14. kolo
01.12.2017 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Levante UD 0:0

Oba mančafty se před týdnem utkaly s madridskými giganty, proti nimž body nezískaly, takže hledaly útěchu ve svém vzájemném zápase a rozhodně hodlaly tentokráte urvat něco pro sebe. Především Málaga prahla po vítězství, jelikož doteď nasbírala jen dvě a k tomu pouhou jednu remízu. S Levante se ovšem nakonec rozešla smírně, a to bez branek.

Lépe v tabulce na tom byli před tímto duelem hosté, nicméně na svého protivníka neměli z loňska nejlepší vzpomínky, protože s ním hned dvakrát padli. Domácí se naopak v posledních kolech evidentně zlepšují, naposledy před vlastními fanoušky skolili Celtu i La Coruňu, a mínili na La Rosaledě zvítězit i potřetí v řadě.

Co se prvního poločasu týče, ten toho opravdu příliš nenabídl. Ve 2. minutě pálil levačkou zpoza vápna Moore, jeho pokus ale neměl potřebné parametry, aby výrazněji ohrozil Roberta Jiméneze, brankáře Málagy. Na druhé straně vypálil ze střední vzdálenosti Peňaranda a jeho nepříjemný pokus musel likvidovat u tyčky gólman Oier.

Druhé dějství už bylo přece jenom o poznání zajímavější. Ve 47. minutě Peňaranda zatlačil na stopera Chemu na pravé straně, k balónu se propracoval Rolán, který ho ještě vrátil pod sebe právě spoluhráči Peňarandovi. Od něj pak putovala přihrávka na Recia, jehož pokus mohl směřovat do brány, nebýt lehké teči hostujícího záložníka El Ida.

Z následného rohového kopu se snažil prosadit důrazný Diego González, jenže svou dělovku nasměroval smolně pouze do Oiera. V 57. minutě se Diego González znovu dostal k zakončení, naběhl si na centr z pravé strany od Rosalese, jehož hezky uvolnil Keko, avšak ze složité pozice trefil pouze boční tyčku Oierovy svatyně.

I nadále byl andaluský celek aktivnějším směrem dopředu, v 72. minutě se snažil skórovat střídající Borja Bastón, jenže svou hlavičku poslal mimo. Nakonec ale mohli být domácí rádi, že od Levante neinkasovali. V nastavení se hosté dostali do přečíslení tři na jednoho, Nano se ocitl sám před Robertem Jiménezem, ten ho však bravurně vychytal.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele