6. kolo
24.09.2017 18:30 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

SD Eibar - Celta Vigo 0:4

Eibar se evidentně nestačil vzpamatovat z těžké porážky utrpěné na půdě Barcelony a před vlastními fanoušky předvedl další mizerný výkon. Tápající Celta Vigo přitom do této chvíle zvítězila jen jednou, celkově získala pouhé čtyři body a nacházela se jen těsně nad sestupovým pásmem. Tentokráte si však v Baskicku pořádně zařádila.

Célticos zatím ani zdaleka neplní svoje osobní očekávání a start do nového ročníku se jim opravdu příliš nezdařil. Nyní však sehráli jeden z nejlepších prvních poločasů, v němž skórovali celkem třikrát, a po přestávce tři body stvrdili ještě jednou brankou. Každopádně Iago Aspas, loni nejlepší střelec týmu, stále na svou premiérovou trefu čeká.

Už po sedmnácti minutách hry se celek z Galicie radoval z průběžného vedení. Sisto zahrál volný kop logicky pasem do šestnáctky, kde Eibaru nesklapla ofsajdová past, a z blízkosti tam mohl hlavou snadno zakončovat Cabral. Vyrovnat mohl záhy Charles, jenže z vyložené pozice nasměroval svůj slabý skákavý pokus jen do tyčky.

Ve 23. minutě hostům vyšla perfektně další standardní situace. Znovu vyprodukoval parádní centr Sisto, a ačkoli se hned tři jeho spoluhráči nacházeli v ofsajdu, nakonec nikdo do míče nedrkl ani se nesnažil hrát, a balón tak zapadl překvapivě za dezorientovaného gólmana Dmitroviče, jenž se svým zákrokem přišel na řadu až příliš pozdě.

Domácí se nevzdávali, jenže měli tak trochu smůlu v koncovce. Po centru z pravé strany od Bebého totiž ve 30. minutě trefil hlavou brankovou konstrukci Paulo Oliveira. Na druhé straně pálil velmi dobře Hugo Mallo, Dmitrovič stačil ještě zasáhnout, ale po dalším parádním pasu Sista nestačil udržet míč v náruči po střele Hernándeze.

Dohnat třígólové manko se Eibaru prostě nepodařilo. Celta si pohodlný náskok bez problémů hlídala a dovedla zápas do vítězného konce. Osmnáct minut před koncem se ještě na střeleckou listinu zapsal Wass, jenž obdržel přihrávku zprava od pronikajícího Huga Malla a svou pumelici následně usměrnil nechytatelně pod břevno.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele