31. kolo
07.04.2018 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - SD Eibar 2:0

Skvělou formu potvrdil Betis a po další výhře už se zařadil na páté místo za čtvrtý Real Madrid, na který však hodně ztrácí. Andalusané si rozdělili branky do obou poločasů, skóre načal León a druhou branku si hosté vsítili sami. Oním nešťastníkem se stal Arbilla.

Eibar si letos nevede špatně a navíc v prvním vzájemném zápase s Betisem dokázal zvítězit drtivým rozdílem 5:0. Jenomže zápas na Municipalu de Ipurua je minulostí a aktuálně se pyšnil lepší formou celek z Andalusie.

Betis skutečně začal lépe a poměrně brzy se ujal vedení. Bartra sice ještě zblízka na Dmitroviće nevyzrál, ale hned o dvě minuty později postupoval na hostujícího brankáře Sergio León a krásnou koncovkou rozradostnil domácí fanoušky. Betis měl Eibaru co vracet, pětibrankový debakl byl pro příznivce Béticos hodně hořkou pilulkou. Eibar mohl ještě v prvním poločase srovnat. Po standardce hlavičkoval Ramis a Giménez se vytasil s dobrým zákrokem. Před koncem poločasu byla ještě zajímavá šance Kikeho Garcii, kterou zakončoval netradičně patou.

Hosté se snažili o vyrovnáni, nakonec však podruhé inkasovali. Barragán se prohnal po právě straně jako uragán a hledal přihrávkou lépe postaveného spoluhráče, když v tom nešťastně zasáhl Anaitz Arbilla a vlastním gólem zkomplikoval Eibar utkání.

Betis si dvoubrankové vedení vzít nenechal a zápas do závěrečného hvizdu bez problému dohrál. Béticos ještě mohli vyhrát výraznějším rozdílem, výsledek 2:0 se i přes šance nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele