8. kolo
07.10.2018 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Betis 1:0

Nakonec jen jednu branku nabídlo zajímavé utkání na Wanda Metropolitano mezi Atlétikem Madrid a Betisem Sevilla. Ze tří bodů se raduje madridský celek, jehož spasil čtvrthodinu před koncem Ángel Correa.

Kdo čekal utkání plné brankových příležitostí, či snad samotných gólů, ten musel být hned od začátku velmi zklamán. Od úvodního hvizdu bylo patrné, jakým směrem se bude utkání ubírat. Cholo Simeone zkrátka vsadil na taktiku, která nakonec svůj cíl splnila.

Žádné závratné tempo k vidění nebylo, Atlétiko čekalo co soupeř předvede a dokonce mu dovolilo místy až 75% držení míče. V 17.minutě museli hosté velmi citelně střídat, klíčový muž zálohy Guardado musel kvůli zranění opustit hrací plochu, takže ho nahradil William Carvalho. První poločas nenabídl ani jednu vážnější příležitost a pomalu ani žádný náznak šance. Diváci se na Wanda Metropolitáno zkrátka nudili.

Nezbývalo doufat, než že se po změně stran herní styl obou týmů změní. A skutečně změnil. V 52.minutě konečně zvedl diváky ze sedadel Nikola Kalinić, když svojí ránu opřel do tyče! Chvíli na to pak Rodri protáhl Lópeze a brankář Betisu měl najednou více práce.

Opora hostujícího celku ještě jednou zasáhla proti Kalinićovi, ale v 74.minutě se už Atlétiko prosadilo. Ztráta ve středu hřiště vyšla Béticos pořádně draho, protože Ángel Correa nic nevymýšlel a přesnou ranou k tyči zajistil Los Colchoneros vedení!

Betis pak měl ještě čtvrthodinu na vyrovnání, ale hra Atlétika a jeho skálopevná defenzíva mu absolutně nic nedovolili. Svěřenci Diega Simeoneho výsledek udrželi a v tabulce předskočili Real Madrid.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele