkých klubov a máte problémy tam, kde predtým neboli. A keď myslíš, že nemám pravdu, tak mi odpovedz - odkedy máte problémy s výsledkami? A odkedy váš klenot prestal hrať futbal? A odkedy prehrávate všetky dôležité zápasy / Sevilla- supercup, Real, Chelsea, k tomu šťastná remíza v Bremach/ ?

Reagovat
smazaný uživatel

"ale jalovú"... Messi 3krat v 100percentnej sanci, raz Gudjohnsen, v zavere nemal spatnu sancu ani Saviola, takze trocha mimo, nemyslis ?

Ako uz zaznelo, dali ste goly pre nas v najnevhodnejsich situaciach. Co sa tyka hry, tak si stojim za tym, ze sme boli lepsii a ne o malo. Myslim, ze piskot na stadione a Capellova nervozita v mnohych momentoch mi davaju za pravdu. Ono ostatne staci mat trocha menej euforie v hlave a clovek to vidi.

S tym Ronaldinhom je to snad tvoj najhorsi nazor, co mas. Myslim, ze to by si musel nieco vediet o presingu atd.atd.. Mimochodom, zraneny je Etoo. Ronaldinho je bez formy, ale i tak sme vcele ligy a mame za sebou takmer vacsinu silnych superov. Zamyslel si sa nad tym ?

A k Chelsea asi tolko. Kezman sa nepresadi. Padaj. Crespo, padaj. Robben uz viac nehra, ako hra. Del Horno, padaj. Atd.atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo inak Chelsea sa neporaza ani s Ronaldinhom v top forme kazdy den jednoducho. Vy ste premenili svoje sance, my svoje nie. Dali ste gol na zaciatku zapasu, kde mavame problemy. Potom uz "len" z brejku, ked sme sa snazili zrovnat. Na tvojom mieste by som brzdil s kritikou na jednej strane a euforiou na strane druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si na seba nedokaze ani sama vyrobit. Ma snad najvacsie straty zo vsetkych klubov sveta. No ale Romaaanek to zacvaka. To by sa aj mne pacilo, moct si kazdy rok kupit nejake tie 2 3 hviezdicky. Ked sa tak nad tym zamyslim, tak by sa mi to asi ani nepacilo. Je to je trapna umelina, ktora by mi radost neprinasala. Prave som si zapol novy Fm2007. Asi pojdem do Editora si upravit konto na 100 miliard. Tak to bude naozaj koncepcne, zabavne a zmysluplne, ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doradu :

...jalovú prevahu v tom zmysle, že neviete dať gól z ničoho

...našu slabšiu hru kritizujem pravidelne, ale proti vám to bolo vcelku slušné, aj keď niekedy ste nás dosť tlačili

...Ronaldinho - už som svoje povedal, zamyslel som sa a prišiel som na to, že odkedy nič nehrá, tak vaše prehry nie sú žiadne zázraky

...Chelsea - nenakupujú chaoticky, kupujú len toho, koho chce Mourinho a samozrejme niekedy to nevyjde. Ale - osa mužstva je pevná : Čech, Terry, Lampard, Drogba a nemenná, to priznáš. Teraz - a to si mohol vidieť proti vám, konečne poskladali skvelý stred / Lampard, Ballack, Essien, Makelele / a odbremenili Frankieho Lamparda. No a do útoku zobrali najlepšieho aký bol k dispozícii, takže ja tomu hovorím premyslené formovanie kvalitného tímu.

...A že to Abramovič platí - čo už, ja si tiež myslím, že by mal sedieť v base za privatizáciu, ale s tým nič nenarobíš. Takto s teba ide akoby slepá závisť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jalova prevaha a jalova koncovka je rozdiel, nemyslis ?

Niekedy sme vas tlacili naozaj velmi, takze sme sa predviedli u vas celkom dobre, nemyslis ? Z nasej strany to bol hlavne koli skoremu golu otvoreny zapas a nato, akym stylom ste hrali vy, cize miestami aj nechutny beton, tak sme si dokazali vytvorit aj velke mnozstvo sanci. To aj zaroven je dalsi dokaz u temy Ronaldinho, ktory v tomto zapase moc dobre nezahral a i napriek tomu sme vam v predu riadne zatapali. Koncovka je koncovka, to uz Ronaldinho asi neovplyvni.

Opakujem. Crespo, Kezman, Del Horno, SWP prakticky tiez, Robben od toho tiez nemaju daleko. Chelsea si na seba sama nevyrobi, takze asi tak. Ja by som v ziadnom pripade nechcel, aby Barcelona tazila z nejakeho podvodnika, ktory tam len pumpuje peniaze, takze zavist asi tazko.

Vazquzi - Oni nakupuju za nechutne peniaze, davaju im nechutne prachy a sami si nato nevyrobili. Neviem sice ktore slovo sa v tomto pripade pouziva, ci koncepcne, systematicky alebo ine, ale Barcelona si na seba zarobila, ostalo je na prestupy dajme tomu 50 mega a tie utratila. Chelsea si na seba nedokaze ani zarobit a prestupy sponzoruje Romaaanek.

Kedze som si dal zavazok, ze sa uz nebudem zucastnovat "100" prispevkovych diskusii, tak to pomaly koncim. My dvaja sa na nazore sa tazko zhodneme. Hlavne ten Ronaldinho ma neprestava prekvapovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Schewchenko ma 29 rokov, 50 milionov euro a ina liga. Myslis, ze je to naozaj to najlepsi k dispozicii ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack podla mojho nazoru nedosahuj ani Lampardovych a ani Essienovych kvalit a vraj je lepsie plateny ako obaja. 130 000 libier tyzdenne. Njn, mal onho zaujem aj Man.Utd., ale tak preco neoslabit konkurenciu, nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

I ked Thuram je vraj tiez dobre plateny.

Reagovat
Xavi

Vazquezi, beru tě tady jako jednoho z mála normálních, ale co se týká Tvého názoru, co znamená Ronaldinho pro Barcu, tak seš úplně mimo!

Každý vidí, že Eto´o je pro nás nenahraditelný!

Reagovat
smazaný uživatel

S tým súhlasím, ste vo veľmi zlej situácii. Vaša ofenzíva - a to neodoprieš - závisela hlavne na spolupráci Ronaldinho, Eto´o a v strede to istia Deco, Xavi. Bohužiaľ pre vás a k mojej radosti prvý nehraje nič už pol roka a druhý začne hrať až v novom roku. Ešte keby chýbal Eto´o a Ronaldinho hral famózne jak posledné dva roky by som veril, že niekto tie góly začne strielať, ale takto...

Reagovat
smazaný uživatel

No a i s tím hovnem, co hrajem sme dva body před váma a za sebou zápasy se Sevillou, Valencií, s váma, se Celtou a s Osasunou. Vy jste zatím z těch lepších týmů hráli jen s náma, s Villarrealem a s Atléticem. Takže i v tomhle máme výhodu

Reagovat
smazaný uživatel

S tou 20. až 45. minutou souhlasím, jinak jste nehráli nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuhlasim. Sance ste sice mali, ale okrem zaciatku zapasu a 15minutovky v druhom polcase sme boli herne lepsi. Niekedy viac, niekedy menej, ale . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Celý druhý poločas jsme byli lepší my, vy jste měli jen tři pološance, jinak to bylo velké trápení. Na držení míče se nehraje, když je to pomalé a neefektivní. My měli větší chuť po vítězství, více střel i více šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Celý druhý poločas jsme byli lepší my".......tak s tym naprosto nesuhlasim. Ono ostatne ja nehovorim o sanciach, ja hovorim o tom, kto mal viac z hry a to ste vy teda neboli.

To co tu hovoris je akokeby som na tim, ktory ma v uvode zapasu 10 sanci a po zvysok zapasu len betonuje, pricomz ten druhy tim si vytvori sanci 7, povedal, ze je lepsi. Dufam, ze som sa vyjadril zrozumitelne. V druhom polcase mal tutovku Messi, nebezpecny bol i Saviola, potom tam boli i dalsie naznaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tym som nechcel povedat, ze ste betonili 80 minut, ale slo mi o priklad, ze ked poviem, ze sme boli po vacsinu zapasu lepsi, tak to 10 sanci na zaciatku u supera neovplyvni. Nehovorim totiz len o sanciach.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jste mohli mít víc ze hry, když jsme měli asi 2x tolik šancí? To počítáš držení míče, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma s tym spolocne ? Priklad ? Brankar kopne cez cele ihrisko, tam sa to 5 krat odrazi k hrotakovi a je sanca. Asi ma spatne chapes, ale boli sme aktivnejsi, mali sme viac hry, viac sme drzali loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked niekto napise, ze okrem sanci mal viac z hry, tak co si pod tym predstavis ?

Reagovat
smazaný uživatel

Držení míče? A nač vám to je, když si tam nahráváte 35 metrů od branky? A pokud zmiňuješ šanci Savioly, tak takových jsme tam měli jen ve druhém poločase minimálně šest

Reagovat
smazaný uživatel

Slo o to , aby si to pochopil. Ked tim tlaci cely zapas a nakoniec zliha na finalnej prihravke a druhy tym cely zapas betoni a potom dvakrat nakopne loptu a vytvori si dve sance, tak ktory nazves, ze ma daleko viac z hry ? Ako som napisal, o sanciach rozhodne moc nerozpravam. Z hry sme mali viac a sanci tiez dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze by som kludnil vazquezovu euforiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že jste druhý poločas tlačili, tam to byla fakt slabota (velká zásluha Diarry a Emersona) - jedna šance Messiho, Ronaldinhův přímák a střela Savioly dva metry vedle po Ramosově nesmyslné taktické chybě. U vás to hořelo skoro pořád, naše brejky byly jedovaté a překvapivě i přímočaré.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto napisal, ze sme druhy polcas tlacili ? Mali sme viac z hry, aktivni sme boli my. Vy az na nejaku 15minutovku v druhom polcase a na zaciatku ste rozhodne uzemnu prevahu nemali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak je relativny.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho, prostě nebreč, já ti dám jediné slovo a to je efektivita, kterou vy rozhodně neoplýváte a argumentujete vlastní krásou hry a tím, že máte ze hry víc. Ale střeleckou neschopností a krásnými kombinacemi bez kloudného zakončení se zápasy nevyhrávají... To je jako bys dělal předehru hodinu a pak nic, zatímco jiný dělá předehru pět minut a pak jde rovnou na věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Yardo, nenapisal som nic, co neni pravda, takze . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Skus porozmyslat nad tym, preco Barcelona vzbudzuje u supera obavy a malokto hra svoju hru ? Preco sa dostala do povedomia fanusikov takym sposobom aky mozme vidiet. Myslim, ze to koli LEN sanciam ci golom neni. No a ja si myslim, ze v El Clasicu slo vzdy aj o to, kto ma uzemnu prevahu a podobne. Ostatne divaci mi davaju za pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo na delší diskusi, na kterou bohužel nemám čas. Každopádně v El Clásicu nejde na prvním místě o držení míče či územní převahu, ale o vítězství toho či onoho týmu, toť můj názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Na prvnim miste nikto nenapisal, tak si to neupravuj do svojej verzie. Vysledok je dolezity, body mate, sanci ste mali tiez dost, ale vid vazquezov prispevok je zcela mimo misu. . .a ako uz som napisal . . . divaci

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže vy jste neměli pořádné šance, ani jste nehráli krásně. Byla to taková ta vaše typická uspávačka na dobrou noc (ve vašem případě v poslední době spíš na špatnou ).

Reagovat
smazaný uživatel

Doporucujem 31.10.2006 20:14:07. Spominat tu opatovne sance je trocha mimo. . . A ked uz sme pri tom, tak sme mali 4 5 goloviek za cely zapas, uzemna prevaha bola na nasej strane, niekedy viac , niekedy menej, takze vazquezov prispevok je tiez mimo.

Reagovat
sansiro

Tipuji remízu, asi 1:1

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska půjde vcelku o dost. Měli bysme vyhrát, ať máme trochu klidu potom proti Werderu. Uvidíme. Tipnu si, že to bude 2:1 nebo plichta 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. góly Messi, Ronaldinho - Sheva

Reagovat
antimadrista

2:0 vyhrajeme.

Reagovat
Marv

Messi-Drogba, vl. Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool.

Reagovat
HOST*Pavel!!!

decooooo

Reagovat
antimadrista

Chelsea je stádo prasat, který by měl řezník všechny porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Motta

Reagovat
smazaný uživatel

Motta hraje aspoň férově (ale je temperamentní a tak zbytečně oplácí), ale i kdyby ne, tak je to furt nepoměr. To ty ale asi neuznáš, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Uznám, ta Chelsea je děs.

Ale Mottovi bych zakázal fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu to zatím nijak hodnotit, jen řeknu, že z hráčů jako Essien (pokopnutí do padajícího Messi s míčem dávno pryč), Drogba (to snad ani neá cenu komentovat, že simuluje i když se nehraje) a hlavně Boulahrouz (tentokráte už fakt bez komentáře) se mi dělá špatně a upřímně nechápu např. vazqueze, že takovému týmu fandí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych přidal A. Colea, pořád kope kolem sebe, pak jednou zaútočí a ještě před soubojem raději spadne... Od Mourinha to prohlášení o simulantech fakt sedí... Ono jde o to, že v Anglii by si to nedovolili, ale jak vyjedou někam pryč, tak se najednou dějou věci.

Reagovat
HOST*1860

ja bycj pridal mesiho a jeho ohnani po Drogbovi..

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas.

Spokojenost, krásný gol Deca, ukázal svou genialitu, hraje skvěle. jsme mnohem lepší, jen zbytečně děláme chyby, mluvím tím o ztrátách Xaviho, Ronaldinha, nebo té špatné přihrávce Messiho přes celou šířku hřiště.

Nelíbí se mi Ronaldinho, měl by to dávat dřív, ale když má udělat něco kloudného Jeden na jednoho tak začně přešlapovat, akci zpomalí a vrací se do středu hřiště, až na pár dobrých momentů, slabota. Něco tomu prostě chybí

To Messi se mi na pravé straně líbí mnohem víc. Takřka neviditelný je taky Gudjohnsen, proč tam nedá Saviolu???

Jinak Lampard, co ten by chtěl u nás dělat, absolutně neškodný, neviditelný. A Drogba se ukázal opět jako exot, to je simulant jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíte Gudjohnsena i Ronaldinha jsem kritizoval a ted spolu stvořili krásnou golovou akci, asi si má slova vzali k srdci stejně jako bohužel Frank Lampard...

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se Franku Lampardovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal prohrál, ty fauly, co rozhodčí nechával bez karty, to je vážně vrchol, odpískání konce minutu před koncem, to je naprosto skandální.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...A ještě, Mourinho si stěžuje na simulanty a co pak dělal ten pecivál Drogba?

Reagovat
HOST*cracker

naprostej souhlas ten rozhodčí vypadal jako by piskal první zápas. No nevadí kluci bojovat dame levski a pak werder a jsme tam

Reagovat
smazaný uživatel

No to enní vůbec jistý, že tam budem, ani dvě výhry nám stačit nemusí...

Reagovat
HOST*cracker

ted te nechapu?

Reagovat
smazaný uživatel

Si to spočítej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak beru zpět, omlouvám se.

Reagovat
HOST*cracker

V pohodě, příští kolo budu poprvé a doufam, že naposled přát Chelsea

Reagovat
HOST*cracker

to mam 2 vyhry stačej

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě výhry by nám stačily určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje chyba.

Reagovat
HOST*Mára

Doktore nestraš!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Udělalo ti to radost?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

A jako myslíš, že by jste dali za minutu gol

Reagovat
smazaný uživatel

V kolik to ten popleta ukončil, Chelsea to má pěkně vošéfovaný...Takhle prosrat zápas, Marquezova chyba a štěstí a trochu dovednost Drogby při tom zpracování, měl hodně štěstí, ten balon si posunul skvěle, ale jinak Drogba=

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nechyboval jen Márquez...

Reagovat
HOST*Mára

Giuly samozřejmě!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen on. I Iniesta, Gio a Deco...

Reagovat
HOST*Mára

Jo to je pravda,ale začalo to luxusní nahrávkou Giulyho

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda...Bylo to velmi zbytečné, avšak ne rozhodující.

Reagovat
smazaný uživatel

A co bylo rozhodující?,Giuly tu akci "založil"

Reagovat
smazaný uživatel

Takových ztrát míče mšá v průběhu zápas plno, ale nechat volného Terryho i Drogbu, to je neomluvitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

U Terryho stál Edmilson...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedoskočil a je o dvě hlavy větší, takže až tak u něho nestál...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry - 182 cm, Edmilson 185 cm, takže podle tebe je průměrná výška hlavy 1,5 cm. Gratuluju a nekoukej tak na ten fotbal, zkus občas juknout do biologie pro střední školy...

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavy nevím, ale jestli má každý pražák problémy s pochopením nadászky tak jak ty, tak u mozku to u vás platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ano, tvé obvyklé topiky, když nevíš jak se vymluvit z vlastní blbosti: 1) nadsázka, 2) za všechno můžou Pražáci, co na ně maká celá republika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mozek jsem asi ještě přecenil.

Ale to nevadí, máš jiné přednosti, jako třeba...ehm...no...určitě bych něco našel.

Reagovat
smazaný uživatel

A mele a mele, ač není z čeho...

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný typickej Kyslík...svou hloupost se snaží zamaskovat trapnýma kecama...tys to sice myslel jako nadsázku ale je to totální blbost, 3cm nedělaj v hlavičkovém souboji vůbec nic...

mimojiné jak vidím tak máš po tom včerejším "úspěchu" zase formu...co příspěvek to perla...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim co tam Rafa předváděl

Reagovat
HOST*

To bylo dobrý... Nastavil 6 minut, aby Chelsea vyrovnala a když to stihnli dřív, tak už těch 6 minut nebylo potřeba... To ať se pak v Itálii nedivěj, že je trestaj za korupci, když to dělaj tak vokatě... To i u nás to pánové Zejda a spol. uměj líp

Reagovat
HOST*antimadrista

Rozhodčí a celou Chelsea poslat do koncentračního tábora !

Reagovat
smazaný uživatel

hhmmmm ty si asi hodně inteligentní chlapec

Reagovat
HOST*antimadrista

Jojo

Reagovat
Messiáš

Ty máš co mluvit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky když se zastaneš zrovna v takovém případě

Reagovat
smazaný uživatel

Za tenhle zvratek bys zasloužil ban, ty matkomrde! Jsem zvědav, kterej kretén se tě ještě zastane!

Reagovat
smazaný uživatel

takovy curaky bych v blazinci k pocitacum nepoustel..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

frustrace

Reagovat
smazaný uživatel

Idem radsej vyvetrat hlavu. Na toto fakt nemam nervy.

Reagovat
sansiro

Dneska mě ten zápas hodně zklamal a taky Barca. Rozhodčí často zbytečně kouskoval hru, někdy zase nepískal co měl. Ale nejhorší bylo to neustálé válení se (hlavně hráčů Barcelony) na hřišti. Nejlepší byl Deco, jak tam ležel s grimasou, dostal míčem a v sekundě byl na nohou. Hnus. Myslím, že CFC získala bod zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi žebrák. Terry ho na zemi po odpískání sejme dělovkou míčem a ty si stěžuješ na Deca, vole...

Reagovat
sansiro

Dělovku? Uklidni se chlape a neztrapňuj se. Že jste banda simulantů jsem zatím neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla dělovka? Nenech se vysmát.

Reagovat
sansiro

Myslím si, že to dělovka nebyla a kdoví, jestlí to bylo úmyslné. To ale samozřejmě Deco nemohl vědět. Na nohou byl prostě ve vteřině.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ty jsi hrál někdy nějaký sport, ne? měl bys tyhel situace znát a jestli ne, tak sis jistě mohl všimnout naprosto stejné situace u Drogby...Ale nezmínil jsi ji...

Reagovat
sansiro

Budeš se divit, ale hrál a pořád hraji. Barca mě dnes zklamala, její výkon nebyl dobrý, hodně tomu přidávali. Je to můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Si se nějak vyhnul tomu Drogbovi...nezapomeň se vymluvit na to, že jsi to neviděl. Tí mse však degraduješ, protože si ten zápas asi moc nesledoval a tak to nemáš co hodnotit.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem si toho, ale kyslíku všiml taky. Deca jemně potáhl za nohu Kalou a on skoro umřel, no a hned ho trefil Terry a už byl fit jak rybička, trapaci barcelonsky

Reagovat
Shevchenko

mluvíš mimo mísu doktore, on mluví o Decovi, jak zase simuloval

Reagovat
HOST*antimadrista

Jdi do píči.

Reagovat
sansiro

Reagovat
HOST*cracker

magore vypatlanej bych tě trefil z 5 metrů balonem a pak bych tě chtěl vidět

Reagovat
Shevchenko

tak jako on by se rozběhl na něho když před 5 sekundama se svíjel v bolestech

Reagovat
HOST*cracker

jistě

Reagovat
smazaný uživatel

jj kuskovalo sa to jak prase, strasne to ubralo na zazitku ( z inak dobreho zapasu).

A k tomu valaniu hracov Barcelony sa nebude vyjadrovat..niektori castejsie lezali ako stali

Reagovat
HOST*1860

bohuzel s tebou souhlasim sansiro, i ten rozhodci to nejak nezvlad..

Reagovat
Shevchenko

to je stam

Reagovat
smazaný uživatel

co se rozčilujete? buďte rádi za remízu, kdyby Terry nepodklouz tak by ten druhej váš gol ani nepřišel, jinak mě celkem pobavil Rajkárd - docela frajer , doufam že ho aspoň pár zápasů nepustěj na lavičku, aby vychlad

Reagovat
HOST*cracker

nauč se psát a pak přijď

Reagovat
smazaný uživatel

Nabídka skutečně pestrá, stačí se jen rozhodnout...

Tak byl to Boulahrouz, Carvalho, A. Cole, Essien, Terry nebo Drogba? Možná jsem ještě na někoho zapomněl, bylo jich fakt moc. Volba hodně těžká, neboť jsou to prasata jedno větší než druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi mi připomněl ten famózní zápas na MS Nizozemsko - Portugalsko, to byla aspoň podle mě nejzábavnější a možná i nejlepší diskuse roku na EF

Takže dneska volím takto:

1. Motta

2. Drogba

3. Ashley

Reagovat
smazaný uživatel

Motta? Sice oplácel, ale byly tam mnohem horší zákroky. Je skutečně zázrak, jak se dneska mohlo dohrát bez vyloučení.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic no, tohle nemá cenu mere.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Chelsea hrála hodně zákeřně, ale žádný jednotlivec natolik "nedominoval", aby trumfnul Mottu. Můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto to nemá cenu, když máš takovýhle názor.

Reagovat
Shevchenko

1.Motta

2.Deco

3.Cole

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš ale ubožák.

Reagovat
HOST*Mára

To neni ubožák to je Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
sansiro

1. Deco

2. Deco

3. asi Deco

Reagovat
HOST*1860

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hmm a nějaký Barceloňák by tam nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*cracker

třeba třeba třeba proč to nenapíšeš třeba osmkrát

Reagovat
Shevchenko

třeba ne

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň ten nadpis bys mohl mít dobře, když tam nic jiného nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva tu to vre

Reagovat
HOST*antimadrista

Nauč se psát hovado.

Reagovat
HOST*Fugas

proč na ten překlep vůbec reagujete? věnujte se radši duchaplný diskusy jaký sou Chelsea prasata a jak vás rozhodčí šíleně zařízl Slávisti

Reagovat
smazaný uživatel

To ses překlepl a vzniklo slovo navíc?

Reagovat
exmafie

Já být tebou, tak se o překlepech vůbec nezmiňuju

Reagovat
smazaný uživatel

šak já se o překlepech taky nezmiňuju. Umíš číst?

Reagovat
exmafie

Jo umím i psát...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pochopení psanného textu je tím problémem...

Reagovat
exmafie

Psanného???

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže tě rozhodit jedno písmeno navíc?

Reagovat
smazaný uživatel

stejne jako tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

No mě teda ne, nevím, jak jsi na to přišel. Občas se teda zasměju, když někdo napíše jen nadpis a tam má SLOVO navíc, to zas proč ne. A když to nazve překlepem.

Zkusils to.

Reagovat
exmafie

Ses do toho nějak zamotal

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám, že ti ten psaný text dělá problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exmafie

Proč si to myslíš??

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Teď už nám postup neuteče... A upřímně fandím i Barce, aby postopila... Dneska mi jí bylo docela líto, protože se snažila hrát fotbal a my jsme faulovali a bořili... Ale hlavní je bod.

A jinak myslím, že Drogba měl bejt venku a nevíte, co dělal s tou druhou žlutou? Tu první dostal Cole, ještě si to s rozhodčím vyříkával. Jedině, že ji omylem napsal někomu jinýmu nebo nevím... Jak dostal druhou žlutou, tak jsem myslel, že je hotovo a on naštěstí červenou nevytáhnul - hold v Itálii mají super kouzelníky

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc okate.

Reagovat
HOST*antimadrista

Jako tady fakt platí to přísloví, že vrána k vráně sedá, debilní klub Chelsea přitahuje debilní fanoušky.

Reagovat
HOST*Fugas

jéééééééé Antimadristo asi začnu shromažďovat tvoje best hlášky , popravdě si ale nejhloupější člověk se kterym sem se na netu kdy setkal a tahle věta je další z tvej perel i když zatim pořád vede hláška z minulý sezony když si zápas Chelsea v Barcelona nazval BITVA O ANGLII

Reagovat
smazaný uživatel

Výhodou je, že u tebe se nemusí nic shromaždovat, u tebe je každá nejlepší.

Reagovat
HOST*Fugas

ses dneska zase přežral vtipnou kaší viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Když s tebou je to tak lehký.

Reagovat
HOST*Fugas

jééé poslední dobou sem moc na eurofot.. nechodil, ale vidim, že to byla chyba, začal si nám tu zase blbnou a psát kraviny - asi tomu udělam přítrž

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys třeba jít příkladem, což ale bude asi problém.

Reagovat
HOST*Fugas

co????? čemu mam jít příkladem???? jestlis to myslel tak, že u mě bude problem psát kraviny a blbnout tak máš asi pravdu od toho sou tady jiný odborníci

Jinak s tim fetem opatrně, chápu že každej má nějakou úchylku ale všeho moc škodi

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil ani tak jednoduchou větu.

Reagovat
HOST*Fugas

hhhmm asi ne je to smutný, ale málokdo ti tu už rozumí, myslim to s tebou dobře kluku přestaň dokud to de

Reagovat
smazaný uživatel

No nerozumíš ty, to je asi to hlavní.

Reagovat
HOST*Fugas

no myslim, že ty sám nevíš co tu píšeš ,ale kdybys mi třeba vysvětlil, cos tou reakcí myslel, tak bych uznal svojí chybu a pochválil tě jakej si inteligentí a obejktivní fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

No že bys mohl začít tím, že půjdeš příkaldem a budeš normálně psát...jak prosté...

Reagovat
HOST*

Proč by nemohla bejt Chelsea - Barcelona bitva o Anglii? Bitva o Anglii neznamená že spolu hrajou dvě anglický mužstva, ale když chtěl někdo cizí dobýt Anglii. Tak proč se tak ztrapňuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Treba chtelo katalansko dobyt Londyn ne? nevim kdo se strapnuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dost chabá výmluva... V drtivě většině se to píše u mužstev, která jsou z jedné země. Rozšířeně třeba "Bitva o Británii" se uvádí, když hrál třeba nedávno ManU se Celticem. A z historického hlediska si nevzpomínám, kdy chtěli Katalánci naposledy dobýt Londýn... Při jejich škrťáctví určitě nevypravili ani jednu loď v roce 1588, kdy ta šance aspoň nějaká byla...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

závist

Reagovat
smazaný uživatel

1. Farina

2. Svěcený

3. Boulahrouz

Reagovat
sansiro

To měl dát Farina Chelsea (proti Barce!) ZASE červenou, aby je mohla Barca porazit? Jinak na to nemají?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale byl slabý, hodně slabý...

Reagovat
sansiro

Slabý byl, o tom žádná... Mydlili se hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si teda riadny . . . . . Ked nevedia hrat bez toho, aby faulovali, tak pre mna za mna nech maju tych cervenych aj 5. To uz je problem Chelsea a len naivka ich moze obhajovat.

Reagovat
sansiro

Já je neobhajuju. Dneska jsem tam neviděl zákrok na červenou. Jen si prostě myslím, že tomu hráči Barcy přidávali. A červená v zápase na Chelsea byla taky třeba vymyšlená.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ani nevies naco reagujem... Si mimo chlapce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyslena nebola. Ked po niekom strielas a netrafis ho, tak by si nemal byt potrestany ? K tomu Del Horno simuloval, kedze mu bolo jasne, ze je v riti. Takze 2 zlte = cervena a kedze uz bol predtym napomienany, tak smola. Si celkom mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Del Horno uz mal letiet v 31.minute.

Reagovat
sansiro

Pokud si to pamatuju, tak Messi na něj naskočil a začal válet sudy. Přitom nenápadně pokukoval po rozhodčím. Ta červená tehda být neměla a za tím si stojím. Stejně je to už minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sansiro

Nejlepší byly ty jeho natažené ruce...

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, nejlepší byl teď ten tvůj příspěvek, na který jsem reagoval smíchem...

Reagovat
Shevchenko

Pane doktore, už je noc, měli byste jít spát, zítra budete brzo vstávat

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, že ti vše časem dojde a začneš mi vykat...

Reagovat
Shevchenko

ANO! a teď šupem do postele!

Reagovat
smazaný uživatel

JSem rád, že si rozumíme, ale klidně mi říkej "kyslíku" a tykej mi, já ti to dovlím.

Reagovat
sansiro

Messiho výkon byl lepší. Toho aspoň uznávám, že je vynikající fotbalista s velkou budoucností, narozdíl od přeceňované "star" Deca, který simuluje pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeceňovaný Deco. Jj, tohle je ještě lepší.

Reagovat
sansiro

Jako že Deca JÁ moc neuznávám ti vadí? Já tady píšu své názory v demokratické diskuzi. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A já ne? Já to zas považuju za zábavný příspěvek. Taky můj názor...

Reagovat
sansiro

To máš pravdu. Na Deca bych jeden argument i měl... možná vlastně dva...

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli budou alespoň z poloviny tak zábavné jak předchozí tvé výtvory, tak sem s nimi!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty toho ocividne o futbale moc nevies.

Reagovat
sansiro

O fotbale vím hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nam to ale neukazujes.

Reagovat
sansiro

Podruhé: neuznávám Deca, myslím si, že je to přeceňovaný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, len si to mysli. Tym len potvrdzujes, co som hore napisal. Tod vse.

Reagovat
sansiro

Znám i jiné lidi, co si to myslí... To samozřejmě neznamená, že ten názor je správný...

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Som rad, ze si pochopil, ze spravny neni a sam zacinas pochybovat. Ok, mozme to ukoncit.

Inak to tvoje "je to moj nazor" je fakt . AKokeby si tym nieco zmenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ahá!

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem preco si to Vy, fanusikovia Barcelony nepriznate, ze polka z vasich hracov by mohla dostat Oscara za najlepsi muzsky vykon roka.Tolko filmu, valania sa po zemi, otvorene huby, to sa len tak nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sa nedivim, ze tu je tolko fanuskov ac milan.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi proto, že narozdíl od etbe máme s kontaktní hrou nějaké zkušenosti a nesledujem (ještě k tomu blbě) jen tv jak ty...?

Reagovat
Shevchenko

ale kyslíku, zítra máme ráno přece ten ztracený případ jménem Anderson DECO!

Reagovat
smazaný uživatel

Masabob byti blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak doktore sorry, ja futbal aktivne hravam a viem, ze ked idem tvrdo do suboja ( hram stredneho obrancu ) tak sem-tam nieco utrzim.A vobec nepadam na zem.Holt, treba chciet..

Decovi Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Máš s kontaktní hrou zkušenosti? Za poslední dobu po tobě někdo hodil raketou? Upřímně bych se mu za ty tvoje kecy ani nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

Těch zářezů tam mám jistě více než ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsi na to úchylák, co bez toho nemůže žít, tak je to tvůj problém...

Reagovat
smazaný uživatel

No to říká ten rpavý, viz dole. Přesně jsem si myslel, že to napíšeš a tí mse odrovnáš.

A zářez je tam. U tebe je to vždy tak snadné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uspokojený a dobrý, žejo? Každý se realizuje jinak, ty třeba tady. Že se po mně nenápadně opičíš, to ti nezazlívám, každý žák mívá svého mistra, ač tady by se dalo mluvit spíš o tvém parazitismu... Ano, udělej si rybičkou zářez do počítače, už můžeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi pokusem o vraždu, úmyslným ublížením na zdraví při pokusu o vraždu a vlastní vraždou je rozdíl, to bys mohl vědět, když jsi na té vysoké, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A prave preto za ten "zakrok" dostal zltu a za valanie sa druhu = cervenu. Inak by to bola z fleku cervena. Yardo, staci si to nabuduce lepsie precitat.

Reagovat
smazaný uživatel

V mojom prispevku samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho, já se dobrovolně přiznám, že jsem tě chtěl vyprovokovat a připsat si zářez do bedny od počítače. Jinak nic ve zlém...

Reagovat
Shevchenko

1.tráva

2.zápas

3.televize

Reagovat
Mr.Jindros

Sparta - Barcelona 1:0 89.Došek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není diskuze druhé ligy...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mě zajímalo, kam až sahá Svěceného břicho.

Reagovat
sansiro

V poli celkem ujde. Ale jinak simulant , dává hodně šťastných gólů a těch jsem opravdu viděl (teče, do prázdné branky po odraze) - to k fotbalu ale patří.

Ale hlavně kdyby byl tak dobrý, jak o něm tvrdíte, tak se nemusel stát "Portugalcem" a mohl si to válet za Brazílii

Reagovat
smazaný uživatel

Šak toho Brazilci dodnes litují.

Reagovat
sansiro

O tom jsem nikdy neslyšel a už dost doktore. Místo koho by hrál? Místo Kocoura nebo Kaká? Na Brazílii ten kluk němel a nikdy mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi Brazilců moc neznáš, já si s pár píšu, nejsou to fanoušci Barcy a názor mají stejný.

Ono asi mluví za vše, že se Portugalci dostali dál než Brazilci, ale jinak dobrý.

Reagovat
sansiro

To teda bylo dobrý. Brazilce teda neznám, ale tvou demagogii mám přečtenou do puntíku. Deco by v áčku Brazílie seděl. Tím končím. Jdu spát.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jdi, nci jiného ti nezbývá. Nejlepší je, že tady říkáš, jak jsi o tom nidky neslyšel, a pak přiznšá, že je neznáš.

Reagovat
sansiro

Tak polopatě: Neznám žádné brazilce, kteří sdílějí kyslíkův názor. Ale taky jsem v životě nečetl ani neviděl nikde v médiích, že Brazílie truchlí nad "ztrátou" Deca. A to čtu i mezinárodní média, ne jen eurofotbal ;-) Fakt jdu už spát. Zítra vstávám. Měj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikdo to psát samozřejmě nebude, to je jaksi mimo. Zeptej se obyčejných brazilců, kdo jim v rpre chybí, čeho litujou atd., a narazíš na Deca. Který to s Portugalskem dotáhl dál než celá Brazílie.

Reagovat
sansiro

někde by se to určitě alespoň 1x objevilo asi jsem to nezaregistroval , dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

To už píšeš ze spaní, ne? Alespoň to tak vypadá, podle toho, jak je ten příspěvek "kvalitní"

Reagovat
smazaný uživatel

Musis mat hodne tazky zivot s takymi nazormi.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne..Deco by hned vytlacil zo supisky Kaka aj s Ronaldinhom..

Deco dobre vedel, preco si vybavoval portugalsky pas.To vies, ohrievat lavicku nie je moc zavideniahodna cinnost.

Reagovat
HOST*

Naprostý souhlas. Vynikající fotbalista, ale ještě větší herec, Holywood už čeká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že to Robbenovi skočilo, jinak by rval.

Nejlepším hráčem dvojzápasu je pro mě Essien.

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu chyběl gól či aspoň gólová akce...

Reagovat
Xavi

Tak zápas se mi hodně líbil, nebyly tam žádná hluchá místa. Jedinou skvrnou byl výkon sudího, nutno říct, že na obě strany, jelikož ale hrála Chelsea víc zákeřně a občas z toho dělali divadlo, tak spíš na tom vydělali oni, ale nemyslím, že rozhodčí měl v úmyslu někoho poškodit, prostě to byl tragéd. Akorát mi zůstává rozum stát, jak může rozhodčí ze zkorumpované Itálíe pískat takový šlágr na nejvyšší úrovni, ikdyž dnes už se nedivím ničemu!

Můžete mi říct, co dělal Valdés u toho gólu na 1:1? Je to dobrej golman, ale občas dělá fakt úlety a bohužel pro nás je dělá v těch nejdůležitějších zápasech, ale zase na druhou stranu si jinak počínál dobře. Dále nechápu Marquezovo počínání při gólu na 2:2, protože takhle jsem se otáčel tak někde v žáčcích. Gudjohnsen jako vždy nic. Ronaldinho už se nám rozehrává. Nejvíc se mi líbili Messi s Decem. A taky jsme nezvládli nástup do druhé půle, přitom jsme měli nahráno, začali jsme však neuvěřitelně zmatkovat...

Jako perlu na závěr bych vybral zákrok Carvalha v závěru zápasu na Deca, protože to bylo tak na trojtou červenou!!!

Jinak se mi ale zápas líbil a postup by nám neměl uniknout!

Forca Barca!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

konečně slušný nezaujatý výsledek fanouška Barcy... gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

No, koukám, že jsem přišel o dost. Pere se to tady slušně .

Tohle byl moc dobrej zápas. Moc se mi líbil. Kličky, narážečky, průniky, pěkný góly. Já jsem spokojen.

Akorát ty tři body chybí, budeme to mít moc těžký - porazit Levski asi zvládnem, ale pak máme doma Werder a ten nás v Brémách pěkně prohnal . Uvidíme. Naše naděje na postup jsou nyní tak 70 %, máme to ve svejch rukách a mělo by to vyjít. Je blbí, že sme to neudrželi, páč jsme to mohli navlíknout tak, že by neprošli dál zkurvení rusáci z Londýna . Takhle už se to nedá a nepostoupíme my nebo Werder, což jsou moje oblíbený týmy

A k zápasu. Už jsem psal, že byl pěknej, ale ...

hráči CSKA Londýn hráli jak HOVADA, to se nevidí. Drogba a adept na zlatej míč? = - jak sem takovou blbost mohl předtím myslet vážně . Je to faulařský a simulantský prase. A pan sudí? To byl teda megatragéd. Hráči si dělali, co chtěli. Někdy pískal každou pitchovinu a někdy mlčel. Absence ČK v tomhle zápase je nepochopitelná ... Doufejme, že si už nikdy nezapíská. Ale ani to neopravňuje Franka k takovému výstupu . Tímhle hodně devalvoval dobrej výkon Barci .

Byli jsme celej zápas lepší, ale nechápu ten výpadek na začátku druhý půle, kdy přišly 3 gólovky FC Kamčatky . To naši byli ještě asi v kabině, ne? Tohle se už nikdy nesmí opakovat.

Valdés - perfektní výkon, jeden z nejlepších, co jsem ho kdy viděl. Vytáhl tři fantastický zákroky proti hlavičce Essiena, bombě Robbena a hlavě tuším Lamparda ( ). Přidal ještě jedno dobrý zmenšení úhlu při šanci Robbena. Na góly nemohl mít. Dneska má krásnou 7

Zambrotta - hlavně na začátku druhý půle to tam několikrát nebezpečně otevřel a byly z toho nepříjemnosti. Ale líbí se mi na něm, že už si zvykl na naši hru, zapadl a naučil se ty naše kombinace. Velmi mu svědčí spolupráce s Leem a pravsou stranu bych považoval za ideální a vyřešenou . Dneska má 6

Marquez a Puyol - taky výkon o třídulepší, než na začátku sezony. Je vidět, že jde forma nahoru. Hlavně Rafovi se musím omluvit za tu kritiku zezačátku. Dneska oba za 6

Gio - on je takovej nenápadnej, mě se nikdy nelíbil a nikdy asi ani líbit nebude. Z jeho strany padly oba góly. Dneska za 4.

Motta - dneska se mi, světe div se, líbil. Asi jedinej z našeho mančaftu, kterej je schopnej ruskejm dobytkům vrátit ty jejich prasárny (když už je za to netrestal pan sudí ). Už za to bysme ho měli pochválit. Ale líbila se mi i jeho rozbíječská hra. Dneska má vcelku slušnou 6

Xavi - tak tohle ne. Dneska jsem si ho všiml snad jen při jeho nepřesnejch přihrávkách, vepředu byl vidět jen při tý šanci, kterou ale dost krutě zazdil . Dnesku mu to nešlo a nesedlo - má 3

Deco - paráááááááda. Deco prostě nemůže odejít. prostě N E M Ů Ž E ! ! ! . On je náš mozek. On udává tón naší hře. On dokáže skvěle podržet balon, zklidnit hru, z rozmyslem rozehrát. On je teď náš možná nejdůležitější player Včera byl za krásnou 8

Ronnie - taky dobrej výkon. Pořád to není ještě ono, ale je vidět, že se stejně jako Rafa stále zlepšuje a včera vymyslel gól, poslal do loženky Xaviho, několikrát skvěle zakombinoval s Decem nebo Messim. Mě se líbil. Dávám mu 6

Guddy - dře, snaží se, ale prostě nepasuje. Ale včera mi ho bylo fakt líto. Tolik soubojů, co absolvoval s těma modrejma dobytkama, tolik loktů, co beztrestně "vyfasoval" od Terryho i Carvalha, to bylo na blití ... Ale je vidět, že chce a to oceňuju. Dávám sice 4, ale zdůrazňuju, že je tam vidět zlepšení a hlavně snaha

Messi - je fenomenální, nikdo mě nevymluví, že už teď je to jeden z TOP fotbalistů na světě. Včera zase dělal celej zápas z Colea blbce a ten to těžce neunášel a častokrát taky pěkně prasil . U mě byl včera za 8

Edmilson - zvedá se, začátek sezony mu nevyšel, ale včera se mi líbil. Plno akcí zastavil a ten střed zálohy je s ním takovej víc konzistentní. Kéžby ty jeho výkony pokračovaly . Včera za 6

Sice jsme nevyhráli, ale nevadí. Hlavní pozitivum včerejška je, že se nám forma vrací. Hráči se začali pohybovat a hlavně v záloze jsme začali pressovat. Já su spokojenej

Před čtrnácti dny jsme prohráli v Londýně zaslouženě, páč jsme byli horší, a uznali jsme to. Včera jsme byli lepší, vyhrát jsme měli a Chelsea byla těžce prasácké a fandové CSKA v podobě Fugase se nám přišli jen posmívat ... Každej ať si to přebere jak chce

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi prosím tě vysvětlit, co mohl Gio dělat před gólem Lamparda? To vůbec nebylo z jeho strany.

Reagovat
smazaný uživatel

...a mne vysvetliť, v čom si videl toľké pozitíva zápasu? Bol to priemer tak spadni na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

LLORONES!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak nazvem "umelecký kúsok" Frankieho, ktorý po famóznej krížnej nahrávke na to drevo Robbena vytiahol z repertoára takýto kúsok. A že anglickí hráči nemajú techniku Páčila sa mi aj jedna z mála akcií génia Ronaldinha pred druhým gólom, no a samozrejme božský Didier, ktorý spravil z Marqueza a Valdesa štatistov .

Inak zápas priemerný, zbytočne tvrdý, nič moc.

Reagovat
exmafie

Nechci nějak snižovat umění Ronaldinha, ale druhý gól byl chybou Boulahrouze... Každý kdo někdy hrál v obraně se tomu jeho zákroku musel zasmát...

Reagovat
Mata

Souhlas,tam ho mel okamzite slozit a ne tam machat nohou jak vetrnej mlejn.To byla jasna chyba a Ronaldinho neni hrac co by to neumel vyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

Takže : Sevilla v Supercupe, Bremen a 2x Chelsea v LM, Valencia a Real v La Lige je spolu 6 zápasov bez výhry v dôležitých zápasoch .

Ale aby ste nehovorili, že len rýpem, tak vám dám dve rady z Madridu :

za prvé musí vaše vedenie vyhľadať milenku Ronaldinha a povedať jej, že je v prvom rade futbalista a že už to neni taký kanec, jak bol v Paríži a za druhé musíte nájsť rýchlo nejakého šarlatána , ktorý vám dá dokopy flusmajstra z Kamerunu skorej ako tie 4 mesiace...

Milujem takéto série protivníka...

Reagovat
smazaný uživatel

stejěn je to sranda že i tak vedem ligu.

Reagovat
HOST*vazquez

No, nato že my zatial nehráme ani tolko čo vy a máme len 2 body stratu, ja som spokojný. A vy sa utešujte ako chcete

Reagovat
HOST*TonyB

Člověče ty asi nejsi normální. Přemýšlel jsem jestli na takovýho primitiva reagovat a nedalo mi to. Prosím čoboláku ulidni se.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže: zápas jsme odehráli jako ta stará Barcelona a to je to nejdůležitější. Moc pěknej zápas. Potvzuje se to, že pro nás je nejdůležitější poziční hra, pressing, pohyb a bago. To všechno jsem včera viděl a jsme štěstím bez sebe.

Chelsea opět prasila, Drogba je ukrutnej simulant. Boulahrouz a právě Didier měli dostat oba červený. To by ale bylo za předpokladu, že by zápas pískal aspoň trochu dobrej rozhodčí. Rozhodčí byl naprostej tragéd a ubožák!

Trochu z toho obviňuju i UEFU, která by si neměla dovolit nechat tyhle zápasy pískat nezkušenejma rozhodčíma. Neřikam, že nás ňák zaříz, ale včerejšímu zápasu rozhodně ubral.

Jinak Mourinho je idiot. Jen tak mimochodem.

Situace ve skupině není zas tak strašná. Vyhrajeme v Sofii a doma s Werderem to bude buď a nebo...

Jinak včera by nám slušila výhra, ale jednu výhru stejně máme. Nemyslím herní, to ať si každej zhodnotí sám, mám na mysli morální výhru.

A teď k jednotlivcum:

Valdés - perfektní výkon. Tleskám mu. Tři perfektní reflexivní zákroky plus ideální vyběhnutí a zmenšení střeleckého úhlu Robbenovi. Góly bych mu rozhodně nepřipočítával. Lampardovo gól jde na vrub obrany a byl to trochu malej zázrak, protože gól z týhle pozice jsem nikdy neviděl a ani bych ho nepředpokládal. A Drogbovo napálení uvnitř šestnáctky... vina není na Víctorovo straně. Takže včera za 8.

Zambrotta - kontroverzní výkon. Ale celkem se mi líbil. Takže včera za 6.

Puyol - dostal pěstí od Valdése, musel se vypořádat s prasící Chelsea, zabijákem Drogbou a rychlým Robbenem. Zvládl to celkem slušně, ve stoperské dvojici byl tím silnějším. Ale dva góly a ty další šance mu odpustit nemůžu. Takže včera za 6,5.

Márquez - otloukanej od začatku do konce. Udělal ale pár chyb. Sám nic nevymyslel a tak když dostal míč, poslal ho k Valdésovi. Navíc mu jde na účet ten gól na 2:2. Takže včera za 5 a to jsem doscela hodnej.

Gio - tak jemu nemůžu vůbec přijít na jméno. Co tam vlastně dělá? Včera nic a v obraně kurvil nejvíc. Takže za 3. Už se těšim na Chivua.

Motta - Občas moc čekal bez pohybu s míčem u nohy a tak o něj velice rychle a logicky přišel. Jinak se mi líbil. Je tvrdej, ostrej a navíc do kombinace. Má přehled o hře. Jeho význam byl velmi taktický. Včera za 7.

Deco - tak tohle je bomba. Je to prostě Superdeco, náš génius v záloze. Včera měl dobrý den a podal náramnej výkon. Parádní gól, skvělá rozehrávka a to jak drží míč... Nádhera. Včera za 9,5.

Xavi - miláček všech se včera moc nepředvedl. Kritizovat ho ale nebudu. Dělal černou práci, přihrávky sice mizerný, ale pořád je to Xavi. Včera za 6.

Ronaldinho - tři gólový přihrávky šitý na míru. Za tohle si ho cenim. Ale jinak nic moc. Zpomaloval akce, nedokáže pořádně v rychlosti přejít přes hráče. A ten přímák - ať už tohle dělá Deco, Márquez nebo Motta. Je fakt, že se zlepšuje, ale z loňskýho Ronaldinha má pořád ještě málo. Takže 7.

Gudjohnsen - taky mu nemůžu přijít na jméno. Sice se snaží, ale ruku na srdce - on na to prostě a jednoduše nemá a asi ani mít nebude. Saviola na plac. Včera za 3,5.

Messi - vedle Deca náš nejlepší hráč. Fenomenální hráč. Včera za 8,5. Jednoduše nádhera.

Takže celková spokojenost, dobrej výkon z naší strany. Je škoda těch dvou bodíků... ale jak říkam. Situace ve skupině neni tak zoufalá, jak ji popisoval Svěcený.

Do toho kluci, věřim, že to zvládnete a díky za včerejších 90 minut štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ani neprectu..

Reagovat
smazaný uživatel

Každopdáně předpokládám, že se nějak bdueš řešit to skandální ukončení zápasu minutu před koncem.

V tom prostě nevidím nic jiného, než úmylsná pomoc pro Chelsea, nebo mi to zkuste někdo racionálně vysvětlit...stejěn tak tu druhou žlutou pro Ashelyho Colea, která byla jasně pro něho, rozhodčí si ale pak uvědomil, že by to bylo vyloučení a udělil ji Lampardovi.

Dva naprosté skandály, zvláště ten první vysvětlit prostě nejde...

Reagovat
HOST*

První žlutá byla Lampardovi a kdyby se hrálo ještě deset minut tak gól nedáte.

Reagovat
smazaný uživatel

O to ale vůbec nejde, jde o to, že to nemá co ukočnovat předem, nějaké "kdyby" si strč někam...A první žlutá byla jasně pro Colea, že to pak předělali nebo co, to je věc jiná...

Reagovat
HOST*Fugas

no v opakovaném záběru bylo několikrát ukázáno že ta karta byla pro Lamparda, Cole tam akorát rozmlouval s rozhodčim, tak nevim co je na tom skandálního.

Skandální byl jedině Rajkárd jak nakonci vběhnul na hřiště a řval na rozhodčího ( ubožák neunesl ten tlak )

Reagovat
smazaný uživatel

No to fakt byl ovidět no. Jak tam čměl na Coela s kartou když tam jen prošel Lamparda a Farina na něj začla řvát.

Dobrý, fugasi...Jen tak dál. Ale znšá to, kdo se směje naposled...Ne vlastně neznšá, protože to jsme se smáli my.

Reagovat
HOST*

Jasně pro Colea nebyla když ji dostal Frank.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je věta.

Reagovat
HOST*

Zato tvoje věta že Cole dostal kartu, když ji dostal Lampard je v pořádku. Kyslíku, když se rozdával rozum ty jsi chyběl!!! I když ty jsi chyběl asi u více lidských pozitivních vlastností???

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to tam taky vysvětlil, což si ASI nepostřehl.

Reagovat
HOST*

Takže oni předělali první žlutou, kterou dostal Cole na Lamparda, aby Cole nebyl vyloučen když se mu udělila jeho první žlutá karta, která vlastně byla druhá. Tak to je skandál ja bych podal protest , vy jste mohli vyhrát kdyby Chelsea hrála v deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Trest pro rozhodčího, více se udělat nedá, protože se ani více nedá dokázat...

Reagovat
HOST*

Rozhodčí byl špatný, ale pro obě strany stejně. S těma kartama na začátku to bylo v pořákdu, bylo krásně vidět jak rozhodčí běžel za Lampardem, který ho při udílení žluté karty ignoraval. Jinak máš pravdu takový rozhodčí nemá v LM co dělat, ale výsledek neovlivnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dává kartu Lampardovi a dívá se přitom na Colea, to ej teda logika.

Reagovat
HOST*

ať se dívá třeba na Pamelu Anderson, to je jeho věc. Kartu zkrátka dostal Lampard a nenaděláte s tím vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

My s tím nic dělat nechceme, ale když rozhodčí dává kartu tomu, na koho ta karta míří a na koho s dívá a tzo byl Ashley Cole, smůla.

Reagovat
HOST*Fugas

co to tu zase kecáš?? až se koukneš na opakovanej záběr tak tu pyskuj - Ta karta byl pro Lamparda kterej tomu nevěnoval velkou pozornost, zatímco Cole tam s rozhodčim diskutoval.

Ty bys tu obhajoval i že Země je hranatá a antimadrista má základku...... Prosimtě už pomlč o tý kartě, začínáč blouznit

Reagovat
smazaný uživatel

Jono jasně. Ješta by tomu dával Lampard nějakou pozornost, když asi taky neměl sebemenší ponětí, že je ta karta pro něj.

Reagovat
HOST*Fugas

heh dneska si vtipnější než jindy

Reagovat
smazaný uživatel

První žk Lampard, druhá Cole, myslím, že to ukázali naprosto jasně. Co se týče o čtyřicet vteřin dříve odpískaného konce, tak je to trochu vrchol. Ale stejně byl ten balon někde na půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno, kde byl balón...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda nechci nějak brát jako nějakou obrovskou křivdu od sudího. A šance, že bysme v těch 40ti sekundách vyrovnali ja malá, ale fotbal je rychlá hra a nikdy nevíš.

Je ale fakt, že když ukáže 6 minut tak by se mělo hrát ještě 6 minut, notabene, když za tu dobu padl gól, takže nějakej čas zabraly oslavy a ještě proběhlo jedno střídání ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ale taky jste ten gól mohli dostat

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná

Reagovat
HOST*

Remíza je spravedlivá, zápas měl celkem šťávu, šance na obou stranách( Barca jich měla víc) a nebýt simulantů z barcelony tak by měl i strhující tempo. To co předvádí barca to je neskutečné, oni to polehávání snad trénujou. Hráči jako Messi a Deco, sice oba dva zahráli výborný zápas, ti leží na trávníku polovinu poločasu, ti jdou do souboje a hned leží na zemi a považují se za práce neschopné, načež 7 hráčů Barcelony se seběhne kolem rozhodčího a dožaduje se udělení žluté karty. Hráči Barcy by měli před každým zápasem vytvořit debatní kroužek ať potom během hry nezdržují zápas. Pak nešťastně sestřelí balonem Deca Terry a ten ačkoliv se s bolestivou grimasou složil k zemi, a vypadalo to že do konce zápasu se nezvedne, byl ve vteřině vzhůru a předvedl sprint za rozhodčím za který by se nestyděl ani Asafa Powell.

Reagovat
HOST*Fugas

souhlas, obejktivní komentář k zápasu a kdo s tim nesouhlasí je slávista

Reagovat
smazaný uživatel

Tos psal ty, tak nedělej...

Reagovat
smazaný uživatel

hhhmm tak zase vedle , tohle sem já fakt nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nekecej.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli mi nevěříš tak si napiš adminovi ať srovná IP

Reagovat
smazaný uživatel

To nemsuí vůbec nic znamenat...

Reagovat
smazaný uživatel

Slabota, Fugasi, slabota. Je to hrozně nápadný ...

Mám pro tebe radu: když budeš chtít příště dělat nějakýho umělýho imaginárního spolufandu ruskejch sráčů, tak si ty příspěvky pochval třeba až za pár hodin. Přecejenom 4 minuty jsou fakt extrém. Ale chápu tě, spěchals.

Reagovat
HOST*

Fugas to rozhodně nepsal a ani nejsem fanda Chelsea, jenom objektivně hodnotím zápas a mé pocity z něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ti teda, Fugasi omlouvám za křivé nařčení

Reagovat
smazaný uživatel

kuwa, teď to tak čtu. Samo, že je to ironie. To psal Fugas, přes to nejede vlak

Reagovat
Mata

To si ale nemuzes dovolit

Tady se na tebe hned sesype fanclub Barcy a nenecha ti dejchat

Protoze jen oni rozumi fotbalu a ostatni jen blbe kecaj a zavidi jim jejich uspechy.A kdyz nahodou nevyhrajou tak za to muze rozhodci nebo souper hraje moc tvrde nebo nejakej jinej "objektivni" duvod

Jenom upozornuju nefandim Realu Madrid, aby mi tady hned vsichni nenadavali ze jsem madrista

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš jako říct, že hrála včera CSKA shit Londýn v rukavičkách?

Jsou to hnusný dobytci a kdo to nevidí, je slepej

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou jako jste hráli včera vám jeden trávník nebude stačit

Reagovat
Mata

Ja netvrdim, ze Chelsea vcera nehrala tvrde.

Ja jsem jenom napsal, ze jakmile se nekdo jenom dotkne Barcy, tak se na nej hned vsichni sesypou.Tady nejde napsat, ze Barca hrala blbe(coz netvrdim o vcerejsku, je to jenom priklad), protoze okamzite se na tebe vsichni vrhnou a dozvis se, ze tomu nerozumis a abys sel spat. Pritom kazdej kdo fandi Barce se povazuje za experta.Tak jsem to myslel

Reagovat
Xavi

No..., běž si zase lehnout!

Reagovat
Mata

Ano to jsem presne cekal.To je presne to o cem pisu. Alespon je videt, ze si nevymyslim

Reagovat
Xavi

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se to napíše normálně, odůvodní a neplácají s nesmysly, tak se nic takového neděje. Pokud se tady ale objeví banda idiotů, kteří melou kraviny, tak se divit nemůžou...

Reagovat
Mata

Divil sem se, ze ses neozval.To se mi ulevilo, ze taky reagujes.Jenze jakykoliv duvod se uvede, tak specialne od tebe prijde odpoved, ze je to kravina

Reagovat
Mata

Divil sem se, ze ses neozval.To se mi ulevilo, ze taky reagujes.Jenze jakykoliv duvod se uvede, tak specialne od tebe prijde odpoved, ze je to kravina

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž tady nějaké normální racionální a nijak neprovokující zhodncoení zápasu od fanouška Chelsea a mo ureakci, že je to kravina.

Reagovat
HOST*

To je normální zhodnocení, hrál se nadprůměrný fotbal. Jediné co ho trochu kazilo byli válející se hráčí Barcy, ti se váleli po trávníku víc než Silvia Saint v době slávy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm..no...My se vám ozveme.

Další...

Reagovat
HOST*

A co kdyby ty jsi nám objektivně a nezaujatě zhodnotil zápas. A bez smajlíků prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na hodnocení nemám po včerejšku opravdu náladu, zkus si přečíst článek nahoře...Není to zhodnocení, jen popis utkání, ale více k tomu zatím psát nebudu.

Každopádně si myslím, že by měli být techničtí hráči více chráněni, to platí i celkově o klubech, co se snaží tvořit a ne bořit. to se včera nedělo. Vůbec neříkám, že by byl výsledek jinak jiný, hráči to měli zvládnout i tak a nedělat takové chyby, ale mělo by ses tím něco dělat. Stejěn tak si nemyslím, že něco změnilo to předčasné ukončení, na druhou stranu to považuju za naprosto skandální a byl bych velmi rád, kdyby se to buď jedna vysvětlilo nebo si rozhodčí za tohle už nezapískal...

Reagovat
Mata

Sorry, nejak jsem se umack

Reagovat
HOST*Fugas

mohl by ste pls přihlásit kdo psal ten přispěvek? fakt mě nebaví vysvětlovat že sem to já nebyl - dik

Reagovat
HOST*Fugas

co bych z toho měl? čim bych si pomoch? stejně je tu 20 rádoby fanoušků barcelony a já s Chelsea proti nim, článek tohohle anonyma by toho na věci moc nezměnil

Reagovat
Mata

Tak to tak neres.Oni ti to stejne budou predhazovat dal, at si to psal nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tě to uklidní, tak Deco to schytal na všech fórech, nejen tady

Reagovat
smazaný uživatel

Divadelníku.

Reagovat
HOST*

Ještě jednou opakuji Fugas to nepsal, vy ho tady naháníte víc než strážmistr Cruchot.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky, že jsi rázně utnul všechny spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu Decovi, sklamal me, misto aby hral fotbal, choval se jako portugalec = simuloval, nerikam, ze to nebyli fauly, ale spis narazim na simulovani bolesti, dokazuje to ze je z brazilie, bo na to byli vzdy odbornici jihoamericani.. jen doufam ze si hraci podobneho typu konecne uvedomi ze si tim jen skodi a nikomu (ani sobe) nepomohou..

Reagovat
smazaný uživatel

A Drogba tě nezklamal?

Reagovat
smazaný uživatel

o tom uz to davno vim, do tohohle zapasu si u me zpravoval reputaci, ale ted to bude mit zase o neco tezsi, to co predved bylo nevkusné, ale udelal aspon nadhernou fotbalovou tecku.. neznamena to ale ze kdyz dela takoveto vseljake veci, ze neni skvely fotbalista..(to samy Deco)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale žes Drogbu nijak nezmínil až do teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu napsat vsechno o vesch najednou, v mem prispevku sem se zameril na Deca, ale ty sis muj nazor na Drogbu primo vyzadal, tak sem ti ho osvetlil..

Reagovat
smazaný uživatel

No já jen že je totrošku jednobarevné...

Reagovat
HOST*PUYOL

Reagovat
Mata

Sveceny = hruza!!!!!!!

Nechapu jak se o nem mohlo mluvit jako o konkurenci Bosakovi

Ten mu nesaha ani po kolena. I ten Capek komentuje lip. Kdyz slysim ty Svecenyho kecy mam otravenej celej zapas

Dalsi vec co mi sere je vyber hostu do studia. Jsem spartan az za hrob, ale Chovanec jako host studia je kravina.

Jeho projev uspavace hadu,porad stejny fraze, nerekne nic novyho me jako divaka LM otravuje.Beru ho jako byvaleho vynikajiciho fotbalistu a spartanskyho prezidenta, ale to je vse. Jako trener vyhraval se Spartou v dobe, kdy by ji moh trenovat kazdej kdo hral alespon rok fotbal a ani u repre nic nedokazal a jinde pohorel.

Jako host se mi ve studiu libil Pavel Kuka a kez by chodil i Milan Luhovy(sice do Sparty porad sije, ale alespon rekne co si mysli a neschovava se za klise " nevidim hrace na treninku","nikdo neukazal dukazy, ze mu ty penize predal" atd

Sorry trochu jsem se nechal unest

Reagovat
smazaný uživatel

"Když byste Decovi spočítali ztráty míče za celou sezonu, tak by vám možná stačily jen prsty na jedné ruce"

A to teď vůbec nerejpu do Deca, jen se řežu smíchy na adresu blbounka Svěcenýho

Reagovat
Mata

Byl fakt hroznej.Mel by se sebrat a jit saskovat s Bernatskym do Guinessova sveta rekordu a neotravovat normalnim lidem fotbal

Reagovat
Xavi

Tak chtěl jen v nadsázce říct, že Deco skoro balony neztrácí, což je pravda. Mě to nepřipadá nějak blbý...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to měl říct jako ty, takhle ze sebe akorát dělá idiota, stejně každý ví, že o fotbale naprosto ztratil přehled...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

"Doufám, že nebude mít Essien moc velký díry v břiše" po zákroku od Rafy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut čekám až si budu moc napsat 300-tý příspěvěk a je to v háji ...

Reagovat
Xavi

Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí!

Reagovat
HOST*Fugas

jenom chci reagovat na tvůj článek o tom že sem se vám přišel vysmívat (píšu to sem protože se mi to nechce hledat).

Nepřišel sem vás sem buzerovat, dokážu uznat i kvality barcelony, i když každej viděl asi trochu jinej zápas.

Ale když tu pak čtu příspěvky typu "nahnal bych včechny hráče Chelsea do koncentráku" " londýnský prasata......" tak si to asi nenecham líbit a taky si rejpnu

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že tě chápu - kdyby někdo nadával hráčům Barci, tak bych asi taky nebyl milej.

ALE: hráči Chelsea vopravdu hráli za hranicí únosnosti a že to nikdo z našich neodnesl zraněním, je skoro zázrak . Některý zákroky byly vyloženě kriminální, namátkou ten CHTĚNEJ šlapák na Decovo stehno byl fakt naprosto likvidační . Je mi jasný, že seš na takovejhle fotbal zvyklej z PL, kde je to normální, tak ti to nepřijde, ale na kontinentu se to prostě nedělá. Na to si musí Chelsea zvyknout. Nebo si snad má Evropa zvykat na Chelsea ...?

Takže promiň, ale za urážky hráčů Chelsea se omlouvat nebudu, páč to podle mě prasata jsou. Zlob se nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co , ideme na 1000ku ?

Reagovat
smazaný uživatel

No chtělo by to nějak udělat, aby se ty příspěvky daly seřadit podle času, tady se to totiž neustále hádá na deseti místech a mně se to nechce hledat

Reagovat
HOST*

Pro všechny objektivní fanoušky Barcelony:

Na Nou Campu fanoušci Chelsea stáli a křičeli z plna hrdel,

milí kluci z Barcelony polibte nám pr..l !!!!!

Zároveň se omlouvám těm fanouškům, kteří přiznali že remíza byla spravedlivá a rozhodčí poškodil obě dvě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezký pokřik, ale i kdybych nevěděl, kdo ho řval, stejně si tipnu někoho z Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

omluva se prijima..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Zápas byl od začátku nesmírně nervozní a co dělal chvílemi Drogba , styděl jsem se, ale je to jeho hra, on je spíš takový provokatér. Osobně si myslím, že byla Chelsea lepší, druhý poločas určitě- i šancí měla více, co spálil Ballack líbil se mi Kalou, Essien, Lampard, Makelele, Drogba, Terry. naopak tragicky zahráli Boulahrouz a Cole. Co tam s Colem dělal Messi , mimochodem podle mě nej hráč zápasu. slušně hrál Deco, ale u mě je to simulant, trapnější snad než Drogba. Ronnie je jenom stínem, Guddy na Barcu nemá, Motta taky a Rafa je zatím slabý. Neviditelní: Xavi, Ballack

Jinak už dlouho mě fotbal tak nebavil , jenom ty prodlevy a pan rozhodčí byl slabší

Pro Barca fans:

Jste neobjektivní , chvílemi až trapní... Ano např. rozhodčí ukončil dřív zápas o 40sec. Ale nenadávali byste kdyby jste zvítězili, co? A nevymlouvejte se na kdyby.

A co jasná pentle po faula na Makeleleho? Krvavá ranka v obličeji Drogby, šlápnutí Rafy na pérko Essiena. vaše simulace? Jasně to samé jsem dělali taky, ale určitě nenadržoval ani jednomu týmu... to jen trpkost z remízy z vás syčí. A příspěvky typu: CFC do koncentráku Chápu emoce, ale vidím tady neobjektivní uvažování a troubení do světa o pocitech křivdy. Jaké?

Barca mě výkonem zklamala, Chelsea nadchla, až na jedince. Opravdu nyní by byla Barca bez Messiho a Deca nic a to si nechci rýpat, ale říkám podle mě pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí neměl zápas ukončovat dříve, to je jediné, co k tomu můžu říct a je trošku na zamyšlenou, že se to nechává být.

Pentle na Makeleleho?

A co měl Rafa dělat, když mtam essien vystřelil nohama nahoru a Rafa byl v běhu?

Neobjektivní jsi leda ty s tvou penaltou na Makeleleho...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no tak mě ten zákrok jako pentle připadal... nevadí, je normální, že každý má svůj názor...

Ano zákrok Rafy byl neumyslný, ale já bych takové zákroky trestal, jako v hokeji: hráč je zodpovědný za svůj pohyb. A o objektivnosti mi TY ani nemluv

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne. Takže Rafa měl radši běžet dál, nechat si rozkopat hubu a pak by šel essien ven? Plácáš nesmysly.

Stejěn jako s tou penaltou. Je normální mít vlastní názor ale opravdu není normální mít TENHLE názor.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Rafou je to složitý, kdo byl u míče dřív? Essien...

A ta pentle mi připadala jasná, nevím kdo myslím Rafa zahákl nohy v rychlosti se probíjejícímu Makelelemu

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, kdo byl u míče dříve. Tím teda jako odpadá jeho zodpovědnsot za jeho tělo? Takže já můžu odehrát balón a pak zkopnout protihráče, protože jsem byl u míče dříve? Co to plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem tě nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

No tak arguemntuejš tém, že byl u míče dříve...Takže už není odpovědný za svůj pohyb a může si dělat co chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíme o Essienovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nekecej, tys mi tady řekl, že bys udělal obecný pravidlo jako v hokeji, tak to nekonkretizuj, když jsi ten trest zobecnil...Si odporuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

No Essiena bych teda nepotrestal, Rafu možná... Essien byl u míče blíž, hodil nůžky a Rafa ho dohrál, co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dohrál??? Rafa prostě běžel...To musí všichno chodit, protože musí čekat, že někdo hodí nůžky? Co to je za blbost??? Někdo má míč a všichni budou tři metry od něho, protože co kdyby on si nadhodil míč a hodil nůžky...?

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně tam šel Rafa s přehnaným důrazem, mohl být více obezřetný a už mě to nebaví, prostě mě nech přitom

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle nebyla, Rafa se uhýbal, Makelele si do něj naběhl. Pokud si to dobře vybavuju, tak to navíc bylo na hraně vápna. Zákrok Rafy byl neúmyslný.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, bylo to na hraně vápna, možná jsem viděl ten zákrok ze špatného pohledu

Reagovat
exmafie

Ty určuješ který názor je normální a který ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se nemusí ani určovat, to vidí každý krom něho.

Reagovat
smazaný uživatel

krom koho? Mě? to nemyslíš vážně...

Reagovat
exmafie

Tak sám asi uznáš, že už se pískaly penalty za jinačí zákroky, kdyby bývala byla písknuta (to jsem fakt napsal?? ) tahle, moc bych se tomu nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by se pak člověk nemohl divit ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Me ten faul na Makeleho prisel docela jasny, ale kazdopadne to bylo mimo vapno.. toho essiena si moc nepamatuju, ale myslim, ze to celkem nic nebylo..

Reagovat
HOST*ital

Tak faul to nebyl vůbec.Co má hráč dělat,když stojí na místě a spíš se snaží uhnout a soupeř do něho naběhne a spadne.To jsou ty penalty typu kontakt tam byl a to se mi svírá ruka.

Reagovat
HOST*1860

nezdalo se mi ze se chce uhnout, sel po balonu a kdyz videl ze ho nestih tak zvedl ruce..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ze zápasu mám každopádně velkou radost , přál jsem si aby nikdy neskončil... Čest Barce, pro každého je to čest, svést bitvu s ní Jinak Rijkard, kterého jsem uznával, mě včera úplně vyvedl z míry

Reagovat
smazaný uživatel

A co udělal Rijkaard tak strašně hrozného? Podle mě si šel jenom něco vysvětlit s rozhodčím, který odpískal konec nesmyslně o minutu dříve než měl. Já se musím smát, když tady čtu názory, jak kdyby ho chtěl inzultovat. Každopádně, i když měl důvod, tak se na tragického rozhodčího nevymlouval, už v tom je rozdíl oproti většině ostatních trenérů.

Reagovat
smazaný uživatel

a já se musím smát vašemu podráždění , se skoro nic nestalo, jenom se hrál blbý fotbal

Reagovat
HOST*

myslim ze ta minuta by byla barce prd platna,a on tam nemel co na toho rozhodciho sahat a vysvetlovat,dufam ve stopku na 2 zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

No je zajímavý, že Mourinho si na předčasný konec stěžovat nešel. Nestalo se vám to náhodou nedávno, že jste špatný výsledek sváděli na tu samou věc?

Reagovat
smazaný uživatel

Rijkaard se na nci takovho nevymlouval a o tom se tu bavíme.

Předčasný konec je skandální...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, jestli zrovna skandální, ale skoro mi to z vašich připomínek připadá, že se v tom zápase snad ani nic jiného nestalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano skandální. Tak jako co to má proboha zanemnat? Dáme CHelsea šest minut...jejda, stihli ho dát dříve, tak to rychle utnem, pže remíza jim stačí...Nebo jako jak sii to máme vysvětlit?

Reagovat
smazaný uživatel

a je v pravidlech, ze to musi dodrzet? ja si totiz myslim, ze to je orientacni cas, stejne jako kdyz v nastavenym case nekdo zdrzuje, tak to muze prodlouzit..

Reagovat
smazaný uživatel

V pravidlech to není, ale dodržovat by se to mělo, proto se to taky dělá...

Reagovat
HOST*

Ale tady padnul gól, po kterým se hráči minutu radovali, takže ještě řekni, že to zkrátil správně, ne?

Když ukáže 6 minut, tak v případě zdržování může přidat, to máš pravdu. Jenže ubrat? To vypadá fakt divně... Skoro to vede k domněnce, že Ivánek pracuje pro Chelsea

Reagovat
HOST*1860

nerikam ze to zkratil spravne, to urcite ne, jen mi to ukazovani kolik se nastavi prijde jako nepsany zakon, to samy, kdyz sportovne neodevzdaj balon, kdyz to neudelaj hraje se normalne dal.. myslim spis, ze to udelal proto, ze se bal, ze mu utkani vyklouzne jeste vic z rukou, ne proto ze by to chtel schvalne ovlivnit v neci prospech..

Reagovat
smazaný uživatel

29:14 na fauly, je jasné, komu patří to vyšší číslo. A taky je jasné, kdo se snažil hrát fotbal a kdo se choval jako dobytek...

Reagovat
smazaný uživatel

však máš taky pravdu, vy jste museli vyhrát... chtěli jste hrát fotbal, ale neříkej mi tady nic o prasatách, když jste vedli, tak jste simulovali a zdržovali

Reagovat
smazaný uživatel

No to určitě, 29 faulů, to je naprosto neskutečný, nechápu, že to ti naši hráči přežili.

Reagovat
smazaný uživatel

však taky nic proti tomu nenamítám, hráli jsme jak prasata, ale taky nejste tak zásadově čistí

Reagovat
smazaný uživatel

To som nevedel, ze fandis tomu, co najviac nenavidim.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsi si četl všechny příspěvky, třba taký rominho to ví už celý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Máme tvrdé hráče, jako Motta, ale nehrajem zákeřně jako Chelsea...A 29 faulů, to je strašné.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, jsem taky chvílema kroutil kebulí nad prasatama mojeho oblubeneho klubu, ale vaše polehávání se mi taky zrovna nelíbí

Reagovat
HOST*Fugas

polehávání? se váleli permanentně

Reagovat
HOST*Fugas

a Drogbovi nadávaj do simulantů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Drogba je opravdu drzý simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Fugasi, ty fandíš Chelsea? Asi jo , co?

Reagovat
HOST*Fugas

decánko

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
HOST*Fugas

jj fandim

Reagovat
sansiro

A kolik těch faulů bylo přifilmovaných? 10? 15?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400.!

Reagovat
smazaný uživatel

joo!

Reagovat
smazaný uživatel

o 1sec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsi asi rychlejší spermie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

--------------------------------Čech-----------------------------

Fereirra---------------Carvalho-----------Terry-----------Cole

------------------------------Makelele--------------------------

----------------Essien-------------Lampard--------------------

Cole-----------------------------------------Kalou(Robben)----

-------------------------------Drogba---------------------------

Reagovat
smazaný uživatel

-------------------------------Valdez-------------------------

Belletti------------------------Thuram--------------Puyol--

-------Marquez-------------------------Edmilson----------

---------------------Iniesta----------------------------------

-------Messi--------------------Deco-----------Ronaldinho

--------------------------------Eto'o------------------------

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že by to fungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

---------------------------------Cassilas-----------------------

Ramos-------------Cannavaro---------Pavon-------Cicinho

------------------------Diara-----------Emerson--------------

Reyes-------------------------------------------------Robinho

------------------------------------Raul------------------------

---------------------------Nistelrooy--------------------------

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má bejt?

Reagovat
HOST*

nevím

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem psal já

Reagovat
smazaný uživatel

--------------------------------Franco--------------------------

Valera----------------Pablo-----------Perea------------Lopéz

----------------------Luccin-----------------------------------

---------------------------------------Maniche----------------

-----Maxi----------------------------------------------Petrov

---------------Torres--------------------Aguero---------------

Reagovat
smazaný uživatel

už mě to nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal-CSKA

-------2:1------

Reagovat
HOST*Andy Conceicao
Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný by to bylo, kdyby to vymysleli fanoušci Chelsea. Vzhledem k tomu, že už jsem takovýchto hlášek (a mnohem víc ještě v angličtině) už viděl od Man Utd či Arsenalu, tak mě to vtipný nepřijde. Zkrátka a jednoduše: Opakovaný vtip není vtipem...

Reagovat
smazaný uživatel

To je aůe příspěvku já si myslim, že to byl vyrovnaný zápas a remíza je zasloužená i když fandím Barce tak Chelsea hrala take dobře teď jenom porazit Brémy doma což jde ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele