4. kolo
16.09.2017 13:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Levante UD - Valencia CF 1:1

Oba celky zůstávají i po čtyřech kolech stále neporaženy, protože si ze vzájemného souboje uzmuli každý po jednom bod. Pokračují tak v solidním startu do nové sezóny a v tabulce se drží v horní polovině tabulky. Nejprve se ujala vedení Valencia zásluhou Rodriga. Levante však za poměrně krátkou dobu díky Enisovi Bardhihu vyrovnalo.

Jako první mohli skórovat hosté, nicméně Dani Parejo nerozehrál přímý volný kop zcela ideálně a svou střelu usměrnil pouze vedle. Ve 28. minutě měl Carlos Soler daleko lepší pozici, narovnal si za vápnem míč na svou levačku, jenže jeho následný pokus neměl potřebnou razanci, aby výrazněji ohrozil domácího gólmana Raúla Fernándeze.

Ve 31. minutě se již Netopýři ujali vedení. Andreas Pereira z levé strany poslal přesný centr do šestnáctky, do brankového území si naběhl Rodrigo, a ten hlavou na bližší tyči překonal Raúla Fernándeze. Jen o deset minut později však Levante dokázalo zareagovat, to když si balón hezky na prsa zpracoval Bardhi a zamířil přesně k tyčce.

V závěru půle ještě solidně vypálil Campaňa a hostující brankář Neto si poprvé výrazněji sáhl na balón. Stačil ho ovšem vyrazit pouze před sebe, a pak trestuhodně do sítě nedorazil Jason. Zkraje druhé půle se se svým obloučkem neprosadil Rodrigo, jinak ale vlastně musely být oba mančafty spokojeny, že střetnutí dospělo k zasloužené plichtě.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele