29. kolo
17.03.2018 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Espanyol Barcelona 3:0

Výtečný výkon podpořený třemi góly posunul Real Betis opět o krůček blíže vysněné pohárové Evropě. Andalusané si na domácí půdě suverénně poradil s barcelonským Espanyolem v poměru 3:0, díky čemuž se bodově dotáhli na sedmou Gironu, přičemž šestý Villarreal má již náskok pouze jediného bodu.

O tom, kdo bude udávat tempo hry večerního duelu, nebylo sporu již od úvodních minut. Domácí se místy dostávali až k hranici osmdesáti procent držení míče a neustále si rychlými přihrávkami hledali cestičku skrze defenzivní val soupeře, který fungoval na výbornou.

Když už ale svěřenci Quiqueho Sáncheze Florese vyrazili kupředu, většinou jejich snahy končily ztrátou míče a nebezpečným kontrem soupeře. První ránu zdálky z kopačky Ryada Boudebouze ještě Pau López zvládl zastavit, ovšem ve čtyřiatřicáté minutě alžírský reprezentant povedeným centrem na zadní tyč připravil výtečnou šanci Firpu Juniorovi, jenž z bezprostřední blízkosti propálil hlavičkou Lópeze a poslal Betis do poločasového vedení, které ještě málem vylepšil po rohovém kopu Loren.

Co se ale Betisu nepovedlo v závěru první půle, to zvládl deset minut po změně stran. Všudypřítomný Boudebouz se po Guardadově přistrčení dostal do další palebné pozice, kterou využil k přesné přízemní ráně levačkou. Když pak třináct minut nato Francis Guerrero zvýšil prudkou ranou pod břevno již na 3:0, bylo definitivně rozhodnuto. Espanyol si kromě několika závarů po rohových kopech nevytvořil zhola nic a odjíždí ze Sevilly se zaslouženým tříbrankovým výpraskem.

Autor: Martin Kantor / marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele