8. kolo
06.10.2018 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Levante UD 0:1

Levante pokračuje v dobrých výkonech a připisuje si další tři body. Tentokrát je veze z Madridu, kde o ně obralo domácí Getafe. Výhru hostím zařídil jedinou branku Enis Bardhi, který se prosadil ve druhém poločase.

Do první větší šance se prohnal mladý Ghaňan Emmanuel Boateng, který se už v šesté minutě dostal až do zakončení. To mu však vůbec nesedlo a jeho střela zapadla někam do sedmé řady. Po dalším pokusu Jasona Remeseira se cpal do šance José Luis Morales, jenže místo něj byl u míče jako první obránce Getafe Bruno González. Zkušený domácí brankář Oier Olazábal musel zasahovat až ve 13. minutě, když jej z úhlu tvrdou ranou prověřil Jorge Molina.

Jinak to moc záživné utkání nebylo. Změnit to mohl po třiceti odehraných minutách Nemanja Maksimović, který skvěle zachytil špatnou rozehrávku soupeře, jenže tváří v tvář brankáři Oierovi naprosto selhal. Krátce před koncem první půle Prcić napřáhl k pěkné střele z první zpoza vápna a míč jen o několik desítek centimetrů minul tři tyče.

Právě neefektivního Sanjina Prciće vystřídal hned ve 46. minutě Enis Bardhi a bylo to zlaté střídání. Aktivnější byli přesto domácí hráči. Nejprve Jorge Molina skvěle vystihl přihrávku ze strany a hlavičkoval z velké blízkosti. Narazil ale na brankáře Oiera.

V 56. minutě se málem hosté dostali do vedení, když byl u delší přihrávky dřív útočící Morales. Brankáře Soriu sice oběhl, jenže pak zamířil jen vedle prázdné brány! To bylo pro Getafe varování, které se o pouhé čtyři minuty naplnilo. Po faulu u vápna zahrával Enis Bardhi volný přímý kop a balon zakroutil parádně mimo dosah brankáře Sorii, který se po míči natahoval marně!

Levante mohlo o chvíli později skórovat znovu. Toño se po rychlé kombinaci překvapivě dostal do pozice před brankářem, ze které orazítkoval jen tyč! Levante už do konce utkání udrželo těsné vedení a pomohlo mu k tomu i to, že se v 90. minutě nechal zbytečně vyloučit domácí záložník Francisco Portillo, takže případný tlak Getafe se nemohl konat.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele