základní skupiny - skupina B, 6. kolo
08.12.2004 20:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Dynamo Kyjev 3:0

V přímém souboji o postup se v Bay areně střetli Leverkusen a Dynamo Kyjev. Bayer potřeboval vyhrát, Dynamu stačil bod. V první půli převládala na hřišti taktická bitva bez šancí, v druhé už byl jasným pánem na hřišti domácí Leverkusen, vstřelil tři branky a postupuje z prvního místa ve skupině. Skóre otevřel po padesáti minutách hlavičkou po rohovém kopu Juan, o chvilku později trefil Ukrajinec ve službách Leverkusenu Voronin tyč Šovkovského branky. Do sólové akce se dostal Berbatov, ale tváří v tvář gólmanovi hostí se s míčem zamotal a z následné otočky střílel jen vedle. Druhý gól vstřelil po dobré křídelní práci Schneidera do prázdné branky Voronin, razítko na postup Bayeru dal střelou zdálky Babič, když Šovkovskému prošel míč ostudně pod rukama. Dynamo si zahraje na jaře alespoň Pohár UEFA.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*jano

Dynamo je nebezpecny super ale ak chce Leverkusen postupit,musi vyhrat,lebo Real to ma dnes asi v suchu.

LEVERKUSEN:DYNAMO 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele