19. kolo
15.01.2018 21:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Real Betis - CD Leganés 3:2

Domácí na nic nečekali a do svého soupeře se pustili pěkně po hlavě. Po čtvrthodině byli také lepším týmem, ale k nebezpečnější akci se nedostali. Až ve 20. minutě se ujali zaslouženého vedení. Sergio León unikl na pravé straně obránci a poslal míč na zadní tyč. Jenže ten stihl vyrazit Iván Cuéllar, který už byl krátký na dorážku Cristiana Tella. Betis nadále pokračoval v tlaku, fotbal to byl zatím zkrátka jen na jednu branku.

Z ničeho nic se v 37. minutě mohli hosté radovat z vyrovnání. Antonio Adán musel vytáhnout špičkový zákrok, protože se útočící hráč Leganés ocitl přímo před ním. Jeho pokus však zlikvidoval. O tři minuty později nicméně skórovali opět domácí. Joaquín se dostal po nakopnutém míči k zakončení, i když mohl ještě přihrávat, tak nekompromisně vypálil a propálil Cuéllara.

Za další čtyři minuty však hosté alespoň snížili. Gerard Gumbau natáhl z úctyhodné vzdálenosti a vymetl v růžku branky Adána všechny pavouky. Po nudném začátku se do sebe oba soupeřili zakousli a diváci byli svědky během prvního poločasu hned tří branek. Po přestávce se však tempo hry o něco snížilo. Pohlednou podívanou vystřídaly tvrdé zákroky a fotbal plný osobních soubojů.

Po nerovnané hře přišlo v 71. minutě vyrovnání. Javier Eraso dostal krásnou přihrávku do ulice, unikl obráncům a v souboji jeden na jednoho pálil na domácího gólmana. Adán jeho pokus vyrazil, ale proti dorážce byl už bezradný. I když se iniciativy ujímalo Leganés, tak jim to nebylo moc platné, jelikož v 82. minutě kopal jejich soupeř penaltu.

Nordin Amrabat po centu zahrál rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Jeho exekuci si vzal na starosti Rubén Castro i když Cuéllar vystihl směr střely, tak byl krátký a Betis se ujalo vedení 3:2. V dramatickém konci zápasu se již nic extra zajímavého nestalo a Leganés se muselo smířit se smolnou prohrou.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele