8. kolo
06.10.2018 13:00 CET
2 : 3
(2:2)

Reportáž

Girona FC - SD Eibar 2:3

Dobrá, pětigólová přestřelka se šťastným koncem pro hostující Eibar byla k vidění v Katalánsku. Girona znovu poměrně překvapivě prohrála a její někdejší forma vzala definitivně za své. Zápas ve prospěch Eibaru rozhodl brankou čtvrthodinu před koncem Sergi Enrich.

Diváci, kteří si našli cestu na stadion Municipal de Montilivi, nemohli litovat. Už první poločas nabídl strhující podívanou se čtyřmi brankami. Začátek zápasu byl pořádně divoký, o čemž svědčí i počet rozdaných žlutých karet. Hlavní arbitr zápasu rozdal do poločasu sedm žlutých karet.

Ve 12. minutě se měnilo skóre poprvé. Aday zahrál po střele Orellany rukou a sudí po shlédnutí VAR nařídil pokutový kop. Charles ho suverénně proměnil a zajistil Eibaru rychlé vedení. Domácí si následně vytvořili několik příležitostí, ale dočkali se až na sklonku prvního poločasu. Porrův výborný centr doplachtil na hlavu Stuani, který srovnal na 1:1. Závěr prvního poločasu byl zase ze strany obou celků pořádná divočina. Ve 42. minutě totiž otočil výsledek na stranu domácího celku opět Stuani, ale ještě v nastavení znovu srovnal na 2:2 po rohovém kopu hlavičkující Anaitz Arbillá.

Zajímavou podívanou sliboval i druhý poločas, ale jak se ukázalo, ten byl na branky i brankové příležitosti výrazně chudší. V 58. minutě sice postupoval sám na Dimitroviće Portugués, ale Girona se do opětovného vedení nedostala. Naopak, přišla 72. minuta a rozhodnutí z kopačky Sergiho Enricha. Z pravé strany přišel do malého vápna centrovaný balón a Sergi Enrich hlavou jakýmsi padáčkem překonal Bounoua.

Girona se hnala za vyrovnáním marně. K dispozici ještě měla pětiminutový nastavený čas, ale Eibar si příležitost nenechal vzít a nakonec zvítězil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele