38. kolo
19.05.2018 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Getafe CF 0:1

Fotbalisté Málagy nedopřáli svým fanouškům ani vítězné loučení s nejvyšší soutěží a na Rosaledě podlehli jedinou brankou madridskému Getafe. Hosté si odvezli tři body díky proměněné penaltě Loïca Rémyho.

Málaga se loučila se svým působením v nejvyšší soutěži a diváky proto chtěla alespoň trochu potěšit vítězstvím. Jenže ani to se nepodařilo, Getafe bylo v zápase lepším týmem a nakonec zaslouženě zvítězilo.

Getafe bylo lepší od úvodní minuty a i když mu už o nic nešlo, chtělo získat tři body a ještě vylepšit své stávající postavení. Nemuselo to trvat dlouho a na Rosaledě se mohlo měnit skóre ve 14. minutě. Roblesův zákrok na Amatha volal po penaltě, ale sudí zůstal neoblomný. Po půlhodině hry se vysmýkl domácí defenzívě Amath, jehož následná rána zamířila vedle. Také před koncem poločasu zahrozilo do třetice Getafe a Antunesovu dělovku musel vyrážet brankář Prieto, který se v prvním poločase rozhodně nenudil, na rozdíl od jeho protějšku v brance Getafe.

Málaga podala v prvním poločase velice nevýrazný výkon a to se pochopitelně domácím příznivcům nelíbilo. Vůbec první velkou příležitost si Málaga vytvořila v 68. minutě a stála za to. Po Rolánově přihrávce měl před sebou prázdnou branku Lestienne, ale v zakončení naprosto selhal a trestuhodně trefil jen boční síť. Tohle muselo Málagu pořádně mrzet, protože o chvíli později došlo k penaltovému zákroku Diega Gonzáleze a sudí už byl tentokrát nekompromisní. Loïc Rémy penaltu proměnil a nasměroval Getafe ke třem bodům.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele