35. kolo
27.04.2018 21:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Levante UD - Sevilla FC 2:1

Levante si i v příštím roce zahraje španělskou nejvyšší soutěž, definitivně o tom rozhodla výhra 2:1 nad Sevillou. Naopak hosté z Andalusie završili černý týden a jen v lize nevyhráli sedmé utkání v řadě. Valencijský celek šel brzy do vedení, Sevilla sice rychle odpověděla, ale poslední slovo měl čtvrthodinu před koncem Morales.

Trenér Sevilly Vincenzo Montella se tak ocitl pod ještě větším tlakem nespokojených fanoušků. Hrdý celek z Andalusie je absolutně bez formy, což ukázal už o víkendu ve finále Copa del Rey, kde dostal od Barcelony pětibrankový výprask.

A na půdě Levante začala Sevilla opět špatně, protože domácí zaskočili její defenzívu už po pouhých jedenácti minutách. José Luis Morales potáhl balón statickou obranou až k malému vápnu, kde jej předložil Rogerovi, který bezpečně překonal brankáře Soriu. Sevilla se dokázala rychle zmátořit a valencijský celek se radoval z vedení pouze pět minut. Zpoza vápna šikovně vypálil Carlos Fernández a také Olazábal poprvé inkasoval. Hosté mohli skóre otočit, kdyby Escudero nezamířil jen těsně vedle. V prvním poločase se ještě neujala střela Nolita a na opačné straně barikády neuspěl Campaňa.

Vyrovnaný první poločas sliboval zajímavou podívanou i pro druhou půli. Remízový stav spíše vyhovoval domácím. Po hodině hry si oba celky vytvořily dobré šance, nejprve musel vyškrábnout Vázquezovu střelu Olazábal a na druhé straně pálil jen vedle Morales. Skvělý zákrok pak předvedl Soria proti pokusu Jasona. Levante se nakonec dočkalo o čtyři minuty později, když Lukič šikovně vyslal za obranu Moralese, který prostřelil vyběhnutého Soriu. Levante strhlo vedení na svojí stranu a až do konce utkání ho nepustilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele