35. kolo
28.04.2018 20:45 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

Villarreal CF - Celta Vigo 4:1

Villarreal doma deklasoval Celtu Vigo a jeho účast v příštím ročníku Evropské ligy je na spadnutí. Žlutá ponorka má už na šestém místě šestibodový náskok a čtyři kola před koncem drží situaci pevně ve svých rukou. Domácí podali proti Celestes téměř dokonalý výkon, pod výhru 4:1 se nejvýrazněji podepsal Carlos Bacca, autor hattricku.

Zhruba 14 tisíc diváků na stadionu El Madrigal sledovalo ofenzivní koncert Žluté ponorky a především one man show v podání kolumbijského snajpra Carlose Baccy. Ten poprvé spustil už ve 13. minutě, kdy s míčem na noze vběhl do vápna, vyhnul se nejen obráncům, ale i brankáři, kterému udělal hokejový blafák a do prázdné branky zavěsil. Žlutá ponorka se rychlou brankou uklidnila a na branku Celty se valil jeden útok za druhým. Tutovku před Álvarezem zazdil Raba a pro tento moment to Villarreal muselo mrzet, protože ve 34. minutě Celta Vigo zničehonic srovnala. Pione Sisto vypálil na přední tyč a Asenjo nedokázal zasáhnout. Vyrovnávací branka šla na vrub brankáře, který si měl přední tyč jednoznačně ohlídat.

Nicméně výsledek 1:1 vydržel sotva minutu. Do dalšího úniku se dostal Carlos Bacca a obrana Celty ho marně naháněla. Kolumbijec ranou pod břevno vrátil Villarrealu vedení. A za další tři minuty už to bylo 3:1. Obraně hostů tentokrát pláchl Raba a přihrávkou před prázdnou branku doslova donutil Carlose Baccu k hattricku.

Obrana Celty Vigo se naprosto sesypala a poločas mohl skončit ještě výraznějším skóre, nebýt dobrých zákroků Álvareze. Po změně stran se předvedl i Asenjo, který vyrazil střelu Sista. Před koncem zápasu znovu zvonila branková konstrukce, tentokrát trefil přední tyč Čeryšev. Čtvrtou branku si Villarreal schoval do nastaveného času. Rychlý kontr zakončil podél levé nohy Álvareze Samuel Castillejo a stanovil konečný výsledek 4:1 pro Villarreal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele