21. kolo
27.01.2018 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Girona FC 0:0

Domácí premiéra trenérovi Josému Gonzálezovi, který naposledy dovedl Málagu k cenné remíze na půdě Eibaru, vyšla zhruba tak na půl. S Gironou, která v uplynulých šesti kolech prohrála jen dvakrát a nachází se v klidném středu tabulky, uhrál totiž bezbrankovou remízou. Nic na tomhle faktu nezměnilo ani pozdější vyloučení Choriho Castra.

Jestli se andaluskému celku naposledy povedlo aspoň jednou skórovat, teď znovu potvrdil, že v ofenzívě má pořád velké problémy. Už popáté během uplynulých šesti kol nedokázal vstřelit jedinou branku a i nadále disponuje vůbec nejhorším útokem LaLigy. Katalánský klub asi nebyl s konečným výsledkem úplně spokojený, ale bod vlastně musel brát.

Domácí byli směrem dopředu v prvním poločase aktivnějším mužstvem. Třeba ve 4. minutě vyzkoušel své střelecké schopnosti Miquel, o pár minut později nezakončoval zpoza vápna svou levačkou vůbec ne špatně Recio, avšak v obou případech se jejich pokusy mezi tři tyče nevešly. Ve 27. minutě už Málaga opravdu pořádně zahrozila.

Castro z levé strany poslal ostrý pas do šestnáctky, tam Adrián přizvedl míč nad sebe, aby se k němu následně dostal Keko, jehož tvrdou hlavičku musel s vypětím všech sil likvidovat brankář Bounou. Hosté se v první půli dostávali do šancí opravdu jen sporadicky, hned zkraje se do ní propracoval Borja García, ovšem na gólmana Roberta Jiméneze nevyzrál.

Ve druhém dějství se málem ujal dlouhý nákop Granella, balón se najednou snášel nepříjemně a hlavně překvapivě pod břevno, Roberto Jiménez si však na brankové čáře s touto situací poradil. V 65. minutě měla Girona asi největší možnost na otevření skóre, jenže po Granellově standardce hlavou zamířil těsně mimo Stuani.

Málaga od 78. minuty hrála o jednoho muže v poli méně. Castro opravdu hodně nešetrně zamířil skluzem pod nohy Muniesy a sudí Alberto Undiano mu ukázal po právu červenou kartu po druhé žluté. Ještě se snažil udělat něco s nerozhodným stavem Borja García, ovšem z dálky se do brány Roberta Jiméneze trefit nedokázal.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

dobry vysledek !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele