4. kolo
15.09.2018 13:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - SD Eibar 1:1

Překvapivý výsledek se v sobotu odpoledne urodil v Madridu. Atlético doma na Wanda Metropolitano pouze remizovalo 1:1 s Eibarem a to dokonce mohlo být rádo, neboť vyrovnávací trefu obstaral až ve čtvrté minutě nastavení Garcés.

Atlético mohlo prohrávat už v 9. minutě, kdy po chybě Lemara ostře vypálil Valdés a Oblak mohl jen sledovat, jak balón trefuje brankovou konstrukci. Eibar sice začal zostra, ale Valdésova příležitost byla na delší dobu jediná. Na druhé straně se postaral o první rozruch Griezmann,i proti jeho střele musel zasahovat Dmitrović. Ve 21. minutě měl na hlavě úvodní branku Saúl, ale byl to opět skvělý Dmitrović, který výtečně zasáhl a hlavičku vyrazil na rohový kop. Atlético obléhalo branku Eibaru a hledalo skulinku v jeho defenzívě, ta se však nikde neobjevovala.

Platilo to i po změně stran. Nápaditá akce Griezmanna s Lemarem k ničemu nevedla a Godín zase hlavičkoval jen do Dmitroviće. V 65. minutě se zase jednou připomněl Eibar a Oblak měl znovu velké štěstí. Arbillově ráně z volného přímého kopu mnoho nechybělo, ale slovinský brankář měl opět dobře postavené tyče. Hra se pak rychle přesunula před Dmitroviće. Griezmann střílel do připraveného brankáře a Koke z dorážky přestřelil.

Aktivnější domácí se dál tlačili do šestnáctky, jenže tři minuty před koncem zažila Wanda Metropolitano šok. Jordanův centr obrana Atletů nedokázala odvrátit a důrazný Sergi Enrich zblízka napálil balón do sítě. Eibar vedl v Madridu 1:0.

Atlético ve zbývajících minutách přepnulo na nejvyšší obrátky a hned vzápětí mohl srovnat Garcés, ale v dobré blízkosti trefil jen bránící hráče. V první minutě nastavení trefil hlavou břevno Godín a Atlético dál svíralo svého soupeře. Eibar byl blízko vítězství, jenomže obrovskému tlaku nakonec podlehl. Ve čtvrté minutě nastavení pro změnu nedokázala odvrátit Juanfranův centr obrana Eibaru a Borja Garcés následně zamířil do černého. Atlético v zajímavém utkání remizovalo s Eibarem 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele