6. kolo
25.09.2017 21:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Levante UD 4:0

Že výhra na Realu nebyla jen šťastnou náhodou potvrdil Betis i v domácím zápase proti dosud neporaženému Levante. Valencijský celek se nestačil divit a během druhého poločasu schytal od Béticos čtyřbrankový příděl.

Betis si tak trochu sám na sebe ušil bič a po vítězství na Santiago Bernabéu se od něj doma čekaly jen tři body. Soupeř nebyl vůbec jednoduchý, Levante totiž do této doby neprohrálo a mimochodem také ono dokázalo bodovat na půdě věhlasného Realu.

Začátek utkání nabídl opatrnější partii a až do 23. minuty nebylo k vidění nic, co by stálo za zmínku. Úvodní oťukávanou ukončil až střelou do boční sítě Sergio León. Betis měl jasnou územní převahu, kterou ale v průběhu prvního poločasu nedokázal využít.

Změna přišla až se změnou stran. Hned ve 48. minutě přilétl do vápna Levante parádní centr a Antonio Sanabria hlavou na zadní tyči otevřel skóre. O chvíli později táhl dlouho balón Fabián Ruiz, až se rozhodl vystřelit a překonat Fernándeze podruhé. Když pak v 65. minutě uklízel balón do prázdné branky Sergio León, bylo vymalováno. Levante úplně vypadlo z tempa, na rychlé tři branky v rozmezí pouhé čtvrthodiny nedokázalo vůbec reagovat. V nastavení uzavřel střelecký účet přízemní ranou podél levé ruky brankáře Fernándeze Antonio Sanabria. Betis nakonec rozdrtil Levante 4:0, čímž mu uštědřil první letošní porážku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele