8. kolo
07.10.2018 12:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Valladolid - SD Huesca 1:0

Nejtěsnějšího vítězství dosáhl Real Valladolid, který doma udolal jedinou brankou z volného přímého kopu v podání Rúbena Alcaraze poslední Huescu 1:0. Hosté sice měli po inkasované brance ještě hodinu na odpověď, ale dobře pracující defenzívu domácích přelstít nedokázali.

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný a trvalo zhruba dvacet minut, než se začaly rodit první brankové příležitosti.

Ve 24. minutě orazítkoval v pádu tyčku Duje Čop a za další čtyři minuty už mohl Valladolid slavit branku. Po faulu Semeda rozehrával domácí tým volný přímý kop a Rúben Alcaraz parádní ranou poslal Valladolid do vedení. Kop to byl precizní a brankář Jovanović se jen ohlédl.

Domácí se po vstřelené brance nikam nehnali, kontrolovali hru a poločas dotáhli bez újmy do zdárného konce. Huesca byla každopádně stále ve hře o body, po změně stran ale potřebovala směrem dopředu výrazně přidat. Jenže to se nestalo a Valladolid mohl přidat druhou branku. Přesněji řečeno jí přidal, ale kvůli ofsajdovému postavení nebyl gól správně uznán. Po hodině hry pak nebezpečně zakončoval Moyano a zasahovat musel Jovanović.

Huesca byla směrem dopředu bezzubá, vyrovnat do konce zápasu nedokázala a opět prohrála, což znamená, že na posledním místě LaLigy se ani po tomto kole nic nemění.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele