základní skupiny - skupina H
29.10.2002 20:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Galatasaray SK - Lokomotiv Moskva 1:2

Na horkou půdu v Turecku jezdí málokterý klub rád. Turci jsou proslaveni obrovskými kotly, ve kterých se hraje velice obtížně. S tímto pocitem tam cestoval i moskevský Lokomotiv. Turci byli jasným favoritem a pokud by vyhráli, posunuli by se na druhé místo skupiny H a před posledním kolem by tak měli největší šanci na postup. Ale nestalo se. Rozhodlo pět minut, kterých možná budou v Turecku litovat. Běží 70. minuta a Lokomotiv se zásluho Loskova dostává do překvapivého vedení. To se ovšem Turkům nelíbí a tak na sebe bere zodpovědnost Hasan Sas, hrdina MS, a v 73. minutě vyrovnává na 1:1. Ovšem hned o dvě minuty pozdeji, tedy v 75. minutě, se Lokomotiv dostává opět do vedení po gólu Evseeva. Toto vedení již moskevský tým udržel a dostal se do boje o postup do další fáze.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele