20. kolo
21.01.2018 16:15 CET
7 : 1
(2:1)

Reportáž

Real se vrátil s touhou po vítězství a góly

Hned v úvodu utkání se do svého soupeře pustili svěřenci Zinedine Zidaneho. Paradoxně v 23. minutě však vstřelila branku La Coruňa. Dani Carvajal prohrál souboj s Aldo Onem, který poslal míč na Lucase Péreze. Ten přes malé vápno poslal přízemní centr na Adriana Lopeze, pro kterého bylo opravdu snadné zakončit do prázdné branky. Za pět minut mohl odpovědět Cristiano Ronaldo.

Ten si našel centr od Marcela, ale hostující gólman byl proti a jeho hlavičkový pokus vyrazil. Ve 32. minutě bylo vyrovnáno. Opět Marcelo, ale tentokráte neposlal centr, ale přihrál pod sebe. Nahrávka našla Nacha Fernándeze, který tvrdě vypálil. Jeho rána skončila až mezi tyčemi. V dalším průběhu duelu měli evidentní převahu domácí, čehož využili v 42. minutě.

Z levé strany, kdo jiný, než Marcelo centroval až na Garetha Baleho. Ten si udělal jednoduchou kličku a míč poslal do šibenice. Rázem byl výsledek otočený. Stejně tak jako v prvním poločase, tak i ve druhém měli převahu hráči Realu Madrid, kteří se znovu radovali ze vstřelené branky v 58. minutě. Na centr Toniho Kroose zleva se vyšplhal Bale, který překonal brankáře.

Madridští se tedy ujali dvoubrankového vedení. I když by si někteří mohlo říct, že je po všem, tak padla další branka. Po rychlém protiútoku pálil zpoza velkého vápna Luka Modrić a nemýlil se. Běžela 78. minuta a domácí vstřelil další gól. Tentokráte z pravé strany posílal centrovaný míč Casemiro. Z voleje jen zakončil do sítě Ronaldo. Šest minut do konce zápasu a padla šestá branka na straně Realu.

Další centr oslovil Ronalda, který překonal bránícího hráče a hlavičkou nekompromisně úspěšně zakončil. Střetl se však se Fabianem Schärem, který ho zasáhl kopačkou přímo do obličeje. Se zakrváceným obličejem musel Ronaldo odejít ze hřiště, aby mohl být ošetřený. Kdo si myslel, že již je po všem, tak byl na omylu.

Na 7:1 minutu před koncem zvýšil Nacho. Využil vyhraného hlavičkového souboje Raphaëla Varaneho a v bezprostřední blízkosti z otočky propálil bezradného Rubéna. I když se jednalo o zápas jasného favorita s outsiderem, tak jen málokdo by čekal, že v tomto duelu padne hned osm branek. Atraktivním utkáním si domácí Real Madrid rozhodně zvýšil sebevědomí do druhé poloviny ligové soutěže.

Autor: David Kvapil / onlajny.com, marca.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
dextroza_m

3:0

Reagovat
boryland

2:2.....................

Reagovat
valloire

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Real min. o 2 g.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele