3. kolo
31.08.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Real Valladolid 0:0

Souboj Getafe s Valladolidem branku nepřinesl. Celkově se hrálo hodně opatrné a taktikou svázané utkání. Největší příležitost měl až čtvrthodinu před koncem střílející Maksimovič, ale ke smůle domácích orazítkoval tyč.

Spokojenější s remízou budou hosté. Valladolid coby nováček soutěže cestoval do Madridu s cílem získat alespoň bod a to se mu podařilo. Getafe mělo mírnější převahu, ale stejně jako soupeř se ani jednou nedokázalo prosadit.

Přitom mělo první vážnější šanci. V 10. minutě tečoval přízemní centr Mata a Masip musel zasahovat. Po půlhodině hry byl blízko vedoucí brance hostující tým. Nejprve po rohovém kopu pálil z první Mayorano a Soría musel k tyči na zem a po něm bezprostředně dorážel Alcaraz, přičemž znovu dobře zasáhl Soría. Více už první poločas nenabídl. V Madridu se hrál poměrně nezáživný fotbal a divákům nezbývalo nic jiného, než doufat, že se to po změně stran zlepší.

Jenomže obraz hry se nezměnil. Getafe hrálo s Valladolidem nadále tuhou bitvu. Až čtvrthodiny před konce přišla velká gólovka v podání domácích. Střela Maksimoviče zpoza vápna orazítkovala tyč. Byl to pěkný fotbalový moment, protože Maksimovič pálil bez přípravy. Trefená branková konstrukce zůstala jedinou velkou možností ve druhém poločase. Getafe si s Valladolidem rozdělilo body za nezáživnou remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele