25. kolo
25.02.2018 18:30 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Santi Mina dvěma brankami potopil San Sebastian

Zápas začal hodně nervózně z obou stran a fanoušci na stadionu byli svědky řady nepřemostí. Do první velké šance se nicméně dostala Valencie. Běžela 18. minuta, když Francis Coquelin natáhl z úctyhodné vzdálenosti a vyslal přízemní střelu. S tou si horko těžko poradil Toňo. Míč vyrazil, k němu se dostal dobíhající Rodrigo, ale ten ho nepochopitelně napálil až na tribunu.

Po této akci se v 34. minutě přeci jen domácí dočkali vstřelení branky. Z pravé strany přišel centr na zadní tyč, kde byl Santiago Mina. Toho nepokryl jeden z bránící hráčů. Je fakt, že se potom hra přelívala z poloviny na polovinu, ale o žádné vážnější akci hovořit dále nemůžeme. Do šaten šli tedy hráči za poločasového výsledku 1:0.

Hosté se chtěli v druhé polovině ujmout aktivní hry, po které byli v 54. minutě odměněni. Mikel Oyarzabal dostal hezkou přihrávku z první do vápna a ocitl se prakticky osamocený před Netem. Míč poslal přesně do branky a nedal gólmanovi nejmenší šanci. Tentokráte v 68. minutě přišel přízemní centr zleva ze strany Valencie. Toňovi ale míč trestuhodně propadl mezi rukama.

Toto zaváhání využil Mina, který balón už jen lehce dorazil do branky. I přesto byli hosté dále aktivní a snažili se o vyrovnání. Deset minut před koncem zahrávali přímý volný kop z velkého úhlu. Tento pokus však vyrazil Neto na poslední chvíli. Následná dorážka orazítkovala jen tyč. Toto byla poslední zajímavější akce na hřišti v celém zápasu.

Valencia tedy udolala svého soka a doslova vybojovala cenné tři body, ačkoliv svým výkonem rozhodně nemohla nikoho přesvědčit. Zatímco Real Sociedad se snažil udělat něco s vývojem až do konce a musíme koneckonců uznat, že minimálně bod si zasloužil.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele