30. kolo
01.04.2018 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Málaga CF - Villarreal CF 1:0

Chory Castro proměněným pokutovým kopem vystřelil svému celku první výhru v tomto kalendářním roce. Málaga tak ještě oživila naděje na záchranu, doma si přitom poradila s Villarrealem...

Oba týmy hrály ze začátku utkání hodně opatrně a do ničeho velkého se nepouštěly, i když se hra přelévala ze strany na stanu. Na první velkou šanci diváci na stadionu čekali až do 31. minuty. Z levé strany se pokusil o technickou středu Diego Rolán, ale jeho střela skončila těsně nad brankovou konstrukcí. O pět minut později byl v nebezpečné situaci tentýž hráč Málagy.

Prošel okolo několika bránících hráčů ve žlutém až se ocitl sám před Sergiem Asenjem. Španělský gólman ho podrazil a na řadu přicházela penalta. Míč si na vyznačený puntík postavil Chory Castro a nekompromisně ho napálil do branky. V poslední minutě prvního poločasu mohl ještě zvýšit Youssef En-Nesiry, ale jeho hlavička skončila jen uprostřed branky.

Poslední tým LaLigy diktoval hru a Žlutou ponorku absolutně k ničemu nepustil. Statistiky hovoří jasně - soupeř se nedokázal probojovat ani k jediné střele. V 69. minutě byl blízko zvýšení náskoku opět En-Nesyri. Pronikl až do pokutového území a mířil na zadní tyč. Jeho pokus skončil jen těsně vedle branky.

Autor: David Kvapil / marca.com. onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele