28. kolo
11.03.2018 18:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

UD Las Palmas - Villarreal CF 0:2

Villarreal dokázal přečkat nebezpečné příležitosti Las Palmas v prvním poločasu a v tom druhém využil své vlastní šance. Poté hosté už jen bránili své vedení a v samotném závěru přidali pojistku, když jednobrankové vedení pojistili druhou brankou z penalty.

Na úvod se hned ve 3. minutě ukázal hostující Daniel Raba. Ten z šestnáctky pálil na branku, ale jeho tvrdou ránu vyrazil Leandro Chichizola. Žlutá ponorka se nenápadně dostávala k většímu tlaku.

V 19. minutě měli první šanci i domácí. Jonathan Calleri dostal do vápna hezky sklepnutý míč a zakončoval trošku krkolomně, nicméně nepříjemně pro Sergia Asenja, který musel na bezprostřední střelu vytáhnout špičkový zákrok.

Za deset minut musel vytáhnout brankář Villarrealu další zázračný zákrok. Alen Halilović si naběhl do střelecké pozice a z dobrých pětadvaceti metrů pálil, ale jeho pokus byl vyražen do zámezí.

Druhý poločas začal trošku vlažně. Další gólové šance byli fanoušci svědky až v 67. minutě a tentokrát už z ní uhodilo. Hostující Carlos Bacca pláchl po pravé straně a z domácího brankáře udělal diváka, když míč poslal nekompromisně pod břevno. Bacca měl pak další dvě slušné šance během následujících čtyř minut, ovšem to už neuspěl.

Villarreal v závěru hlídal jednobrankový náskok a do ničeho bezhlavého se nepouštěl. To se mu vyplatilo v závěru zápasu. Běžela první minuta nastavení, když Alejandro Gálvez fauloval Roberta Soriana, který už postupoval sám na branku. Zatímco domácí obránce obdržel červenou kartu, hosté dostali možnost pojistit své vítězství z penalty. K pokutovému kopu se postavil Nicola Sansone a s přehledem proměnil.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele