1. kolo
19.08.2017 22:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 1:1

Dělbu bodů si na úvod připsali Sevilla s Espanyolem a všechny branky viděli diváci již v prvním poločase. Nutno podotknout, že remíza je vzhledem k průběhu utkání zaslouženým výsledkem.

Hosté do zápasu doslova vletěli jako uragán a už po 120 sekundách se řítil na Soriu Baptistao. Hostující hráč brankáře Sevilly nepřekonal, nicméně po vzájemné srážce byl Soria natolik otřesený, že záhy musel střídat. To byla pro domácí určitě velká nepříjemnost a navíc Espanyol si dál vytvářel šance. Ve 12. minutě dostal přihrávku do otevřené defenzívy Moreno, ale naštěstí pro Sevillu nezamířil dobře.

Až ve 21. minutě bylo konečně pořádně horko i ve vápně hostí. Navas přihrávkou pod sebe našel Nolita, ten okamžitě zakončil z první a brankář Pau López předvedl fantastický zákrok. Za dalších šest minut už Sevilla vedla. Nolito rozehrál rohový kop na přední tyč, tam jej tečoval Lenglet a López krotil balón už za brankovou čarou!

Andalusané si však vedení dlouho neužili, po obrovské chybě v rozehrávce se míče chopil Leo Baptistao a dobrou střelou pod břevno srovnal stav.

Po přestávce se dál hrál vyrovnaný fotbal, ale bohužel vyložených šancí notně ubylo. Strhnout vedení na stranu Sevilly mohl Muriel, který rychlou dorážkou pouze orazítkoval tyč. Utkání spělo do nerozhodného konce a nic na tom nezměnilo ani vyloučení Évera Banegy, který si druhou žlutou kartu u sudího vykoledoval neustálými protesty.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele