3. kolo
31.08.2018 22:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Girona FC 0:1

Hodně nečekaný výsledek přineslo páteční utkání mezi favorizovaným Villarrealem a Gironou. Katalánci na půdě Žluté ponorky senzačně vyhráli 1:0, přestože domácí byli výrazně častěji na balónu. Směrem dopředu byla nebezpečnější Girona, v jejíž prospěch rozhodl v 54. minutě Stuani.

Favoritem zápasu byl jednoznačně Villarreal, ale Girona v minulých kolech ukázala svojí sílu a vědělo se, že i tentokráte bude nepříjemným soupeřem.

Villarreal od začátku častěji držel balón a Girona mu vysokým presinkem otravovala život. První šanci do rozhozené obrany měl Villarreal. Poté, co dostal kolmici do otevřené obrany Moreno, musel zasáhnout brankář Katalánců. Stejný hráč měl pak další možnost ve 33. minutě, ale jeho pokus obstřelit branku skončil těsně vedle a v ochozech to jen zahučelo. Jen o čtyři minuty později stadion ve Villarrealu explodoval radostí, ovšem zbytečnou. Nekompromisní zakončení Ekambiho sice rozvlnilo síť, ale stalo se tak po lehkém ofsajdu. Ještě před koncem prvního poločasu měl Villarreal další dvě šance, střelecké pokusy Cáserese a opět Morena netrefily zařízení.

Girona se v prvním poločase ubránila nájezdům Villarrealu, aby pak sama v 54. minutě udeřila. Po rychlém kontru García šikovně vysunul za obranu Christiana Stuaniho, který poslal Gironu do jednobrankového vedení.

Na tahu byl Villarreal, který se s tímto průběhem nehodlal smířit. Cazorla a Ekambi opět mířili vedle a deset minut před koncem trefil tyčku Pedraza. Girona měla velké štěstí. Závěru zápasu zvládala s bravurou a nevykolejilo jí ani dlouhé, šestiminutové nastavení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele