základní skupiny - skupina E
23.10.2002 20:45 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Olimpijskyj, Kyjev

Reportáž

Dynamo Kyjev - Feyenoord Rotterdam 2:0

Feynoord naprosto zklamal

V utkání, v nemž se hrálo o lepší postavení v boji o druhé postupové místo ze skupiny E, naprosto zklamali hráči Feyennordu, kteří ač bez svých největší hvězd Bosvelta a Hooijdonka nepředvedli naprosto nic a jejich jediná šance v celém zápase skončila střelou pět metrů vedle od pravé tyče domácí brány.

Zato domácí předváděli vynikající fotbal a nedali hostům vůbec dýchat. První gól padl již v 16. minutě po rohovém kopu El Kaddouriho, kdy se z malého vápna nekompromisně trefil Khatskevich. V dalším minutách se valil jeden domácí útok za druhým a gólman Zoeterbier měl plné ruce práce.

Všechny nadějě hostů na dobrý výsledek vzali za své ve 2. minutě druhého poločasu, kdy se po levé straně uvolnil Shatskikh a na hranici pokutového území našel osamoceného Belkeviche, který trefil přesně odkrytý levý roh brány.

V dalším průběhu zápasu se stále více prosazovali hosté, ale ke gólovému efektu to již nevedlo. To, co předvedl Feyenoord, nemá nic společného s hrou loňského vítěze poháru UEFA a Dynamo to dnes mělo velmi jednoduché.

Autor: Lukáš Soudek

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele