základní skupiny - skupina B
25.11.2003 18:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Dynamo Kyjev 3:2

Ukrajinský celek nastupoval do utkání s vědomím, že vítězství by mu zajistilo postup mezi nejlepších šestnáct a do zápasu vstoupil aktivněji. Domácím obráncům dělal hodně starostí hlavně Shatskich, ale jeho první pokus Ovchinikov zlikvidoval. Za ruský celek kontroval Ashvetia, jehož střela z úhlu rozvlnila pouze boční síť. Poté se ve 25. minutě opět vyznamenal Ovchinikov, který zlikvidoval Ghioaneovu střelu a následná Shatskichova dorážka šla mimo. Skóre se tak poprvé měnilo o tři minuty později a radovat se mohli domácí, když Buznikin převzal Khokhlovovu přihrávku a v zakončení zachoval chladnou hlavu. Jenomže ve 37. minutě přišla studená sprcha, protože pěknou kombinaci ukrajinského celku nekompromisně zakončil Belkevich. Ani to však nebylo z prvního poločasu vše. V poslední minutě totiž posoudil španělský rozhodčí Ibanez jako penaltový souboj Buznikina s Dmytrulinem a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Ignashevitch.

Hostující tým vstoupil opět lépe do začátku poločasu a v 65. minutě se mu podruhé povedlo vyrovnat. To z pravé strany odcentroval Dmytrulin a Shatskich chytrým obloučkem pokořil Ovchinikova. Útočník ukrajinského mužstva pak mohl dokonat dokonalý obrat, ale Ovchinikov ho tentokráte skvěle vychytal. Rozhodnutí tak přišlo až dvě minuty před koncem. Střídající Kostaričan Parks šel neohroženě do souboje se Shovkovským, tomu vypadl míč z rukou a jihoamerický útočník ho poslal do sítě.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*LUKY

LOKOMOTIV HRAL VYBORNĚ MOC DOBŘE FANDIL JSEM MU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele