35. kolo
30.04.2018 21:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Betis - Málaga CF 2:1

Betis si s definitivní platností zajistil účast v evropských pohárech pro příští rok. V pondělní dohrávce porazil poslední celek LaLigy Málagu 2:1. Domácí se ale na tři body nadřeli, po trefě En-Nesyriho museli vývoj zápasu otáčet.

Sevillský celek měl v utkání velkou územní převahu, nicméně co se střelby týče, byl poměr vyrovnaný. První velkou šanci zápasu měli Béticos, ale rána Boudebouze skončila na břevně! Málaga měla štěstí a hned za dvě minuty nevyužitou příležitost potrestala. Success vyslal kolmicí En-Nesyriho, který nekompromisně střelou pod břevno poslal outsidera do vedení!

Hostům však vedení dlouho nevydrželo, hned za pět minut vyrobil Rosales velkou hrubku a Riza Durmisi srovnal skóre. Betis měl až do konce prvního poločasu převahu, ze které však nic vytěžit nedokázal.

Druhý poločas pak dlouho nic podstatného nenabízel. Držení balónu bylo na straně Betisu, ale žádná větší branková příležitost k vidění nebyla a dokonce ani střelecký pokus. Z nudy nakonec diváky vysvobodil až 73.minutě krásným technickým obstřelem Fabián Ruiz, golman Roberto byl bez šance. Ruizova gólová střela nakonec znamenala vítězství a Betis si díky němu pojistil páté místo a také jistý start v evropských pohárech pro příští rok.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
oli9

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele