2. kolo
25.08.2018 20:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Rayo Vallecano 1:0

První výhru v ligové sezoně zaznamenalo Atlétiko Madrid. Los Colchoneros udolali jedinou brankou obvyklého střelce Antoina Griezmanna houževnaté Vallecano. Atlétiko může být za výhru velmi rádo, neboť Rayo sahalo v závěru po vyrovnání a favoritovi bylo více než vyrovnaným soupeřem.

Ba co víc, Rayo bylo dokonce v zápase o něco lepším týmem. Atlety nejen překonalo v držení balónu, ale dokonce i v počtu střel. Jen ta nejdůležitější statistika zůstala na straně domácích.

První poločas nenabídl zrovna ukázkovou podívanou. Diváci na Wanda Metropolitáno dokonce dlouho čekali na nějaký střelecký pokus, natož stoprocentní šanci. Až ve 37. minutě přispěchal se zajímavou možností Thomas Lemar, přízemní střelou donutil k zákroku Garcíu a ten si poradil i s bezprostřední dorážkou Correy. První polovina zápasu už více nepřinesla.

Po změně stran byl k vidění totožný obrázek, ale přeci jenom se svatostánek v Madridu dočkal. V 63. minutě rozehrál rohový kop Lemar, načež Savić vyhrál osobní souboj s Ba a Antoine Griezmann před brankou z první nekompromisně poslal balón do sítě!

Vallecano nerezignovalo, naopak začalo být hodně nebezpečné a v závěru zápasu Atlétiku zle zatápělo. Embarba ale z přímáku trefil jen náruč Oblaka a o chvíli později Pozo zblízka neprostrčil balón za slovinského brankáře.

To už si začalo Atlétiko regulérně koledovat o vyrovnání. V nastavení spálil největší tutovku Sergio Moreno. Zprava mu přišla na malé vápno parádní přihrávka, ale Moreno trefil jen střed branky a skvělého Oblaka. Vallecano musely zahozené šance pořádně mrzet, protože v tomto zápase by si bod zasloužilo. Atlétiko poprvé v sezoně vyhrálo a po remíze ve Valencii má na svém kontě čtyři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele