2. kolo
26.08.2018 22:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Villarreal CF 0:0

Tomáš Vaclík má další nulu. Sevilla ale ve večerním utkání nezvítězila, doma na stadionu Sáncheze Pizjuána remizovala s Villarrealem. Obě strany měly několik velkých příležitostí. Rojiblancos orazítkovali v nastavení tyčku, Carlose Baccu zase v tutovce vychytal Vaclík.

Sevilla si vypracovala první příležitost v 6. minutě po rohovém kopu, kdy to zpoza vápna zkusil Roque Mesa a brankář Asenjo musel vyrážet. Domácí byli v začátku zápasu aktivnějším týmem. Po souhře Banega, Sarabia pálil André Silva a mnoho nescházelo, aby se portugalský útočník zapsal mezi střelce. Tomáš Vaclík musel poprvé zasahovat až po půlhodině hry, kdy nebezpečně tečovanou střelu Fornalse vyrazil. Český brankář měl podobně jako Asenjo na druhé straně několik zákroků a i proto bylo poločasové skóre stále 0:0.

Oba celky vyznávají ofenzivní styl hry a hrát na výsledek 0:0 jim je pochopitelně cizí. Něco s tím chtěl udělat Santi Cazorla, staronová posila Žluté ponorky však střílela vedle. Gerarda Morena pak před Vaclíkem zablokoval Kjaer. Střelecké štěstí zkusil i Manu Trigueros, ale ani v tomto případě nemusel Vaclík zasahovat. Villarreal byl co se střelby týče pilnější, výsledek ale zůstával pořád stejný.

Velká chvíle Tomáše Vaclíka přišla v 67. minutě, kdy Villarreal rychlou akcí překonal defenzívu Sevilly. Moreno prostrčil balón na Carlose Baccu, jehož pohotovou střelu Vaclík fantasticky vyrazil. Vyrovnané utkání nakonec vítěze nepoznalo, přestože ještě v 90. minutě měl na kopačce rozhodnutí André Silva. Útočník vypůjčený z AC Milán se sám zjevil před Asenjem, ale na malém vápně sotva zkrotil balón a povyběhnutý Asenjo mu zmenšil střelecký uhel, takže Silva nakonec ani pořádně nevystřelil. Ještě větší porci štěstí měl Villarreal o chvíli později, kdy Ben Yedder orazítkoval tyčku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele