7. kolo
30.09.2017 16:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Málaga CF 2:0

Sevilla znovu potvrdila, že porážka na Atlétiku z minulého kola je zapomenuta a po jasné výhře nad Mariborem v Lize mistrů si připsala pohodlné vítězství 2:0 nad Málagou. Sevillští se díky tomu minimálně na pár hodin posunuli na druhé místo LaLigy.

Sevilla diktovala tempo od úvodní minuty. Málaga se rozhodla, že nechá domácí celek tvořit a jak se ukázalo, nebyla to vyloženě špatně zvolená taktika. V prvním poločase držela ofenzivu Sevilly na uzdě a i když sama ohrozit branku soupeře nedokázala, remízový stav 0:0 ji po prvním poločase vyhovoval.

Po změně stran měla Málaga dokonce velkou šanci ujmout se vedení, kdyby Recio nezamířil jen do boční sítě. O několik minut později se po kombinaci Banegy a Navase zaskvěl brankář Roberto a gólem neskončily ani nůžky v podání Krohn-Deliho. To už Sevilla získávala velkou převahu a v 67.minutě získala po faulu na Correu pokutový kop. Éver Banega sice zvolil stejnou stranu jako brankář Roberto, ale svojí razancí slavil úspěch.

Sotva se Málaa otřepala z inkasované branky, obdržela druhý gól. Obraně hostů utekl Luis Muriel a přízemní střelou poslal balón za Robertova záda. Málaze se tak během dvou minut rozplynul sen na bodový zisk. Sevilla se ve zbytku zápasu nikam nehnala, v nastavení sice mohla zvýšit Nolitem, ale Roberto třetí branku ve své síti nedopustil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Book z tipáče to vidí o 3 a více golu. Nebudu to zas až tak hrotit- o jeden gol -3,87, o 2 a více 2,07 to se dá taky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele