18. kolo
08.01.2018 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Málaga CF - Espanyol Barcelona 0:1

Málaga poražena, její půdu vyloupil efektivnější Espanyol. Celek z Katalánska se do vedení dostal poměrně brzy, když se v šesté minutě prosadil jediný úspěšný střelec utkání Sergi Darder. V pondělní dohrávce 18. kola nejvyšší španělské ligy tak nakonec zvítězili hosté, kterým se povedlo udržet čisté konto.

V páté minutě Castro přenechal na levé straně míč spoluhráči, který napálil balon hodně vysoko nad. Následně se už Málaga musela před svým sokem sklonit, protože se dobře nepohlídala rychlou akci hostí. Po centru zprava do levé části vápna sklepl García balon na pravačku Sergiho Dardera, který na nic nečekal a tvrdou ranou k tyči překonal brankáře Roberta!

Domácí tahali za kratší konec a rychlé vedení soupeře jim rozhodně nedodalo sebevědomí. Ani Garcia s Caricolem se příliš nepotýkali se zdravou střeleckou potencí a jejich rány mířily hodně mimo bránu. Celkově se dnes nehrál příliš atraktivní duel a oba týmy působily dojmem, že se chystají "rozbalit to" až po změně stran. Keko oslovil na přední tyč pod sebe z vápna Penarandu, jehož rána ale brankáře Paua Lópeze z klidu nevyvedla.

Po pětadvaceti minutách Keko spolupracoval na pravé straně s Reciem, jenže jejich kombinace rovněž nebyla úspěšná. Keko zprava odcentroval přes Caricola, jenže odražený míč pak nezpracoval ideálně. První půle zůstávala hodně za očekáváním a herně oba soupeři působili jako hodně unavené týmy bez špetky chuti.

A druhý poločas rozhodně nezačal lépe, neboť se oba týmy hodně trápily v zakončení. Přesnost, to bylo něco, s čím si dnes rozhodně neuměly poradit. Akce Espanyolu putovaly až po konec vápna, ale střely se diváci hostí nedočkali. En-Nesyri necentroval zleva přes Javiho Lópeze, jenže nikdo z jeho spoluhráčů jeho úmysl nepochopil a tudíž se k míči nedostal včas.

Do zakončení se o chvíli později dral Leo Baptistao, jenže na poslední chvíli si neporadil s posledním obráncem před sebou. Hermoso pálil těsně vedle, střídající Pablo Piatti se pokoušel o něco podobného. Jenže ani on neměl správně seřízená mířidla a pálil těsně vedle! V hodně emotivním závěru pak už branka nepadla, zato několik ostřejších slov ano.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele