17. kolo
19.12.2017 21:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - CD Leganés 0:0

V úterní předehrávce 17. kola LaLigy se utkalo Levante proti Leganés. Domácí sice měli náskok před sestupovými pozicemi pět bodů, ale i tak toužili po výhře, aby měli před vánočními svátky více klidu. Proto se pustili do svého soupeře aktivně a po zásluze se dostali do první šance. V 8. minutě se José Campaña objevil ve vápně a svou hlavičkou jen těsně minul branku hostí.

S odpovědí přišlo Leganés v 22. minutě, kdy se o střelu z dálky pokusil Nordin Amrabat, ale jeho zajímavý pokus do brankové konstrukce nemířil. O šest minut později to byli opět hosté, kteří si vypracovali po standardní situaci šanci. Centrovaný míč byl prodloužen na Gerarda Gumbaa, jehož pokus musel vyrazit nad branku Oier Olazábal. Další nebezpečná situace přišla opět od Leganés, po které skončil míč v síti.

Claudio Beauvue po přímém volném kopu zakončoval těsně před Oierem hlavičkou, jeho pokus skončil za brankovou čárou, ale radost mu překazili rozhodčí, kteří zapískali ofsajd. V prvním poločase jsme situace viděli několik nebezpečných šancí, ale bez gólového úspěchu. Druhá polovina začala ve stejném, bojovném duchu.

Až v 68. minutě došlo na větší vzruch na hřišti. Nordin Amrabat trefil při vedení míče soupeře loktem do obličeje, dostal druhou žlutou kartu a musel do šaten. Obrovská šance pro domácí. Bohužel však diváci nemohli být svědky pohledného fotbalu. To, že by viděli řadu brankových situací rozhodně říci nemůžeme. Dramatického konce nicméně ano.

V 94. minutě byl vyloučen další hráč, tenkrát na straně domácích. Campaña, který už vystřídal a seděl na lavičce dostal druhou žlutou kartu za protesty a musel v samotném závěru rovněž do sprch. Z bezbrankové remízy se nakonec mohli o něco více radovat hosté, kteří posledních dvacet minut dohrávali o jednoho muže méně.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele