20. kolo
21.01.2018 18:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Real Sociedad - Celta Vigo 1:2

I když se ze začátku zápasu bojovalo především o střed hřiště, tak mírnou převahu měli domácí. Hra vstoupila do 10. minuty a hráči ze San Sebastianu se ujali vedení. Xabi Prieto poslal míč z pravé strany, na který si počkal Willian José.

Ten se prosadil mezi dvěma obránci a hlavičkou zakončil do sítě. Celta Vigo se pouštěla do útočení trošku nesměle, ale ve 20. minutě Juanmi zahrál ve vápně rukou a Celta Vigo měla šanci na vyrovnání. Pokutového kopu se ujal Iago Aspas, který ledově klidně poslal míč doprostřed branky a stav zápasu byl 1:1.

Jen o pár minutek později slovenský reprezentant Stanislav Lobotka fauloval ve vlastním vápně a penalta se kopala i na druhé straně. Tu si vzal na starosti střelec první branky - Willian José. Do její zahrání vložil až příliš síly a míč orazítkoval pouze břevno. Do šatny šly tedy oba týmy za vyrovnaného stavu.

Je fakt, že se v průběhu druhého poločasu přelévala hra ze strany na stranu, ale že by fanoušci byli svědky zajímavých šancí, to se říci rozhodně nedalo. Takřka z ničeho nic se ujali vedení hosté. Maximiliano Gómez si skvěle naskočil na rohový kop a jen trkl míč do branky.

Domácí gólman neměl nejmenší šanci. I když Real Sociedad vstřelil první branku zápasu, tak se musel smířit s tím, že si Celta Vigo odváží tři body.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele