34. kolo
21.04.2018 13:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SD Eibar - Getafe CF 0:1

Getafe dokázalo zvítězit v těžkém utkání na Eibaru 1:0 a přiblížilo se vysněným pohárům. Zápas rozhodla jediná branka Olivery už v prvním poločase.

Na stadionu Ipurua se nehrálo zrovna ofenzivně laděné utkání, i když snaha se ani jednomu z celků nedá popřít. Mnoho šancí k vidění nebylo, Eibar začal hodně aktivně, ale postupně se jeho snažení otupilo a Getafe vyrovnalo hru.

Jediná branka padla ve 23.minutě a Getafe jí vstřelilo takřka zničehonic. Po nenápadné akci poslal Fajr centr do pokutového území a Mathías Olivera hlavou překonal brankáře Dmitroviće. Domácí mohli odpovědět přibližně o dvanáct minut později. Leónovu střelu Guaíta vyrazil a Kike García nepochopitelně z dorážky selhal! Eibar odcházel do šaten jako méně šťastnější celek, ale pořád měl k dispozici celý druhý poločas.

Hosté z Madridu mohli zvýšit své vedení v 54.minutě, ale volej Amatha skončila v náručí Dmitroviće. Eibar se i přes častější držení balónu nemohl dostat do šance. Getafe dobře bránilo a navíc dokázalo být i nebezpečné. Ránu Barriusa opět zpacifikoval Dmitrović. Čas pro Eibar nekompromisně ubíhal a domácí příznivci stále čekali na nějakou šanci, která by znamenala vyrovnání. Getafe zvládalo závěr bravurně, v nastavení sice přilétlo do jeho vápna několik nebezpečých centrů, ale obrana Madridu si se vším poradila. Výhra na Eibaru přiblížila Getafe k evropským pohárům.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele