7. kolo
01.10.2017 12:00 CET
4 : 4
(2:2)

Reportáž

Real Sociedad - Real Betis 4:4

Naprosto fantastické utkání nabídl zahajovací zápas nedělní porce LaLigy mezi Realem Sociedad a Betisem. Celkem padlo dohromady osm branek od osmi různých střelců. Betis hned třikrát vedl, ale pokaždé o náskok přišel.

A na góly se opravdu nečekalo dlouho. Hostující Sanabria si na ofsajdové linii převzal balón a přesnou střelou načal střelecký účet utkání. San Sebastian s odpovědí dlouho neváhal, za šest minut odcentroval Odriozola a Willian José hlavičkou srovnal na 1:1. Domácí dokonce dokázali výsledek otočit, když se přesnou střelou k tyči prosadil Oyarzabal. Ani vedení San Sebastianu nemělo dlouhého trvání. O dvě minuty později pokračoval v přestřelce Feddal, jehož hlavičku sice Rulli zachytil, ale brance nezabránil - 2:2.

Diváci si od gólů neoddychli ani ve druhém poločase, hned ve 46. minutě už Betis zase vedl a postarala se o to jeho ikona, záložník Joaquín. Toho přesnou kolmicí vyslal Guardado a Joaquín to provedl zkušeně.

Přestřelka na stadionu Anoeta nebrala konce. V 56. minutě nejprve orazítkoval tyč Prieto a jen o minutu později už stejný hráč na zadní tyči uklízel balón do branky - 3:3. A hned to mohlo být 4:3, kdyby Zurutuza nenechal vyniknout jen Adána.

Zhruba na pětadvacet minut si mohli diváci od branek odpočinout, nikoliv však od šancí. Šest minut před koncem utekl obraně San Sebastianu Sergio León a střelou pod břevno zajistil další vedení Andalusanů, o které však zase ihned přišli. Na rohový kop si naskočil Llorente a bylo to 4:4. Uchvatná přestřelka vítěze nepoznala, ale diváci mohli být s vystoupením týmů spokojeni.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele