3. kolo
01.09.2018 20:45 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Madrid - CD Leganés 4:1

Real Madrid znovu nezaváhal a Leganésu doma nastřílel čtyři branky. Hosté se sice v průběhu první půle drželi, ale Real po změně stran spustil palbu a utkání rozhodl ve svůj prospěch. Dvakrát se trefil Karim Benzema a po jedné brance přidali Gareth Bale a Sergio Ramos. Španělský stoper proměnil pokutový kop.

Pro Real to měla být snadná záležitost, obzvláště doma na Santiago Bernabéu. Bílý balet začal hodně aktivně a Leganés jen se štěstím přežil tutovku Asensia, který sice lobem překonal Cuéllara, ale zároveň i branku. V 17. minutě už se Lopeteguiho svěřenci radovali. Ramos odcentroval na Carvajala, který zpětnou přihrávkou našel z voleje pálícího Garetha Bala! Velšský záložník se trefil přesně a Real vedl.

Ne však na dlouho. O šest minut později fauloval ve vlastní šestnáctce Casemiro a sudí nařídil pokutový kop. Guido Carrillo poslal Courtoise na druhou stranu a srovnal stav na 1:1. A ani tento výsledek nemusel dlouho vydržet, Leganés měl na kopačce druhý gól, ovšem Eraso střílel jen doprostřed a tedy do Courtoise. Real opětovně zahrozil až těsně před koncem poločasu, ránu Benzemy ale Cuéllar skvěle nohama vyrazil.

Leganés se na Santiago Bernabéu držel, ovšem jen do 50. minuty. Karim Benzema si dobře naběhl na centr z levé strany a hlavou vrátil vedení na stranu favorita. Celou situaci ještě posuzovalo video, ale rozhodčí dal domácím za pravdu. Real pak utkání zcela ovládl a vstřelil další dva góly. Přesně po hodině hry se zpoza vápna křižnou střelou k tyči prosadil podruhé v zápase Karim Benzema a opět minut později proměnil penaltu po faulu na Asensia kapitán Sergio Ramos. Real Madrid zvítězil nad Leganésem 4:1 a usadil se v čele LaLigy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
fukoman

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

1:2

Reagovat
valloire

3-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele