7. kolo
30.09.2018 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Valladolid 0:1

Domácí Villarreal se znovu trápí a opět si nepřipsal tři body, ačkoli byl v utkání jasně lepším týmem. Real Valladolid naopak pokračuje v krasojízdě, dnes přežil klinickou smrt a díky trefě Leonarda Suáreze si přivlastnil tři body!

Hostující brankář Masip se měl na co těšit, protože se proti němu postavili Moreno, Bacca a Cazorla v útoku Villarrealu. Žlutá ponorka ale poslední dobou stále hledá správný směr, takže hosté pomýšleli na dobrý výsledek. Pro to museli něco dělat a snažili se využít i sebemenší šanci, kterou jim domácí dali. Hned na začátku si Leonardo Suárez našel místo ke střele, jeho rána ale byla nepřesná.

Aktivnějším týmem byl jinak podle očekávání domácí celek. Zvláště Gerard Moreno si hrál s obránci soupeře poměrně často. Tentokrát si v malém vápně zasekl míč a dal si ho na levou nohu. Na jeho ránu pod břevno byl ale Masip připraven. Na opačné straně se do brejku dostal Duje Čop, který překonal hranici ofsajdu a pálil, jenže ani Sergio Asenjo se nenechal zahanbit.

Deset minut před koncem poločasu se Žlutá ponorka opět dostala do obrovské šance. Gerard Moreno obdržel skvělou přihrávku a z levé strany poslal míč ke vzdálenější tyčce, o kterou se balon také zastavil! První poločas zakončila rána Fornalse, která však rovněž postrádala přesnost. Villarrealu se zkrátka nedařilo v zakončení a ani po změně stran to nebylo lepší.

Hlavním smolařem utkání by byl jednoznačně Gerard Moreno, který si sice uměl vypravovat šanci, ale v zakončení pravidelně selhával. Moreno ve 49. minutě obdržel skvělý centr, jenže pálil mimo! A hosté trestali. Po přímém volném kopu se balon několikrát odrazil od země a skončil u kopačky Leonarda Suáreze. Ten na nic nečekal a vší silou jej poslal na zadní tyč, kam Asenjo nedosáhl - 1:0!

Real Valladolid samozřejmě neměl důvod spěchat, zato Villarreal se ocitl pod ještě větším tlakem. A Moreno k tomu dál pálil jednu šanci za druhou. V 58. minutě k němu balon dolétl tak, že snad už ani nemohl lépe, jenže Moreno před brankářem mířil trestuhodně mimo bránu! Festival zahozených šancí v jeho podání pokračoval a dvacet minut před koncem utkání po průniku rovněž nedokázal seřídit mířidla.

Deset minut před koncem Moreno hlavičkoval jen do míst, kam brankář Masip dosáhl. Vrchol smůly pak předvedl Moreno v 81. minutě. Hlavní sudí totiž postřehl ruku jednoho z obránců Realu Valladolid a nařídil penaltu. Postavil se k ní samozřejmě Gerard Moreno a hádejte, jak s ní naložil. Správně, Jordi Masip vystihl směr jeho střely a ránu ukryl do rukavic! Především kvůli smůle v zakončení tak Villarreal opět prohrává.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele