30. kolo
01.04.2018 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SD Eibar - Real Sociedad 0:0

Baskická bitva mezi Eibarem a Realem Sociedad branku nepřinesla. V utkání dominovaly obě defenzívy, které si připsaly čistý štít. Hosté tak nadále zůstávají v sestupovém ohrožení, Eibar na desátém místě půli ligovou tabulku.

Derby je derby a oba celky do něho vstoupily nanejvýš opatrně. Už úvodní dvacetiminutovka naznačila, že půjde spíše o šachovou partii, než o ofenzivní podívanou plnou branek. O první vážnější šanci se postaral až ve 26. minutě zakončujicí Ángel, brankář Moyá sice plachtil vzduchem, ovšem zbytečně, neboť Ángelovi scházela přesnost.

O dvě minuty později postihla domácí celek nepříjemnost, když musel opustit hrací plochu zraněný Charles, jehož nahradil Escalante. Obraz hry se ale neměnil a nezáživnou podívanou ukončil poločasový hvizd sudího Sáncheze.

Bohužel ani začátek druhého dějství změnu nepřinesl. Až po hodině hry se mohl zničehonic ujmout vedení San Sebastian. Odriozola poslal před branku přesný pas, ale José pálil vysoko nad. Na druhé straně zase donutil k zásahu Moyu León.

Utkání pomalu ale jistě směřovalo k bezbrankovému výsledku a oba celky se nakonec se ziskem jednoho bodu smířily. Výsledek 0:0 potvrdil Eibaru desátou příčku, San Sebastian zůstává patnáctý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele