19. kolo
13.01.2018 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Nekonečná krize Realu Madrid pokračuje

Za deštivého odpoledne se do sebe Bílý balet a Žlutá ponorka pustili hodně opatrně. Ve 14. minutě poslal Gareth Bale míč do branky po rohovém kopu. V moment zakončení hlavičkou však stál v ofsajdovém postavení a gól být pochopitelně uznán nemohl. Za čtyři minutky později opět zahrozili domácí. Marcelo se odhodlal z úctyhodné vzdálenosti ke střele, ale tu vyrazil bravurně Sergio Asenjo.

Hned v 23. minutě následovala další šance Realu. Cristiano Ronaldo si postavil přímý volný kop, po kterém musel opět zasahovat Asenjo. Ve 30. minutě se opět k velké šanci dostal Ronaldo. Ten si šikovně zaběhl za obranu, pokusil se přelobovat Asenja, ale jeho pokus skončil mimo vzdálenější tyč. Jednoznačně aktivnější domácí stále tlačili svého soupeře, ale bez gólového efektu.

Ve 43. minutě ještě střílel Bale, který stejně jako jeho spoluhráč minul i zadní tyč. V poslední minutě prvního poločasu ještě zahrozili madridští. Isco poslal Ronalda do tutovky. Portugalský reprezentant se ocitl sám před Asenjem, který neuvěřitelně zasáhl. Úvodní polovina byla jasně v režii domácích, kteří si vytvořili několik šancí, ale skvěle chytající Asenjo byl vždy proti a držel svůj tým nad vodou.

Hosté se druhé čtyřiceti pěti minutovky uvedli mnohem lépe a snažili se být o něco více aktivnější. V 53. minutě však Toni Kroos pálil z dobré pozice z voleje, ale bezchybný Asenjo opět střelu lapil. Pravdou nicméně je, že Villarreal se častěji hlásil ke slovu a domácí již nebyli tolik dominantní. A stalo se, co by jen čekal málokdo. V samém závěru utkání, konkrétně v 87. minutě se do rychlého protiútoku dostali hosté.

Nejprve Keylor Navas skvěle zasáhl proti pokusu Enese Ünala, ale k odraženému míči se dostal Pablo Fornals, který technicky přehodil kostarického brankáře a Žlutá ponorka šla do vedení 0:1. Před koncem se již nic dramatického nestalo a fanoušci na Santiagu Bernabéu mohli být svědky dalšího utrápeného zápasu, ze kterého nevybojovali ani bod.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
valloire

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

1:1...................

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

taky to myslim

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že real doma prohraje a nepomůže mu ani "nejlepší hráč historie"

Real letos k smíchu, no nic si nezaslouží když si o sobě myslí víc než je zdrávo

Reagovat
Ranoth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real

A to má “ nejlepšího hráče historie “

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona si teraz bude musiet strazit chrbat hlavne od Atletica a Valencie. Real je momentalne mimo hry.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele